Puding z rýžového mléka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2243
18.11.12 19:23

Ahojky holky děkuji za reakce.
Jsem v jedné skupince na FB jestli se budete některé chtít k nám přidat :)
 https://www.facebook.com/…37695773124/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
18.11.12 19:24

S tím jablkem to nezní špatně :) díky za tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
18.11.12 19:24

@sweetpretty už jsme požádala o členství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
18.11.12 19:51
@Petra2829 píše:
@sweetpretty už jsme požádala o členství :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.12 19:57

@Petra2829 to je ten 5ti měsíční? Já to nemyslela zle, ono to vyznělo asi jinak, než jsem myslela. Jsem členem několika diskuzí, kde se mluvilo o abmk a vaření, víš ;) Jinak dají se koupit nemléčné kaše a při vaření můžeš dávat buď štěpený sunar, nebo rýžové mléko, to můžou i takhle malá mimča.. my s tímhle bojujem sice od mladého roku, ale nahrazovala jsem už tehdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
18.11.12 20:51

My vaříme (ale děti jsou mnohem starší, než 5 měsíční mimčo) stejně, jen kde je mléko, dáme rýž. mléko. smetanu jsme vysadili úplně, na mazání pečiva máme obyč Floru, v ní nic není. No a pak hlídat mlsky a tak aby nic nesnědl. Ale jak píšu, to se netýká mimina. Nemléčná kaše jak bylo výše zmíněno a spec. UM ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
18.11.12 21:30

@martina.se Já se jen chtěla zeptat na co mám nárok atak..Jelikož bohužel nekojím, tak jsme na Um… od 4 měs bude nám půl roku 30 a je na Nutrilonu alergy caar .Je fakt strašně drahý. 273 kč a máme to cca na 3 -4 dny. Záleží jak vezme zeleninu. Což moc nechce.dle mého není připraven a dr furt dávejte dávejte. Na laergo mi taky ještě nic neřekla. Jestli něco hradí pojištovna atd..jen jsme jí říkala že se mi zdá že má průjem i z toho Nutrilonu a ona jen o nějakém mléce ale název nic kde ho sehnat co to je no nic. :nevim: Malej je hotovej a já taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
18.11.12 23:43
@Petra2829 píše:
@martina.se Já se jen chtěla zeptat na co mám nárok atak..Jelikož bohužel nekojím, tak jsme na Um… od 4 měs bude nám půl roku 30 a je na Nutrilonu alergy caar .Je fakt strašně drahý. 273 kč a máme to cca na 3 -4 dny. Záleží jak vezme zeleninu. Což moc nechce.dle mého není připraven a dr furt dávejte dávejte. Na laergo mi taky ještě nic neřekla. Jestli něco hradí pojištovna atd..jen jsme jí říkala že se mi zdá že má průjem i z toho Nutrilonu a ona jen o nějakém mléce ale název nic kde ho sehnat co to je no nic. :nevim: Malej je hotovej a já taky..

To je mi líto, že máte takové trápení :( my měli od odstavení od 4,5 měsíce šílené prujmy a až v osmi měsících došla dr k tomu, že je to abkm :roll: 8o no a měli jsme nutrilon allergy care, ale to se neměnil stav, pořád prujmy, neustále chudáček zapruzenej :( a tak nám v nemocnici nasadili neocate. do roka hodně pojišťovna hradí, mlíko je totiž v plné ceně přez 1500,– za 400g pikslu 8o no a od roka doplácím za jednu pikslu 400,– je to hruza jak je drahý, ale my už teď pijeme mlíko dvakrát denně-jsem ráda, že ho vubec pije a snažíme se mít pestrou stravu a vitamínujeme…ať nám ti bobánci jsou brzy zdraví, to je mé největší přání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.11.12 07:22

@Petra2829 chudák malej.. chjo, děsnej přístup dr. Já měla výhodu, u mladého to zjistili až v roce, do té doby jsem kojila.. Jinak ale jak psala sweetpretty, změnit mléko na to neocate, to je ještě víc naštěpené a do roka ho máte hrazené z pojišťovny, nebo na to minimálně přispívají. Jinak když najíždíte na příkrmy, tak nasadit ty nemléčné kaše, jak začneš vařit, tak náhražky. U takhle malého mimča se divím, že Ti to lepší mléko nenapsali přímo na alergu. Byli jste tam na krevních testech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
19.11.12 08:46

@martina.se @sweetpretty No já když kojila, tak malý kakal.Jsem si říkala sic divné, ale je kojený a nebylo to v takové míře. Dcera byla kojená skoro do dvou let. No a pak jsme měla záněty jako blázen. začla jsem přikrmovat a stolice byla čím dál víc. Dr jsem to říkala. Prý přibírá tak co. No ale to jsem ještě celkem dost kojila.Ale pak další zánět. Malej línej, příkrm větší. Nakonec se odstavil sám. proč tahat když z lahve teče samo. Ale tak nějak jsem si řekla, hlavně když je spokojený a já se nebudu mučit těmi všemi pomůckami ke kojení. Suplomentor homeo a pod..Calma lahev.. Ale stolice byla i 10 za den. To už jsme si řekla tohle není normální a je mi jedno co dr řekne chci vyšetření. Udělala teda výtěr a že to bude bacil. No bacil se samo že nepotvrdil. Že mu mám koupit mléko bez lactozy. Koupila jsem .Stav se pravil. Volala jsem jí to. A že mám nasadit zas Um. Že ho musí pít 14 dní -3 neděle a pak nabere krev o kterou jsem si řekla. Budiž..nasadila jsem velmi zvolna UM.Ale průjmy opět. Prdelka do ruda. Skoupená lékárna na masti atd. Zabrala až dubová kůra. Za 3 týdny mi nabral 10 dkg což pro ni bylo asi normál, Nemeškala jsem. Nasadila sama Nutrilon alergi a zavolala na alergo. Ve středu jsme byli na krvi a teď ve středu budou výsledky. Ale jiank nic víc. Žádná rada. Žádné info. Přesto že jsem se ptala.dle ní zavolat ve středu dál se uvidím. max se nasadí nějaké to mléko kde ho předepisují jinde než ona. Prdelka se nám pozvolna zhojila. Trvalo to měsíc. Ovšem stoličkujem i tak docela dost, tak jí má sem tam červenou ale už to neneí naštěstí do krve. Uf…jsem to ze sebe konečně dostala…Děkuju holky. Kašičku máme rýžovou co mu dávám do mlíčka. Zeleninku mi zatím vezme jen z lahve. lžička mu nevoní i když zkoušíme. I z lahví je boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
19.11.12 21:00

Taky jsem zažádala o členství ;)
Petra2829: tak to je mi líto náš malej to teda nemá až tak hrozný dělá se mu vyrážka (ekzém)když s ní něco s mléka dr říkal že do roku se to spraví at mu to nedávám a po roce se uvidí( rok mu byl ted v sobotu). Ale sama na alergologii chodím dost často tak jsem neváhala a poradila jsem se s dr tam krev mu měli brát včera ale nestihli sme dojet než odváží vzorky tak sme objenaný na krev až v prosinci ale říkali mi že mu budou brát 4 skumavky což se mi zdá teda hrozně moc na tak malýho drobečka tak z too mám srach kolik brali vašim mimískům krve? Taky tolik? :think: jinak já teda naštěstí zatím kojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
19.11.12 21:04

@saluskak nám brali 3..neplakal jen když mu to vyndali..Já věřím že s enám to brzo zlepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
19.11.12 21:11

Mě sestřička říkala že se možná i poblinká no mám z toho hroznou hrůzu a kolik mu bylo když vám brali tu krev? No četla jsem že do 3let je 80% naděje že se to spraví tak snad :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
19.11.12 21:13

@saluskak Nám je 5 měsíců a kousek. Brali mu ji min týden :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
19.11.12 21:17

A zvládl to dobře? Já jen na to pomyslím a chce se mi brečet :roll: