Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Irna měli jsme to podobne.. 6iui a nic a vyšlo nam 2× IVF… ona ani ta IUI neni zas tak nejlevnější, když musíš platit navíc spermie a někdy k tomu i nějaké léky… ale k tomu si musí každá z nas dospět sama…
@Anonym82 Souhlas, take se nam ze 4 pokusu nikdy nezadarilo, a trapit se s tim kazdy mesic a kazdy mesic muset mizet aspon 2× z prace a obcas si pichat nekde v praci na wc ovitrelle… kazdy na to nema nervy.
@Xena25 píše:
@Irna u nás jiná možnost není, s tím darcem jsem tedy uplne v pořádku. Leky žádné neuzivam. Věk me zatím netlačí, takže chci zkoušet iui dal, i kdyz je šance mala. Jelikož ja jsem zdravá a dárce musi byt také, takže ivf až v krajním případě.. ale samozřejmě uz 2 nepovedené pokusy za námi, takže se priostruje… A další testování kdy? Třeba 16 dpo?
No pokud ms nedorazila tak bych brala ze jsem tehotna test proved za par dnu znova a uvidis.. kdyz tak odber krve.. ja taky byla zdravotne ok ale i tak kdyz si spocitak naklady na iui napr 8000 x prikadem 3 pokusy tak jsi skoro na cene ivf. Je to samozdrejme na tobe . A uz nepocitam to ze nam zbyly jeste 2 mrazacky takze mame i sourozence od stejneho darce a tim padem uz nemusime platit za odlozeni dotycneho darce.. ale neni to jen o penezich ..
Tady taková pálka za IUI dárcem? Jako chápu, že se to liší, dívala jsem se i nedávno na ceník.
Tam kde jsem byla před lety, tak jsem platila tenkrát 800 (500 dárce+300IUI) , nyní to sice poskočilo na dvojnásobek, ale pořád je to nic, oproti těm částkám jinde.
To mi dělali IUI 6× během šesti měsíců.
@Anonymní píše:
Tady taková pálka za IUI dárcem? Jako chápu, že se to liší, dívala jsem se i nedávno na ceník.Tam kde jsem byla před lety, tak jsem platila tenkrát 800 (500 dárce+300IUI) , nyní to sice poskočilo na dvojnásobek, ale pořád je to nic, oproti těm částkám jinde.
To mi dělali IUI 6× během šesti měsíců.
Jo kazda klinika to ma jinak za darce v prumeru 3000-8000. Kde prosim jsi platila tak malo?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.