3 měsíce po porodu a sex?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1536
27.12.12 23:30
@smurfka píše:
Právě když to člověk oddaluje tak je pak více nervozní jak to bude, jestli to zas bude bolet, a tak..radila bych jít do toho, třeba to i párkrát vyloženě přetrpět, kačka si zase zvykne a pak už to bude lepší a lepší..
:D chudák moje kačka :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
27.12.12 23:34
@evelínka79 píše: :D chudák moje kačka :)

no jo no..jako mě ty začátky taky bolely, naštěstí se do mě dycky dostal, ale fakt to tahalo, sucho jak na sahaře, děs běs, ale po pár pokusech už lepší a pak lepší..a tak no :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1536
27.12.12 23:37
@smurfka píše:
no jo no..jako mě ty začátky taky bolely, naštěstí se do mě dycky dostal, ale fakt to tahalo, sucho jak na sahaře, děs běs, ale po pár pokusech už lepší a pak lepší..a tak no :oops: :mrgreen:

No tak do mě se nedostane :( Naposledy tak na 2cm. Ale věřím, že to bude lepší. Jen se mi do toho zatraceně nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
27.12.12 23:39
@evelínka79 píše:
No tak do mě se nedostane :( Naposledy tak na 2cm. Ale věřím, že to bude lepší. Jen se mi do toho zatraceně nechce…

tak to neporadim..do mě se vešel hned napoprvé..zkus trénovat sama ( se stříbrnákem :mrgreen: ) pomalu a postupně a pak ho překvapíš :P neee si z toho dělám srandu, to je vážná věc ale..

• Citovat
  • Upravit
545
27.12.12 23:41
@smurfka píše:
tak to neporadim..do mě se vešel hned napoprvé..zkus trénovat sama ( se stříbrnákem :mrgreen: ) pomalu a postupně a pak ho překvapíš :P neee si z toho dělám srandu, to je vážná věc ale..

Tak to by zase nenapadlo mě. Mi stačil manžel, ale abych si tam „dobrovolně“ strkala ještě kamaráda robertka… fakt ne :mrgreen:
Za mě, mazat mazat mazat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
27.12.12 23:42

Já ani žádnýho doma nemám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
27.12.12 23:44

@evelínka79
Tak trénuj se sousedem, to by manžela taky překvapilo ;-)

• Citovat
  • Upravit
smurfka
27.12.12 23:46
@evelínka79 píše:
Já ani žádnýho doma nemám :lol:

chyba..velkáá chyba.. :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
1536
27.12.12 23:48
@ncc1701 píše:
@evelínka79
Tak trénuj se sousedem, to by manžela taky překvapilo ;-)

No to by ho určo pořádně překvapilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
27.12.12 23:48
@smurfka píše:
chyba..velkáá chyba.. :mrgreen: :P

Nikdy nebyl potřeba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
27.12.12 23:49

Tak teď nevím jestli mám zítra letět do sexshopu nebo zvonit u sousedů :lol: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
27.12.12 23:51
@evelínka79 píše:
Tak teď nevím jestli mám zítra letět do sexshopu nebo zvonit u sousedů :lol: :mrgreen: :P

hele jako určitá zelenina je levná, dáš pršiplást a je.. :mrgreen: :P a soused bude mít klid a sexshop zase prodělá.. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
1536
27.12.12 23:56
@smurfka píše:
hele jako určitá zelenina je levná, dáš pršiplást a je.. :mrgreen: :P a soused bude mít klid a sexshop zase prodělá.. :jazyk:

No nic se to tady nějak zvrhlo, jdu radši do hajan :)
Jinak až zase přijde na věc, moc do smíchu mi asi nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
27.12.12 23:59

Právě..tohle je vážné téma, tak si z toho nedělejme srandu..zakladatelce jsme moc nepomohli..jediná rada je mazat mazat mazat a zkoušet zkoušet zkoušet..čím častěji tím si líp zvykne a pujde to :nevim:

• Citovat
  • Upravit
28.12.12 00:21

Ještě že mě se to netýká :D jsem skoro 4měsíce po porodu císařem.
První sex byl zhruba týden po šestineděli nebolel jen to šlo ztuha, nazývám to „druhé poprvé“.
Ale jinak v pohodě, jizva nebolela všechno šlo jako po másle a to jsem před porodem musela mívat jo dlouhou předehru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí