Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak tedy děkuji za rady, jsem ráda, že nejsem sama.) jinak koukám, kam se to až dostalo
a co, máme i jiné otvůrky, nee ![]()
Ještě mě napadlo, že by možná mohlo pomoc t jíst drcené lněné smínko nebo sliz z něco (ale n evím, jak se připravuje). Nám totiž porodní asistentka toto radila pro zvlhčení pochvy při porodu-asi aby mimi líp klouzalo a dostalo se ven, tak jsem to před porodem jedla-jen to drcené, na sliz jsem neměla chuť :-. těžko říct, zda to pomohlo. a teď jsem to začala jíst tak 6. měsíců po porodu (dřív mě to nenapadlo) a dává se to např. do jogurtu. Mají to napr. v DM drogerii
Chtěla bych se Vás holky zeptat, mám přes 3měsíce po porodu, zkoušíme spolu spát, už jsme to dělali asi 10krát, ale vždy to šíleně bolí, i když používáme lubrikant a koriguju si to sama
vždy pak špiním nebo až krvácím…po šestinedělí jsem byla na kontrole, když mě vyšetřoval, tak mě to taky dost bolelo, tak mi udělal nějaké testy a ještě jsem několik dní silně krvácel, až jsem myslela, že mám menzes, ale ne…tak jsem šla i k jinému lékaři a ten mi řekl, že je taky vše v pořádku, zažila jste to některá? Jak dlouho Vám trvalo zotavení, vím, že každé tělo je jiné, ale i tak si ráda poslechnu vaše zkušenosti. Děkuji ![]()
@wesny
Kočko, mně to taky pořád ještě bolí
.Ne, nijak moc, ale (jak to napsat
,,,)vždycky když nasednu, tak mě to bolí, cítím pořád to zašívaný, je to nepříjemný. Ale jak se pak rozejdu tak dobrý
.Ale musíme mít jen určitou polohu, jinak to nejde.Ale žádný špinění potom nemám. Těžko říct, jak dloouho trvá rekonvalescence.Asi zálěží, jak jsi byla potrhaná a já byla šitá celkem dost
.
Já musím být jen nahoře, abych si to sama mohla korigovat, mě to tam jakoby dře…nebo jak to napsat, ale pak už je to dobrý, když se to „promaže“
ale pak mě to bolí třeba den dva a minule jsme i špinila…jinak taky bez špinění, minule jsem totiž tu polohu trošičku změnila a asi se neovládala nebo co
![]()
Holky, v klidu… Do mě se celej ještě pořád nedostane
Je fakt, že poslední týden ani není nálada, dcerunka nám pořádá večerní koncerty + teď ještě očkování ![]()
Hoj, tak já jsem 2,5 měsíce od porodu, za sebou 3 sexy… první pěkně bolel, druhej „tahal“, třetí už lepší ale furt to není ono… jo a vždycky se musím hooodně uvolnit… jako myslet na to že se musím uvolnit..ale ten poslední už mě i bavil… věřím, že další už bude ok. Holky ono se to zlepší…komu to nejede, tak mažteeee…