Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@smurfka píše:
Právě když to člověk oddaluje tak je pak více nervozní jak to bude, jestli to zas bude bolet, a tak..radila bych jít do toho, třeba to i párkrát vyloženě přetrpět, kačka si zase zvykne a pak už to bude lepší a lepší..
@evelínka79 píše:chudák moje kačka
no jo no..jako mě ty začátky taky bolely, naštěstí se do mě dycky dostal, ale fakt to tahalo, sucho jak na sahaře, děs běs, ale po pár pokusech už lepší a pak lepší..a tak no
![]()
@smurfka píše:
no jo no..jako mě ty začátky taky bolely, naštěstí se do mě dycky dostal, ale fakt to tahalo, sucho jak na sahaře, děs běs, ale po pár pokusech už lepší a pak lepší..a tak no![]()
No tak do mě se nedostane
Naposledy tak na 2cm. Ale věřím, že to bude lepší. Jen se mi do toho zatraceně nechce…
@evelínka79 píše:
No tak do mě se nedostaneNaposledy tak na 2cm. Ale věřím, že to bude lepší. Jen se mi do toho zatraceně nechce…
tak to neporadim..do mě se vešel hned napoprvé..zkus trénovat sama ( se stříbrnákem
) pomalu a postupně a pak ho překvapíš
neee si z toho dělám srandu, to je vážná věc ale..
@smurfka píše:
tak to neporadim..do mě se vešel hned napoprvé..zkus trénovat sama ( se stříbrnákem) pomalu a postupně a pak ho překvapíš
neee si z toho dělám srandu, to je vážná věc ale..
Tak to by zase nenapadlo mě. Mi stačil manžel, ale abych si tam „dobrovolně“ strkala ještě kamaráda robertka… fakt ne ![]()
Za mě, mazat mazat mazat
@ncc1701 píše:
@evelínka79
Tak trénuj se sousedem, to by manžela taky překvapilo
No to by ho určo pořádně překvapilo ![]()
Tak teď nevím jestli mám zítra letět do sexshopu nebo zvonit u sousedů
![]()
@evelínka79 píše:
Tak teď nevím jestli mám zítra letět do sexshopu nebo zvonit u sousedů![]()
![]()
hele jako určitá zelenina je levná, dáš pršiplást a je..
a soused bude mít klid a sexshop zase prodělá.. ![]()
@smurfka píše:
hele jako určitá zelenina je levná, dáš pršiplást a je..![]()
a soused bude mít klid a sexshop zase prodělá..
No nic se to tady nějak zvrhlo, jdu radši do hajan ![]()
Jinak až zase přijde na věc, moc do smíchu mi asi nebude…
Právě..tohle je vážné téma, tak si z toho nedělejme srandu..zakladatelce jsme moc nepomohli..jediná rada je mazat mazat mazat a zkoušet zkoušet zkoušet..čím častěji tím si líp zvykne a pujde to ![]()
Ještě že mě se to netýká
jsem skoro 4měsíce po porodu císařem.
První sex byl zhruba týden po šestineděli nebolel jen to šlo ztuha, nazývám to „druhé poprvé“.
Ale jinak v pohodě, jizva nebolela všechno šlo jako po másle a to jsem před porodem musela mívat jo dlouhou předehru…