3 měsíce po porodu a sex?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.12.12 00:52

Hoj, tak já jsem 2,5 měsíce od porodu, za sebou 3 sexy… první pěkně bolel, druhej „tahal“, třetí už lepší ale furt to není ono… jo a vždycky se musím hooodně uvolnit… jako myslet na to že se musím uvolnit..ale ten poslední už mě i bavil… věřím, že další už bude ok. Holky ono se to zlepší…komu to nejede, tak mažteeee…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.12 09:50

Tak tedy děkuji za rady, jsem ráda, že nejsem sama.) jinak koukám, kam se to až dostalo :mrgreen: a co, máme i jiné otvůrky, nee :oops:

• Citovat
  • Upravit
213
28.12.12 22:10

Ještě mě napadlo, že by možná mohlo pomoc t jíst drcené lněné smínko nebo sliz z něco (ale n evím, jak se připravuje). Nám totiž porodní asistentka toto radila pro zvlhčení pochvy při porodu-asi aby mimi líp klouzalo a dostalo se ven, tak jsem to před porodem jedla-jen to drcené, na sliz jsem neměla chuť :-. těžko říct, zda to pomohlo. a teď jsem to začala jíst tak 6. měsíců po porodu (dřív mě to nenapadlo) a dává se to např. do jogurtu. Mají to napr. v DM drogerii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
10.1.13 06:18

Chtěla bych se Vás holky zeptat, mám přes 3měsíce po porodu, zkoušíme spolu spát, už jsme to dělali asi 10krát, ale vždy to šíleně bolí, i když používáme lubrikant a koriguju si to sama :) vždy pak špiním nebo až krvácím…po šestinedělí jsem byla na kontrole, když mě vyšetřoval, tak mě to taky dost bolelo, tak mi udělal nějaké testy a ještě jsem několik dní silně krvácel, až jsem myslela, že mám menzes, ale ne…tak jsem šla i k jinému lékaři a ten mi řekl, že je taky vše v pořádku, zažila jste to některá? Jak dlouho Vám trvalo zotavení, vím, že každé tělo je jiné, ale i tak si ráda poslechnu vaše zkušenosti. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
10.1.13 21:00

@wesny
Kočko, mně to taky pořád ještě bolí :(.Ne, nijak moc, ale (jak to napsat :mrgreen:,,,)vždycky když nasednu, tak mě to bolí, cítím pořád to zašívaný, je to nepříjemný. Ale jak se pak rozejdu tak dobrý :lol:.Ale musíme mít jen určitou polohu, jinak to nejde.Ale žádný špinění potom nemám. Těžko říct, jak dloouho trvá rekonvalescence.Asi zálěží, jak jsi byla potrhaná a já byla šitá celkem dost :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
10.1.13 21:26

Já musím být jen nahoře, abych si to sama mohla korigovat, mě to tam jakoby dře…nebo jak to napsat, ale pak už je to dobrý, když se to „promaže“ :lol: ale pak mě to bolí třeba den dva a minule jsme i špinila…jinak taky bez špinění, minule jsem totiž tu polohu trošičku změnila a asi se neovládala nebo co :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
10.1.13 21:37

@wesny
taky musím bejt jenom nahoře, jináč to nejde :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
10.1.13 22:11

Holky, v klidu… Do mě se celej ještě pořád nedostane :( Je fakt, že poslední týden ani není nálada, dcerunka nám pořádá večerní koncerty + teď ještě očkování :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí