3. trimestr a oregano

Napsat příspěvek
Velikost písma:
130
21.1.25 06:27

Jsem také ve třetím trimestru a dávám si pozor, co do sebe dávám, třeba u bylinkových čajů apod. Ale koření používám úplně normálně jak doma, tak ho neřeším v restauracích, a (ťuk ťuk), je to v pohodě. Jen teda na hodně ostrá jídla typu indická kuchyně bych už nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80121
21.1.25 09:51

A pozor, zase téma Těhotenství a baňkova masáž. Jak já jsem ráda, že jsem byla těhotná v době neinternetove. Zákazy byly dva - alkohol a kouření. Tečka. A doporučení snížit množství kávy, ale ne u mne. Já mohla Kvůli tlaku.
Teď mohou těhotné maximálně dýchat vzduch prohnaný čističkou a pít destilovanou vodu a brát umělé vitamíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
21.1.25 09:55
@miichaellaa píše: Více

a co takto se trochu uklidnit a necist na netu, co vsechno smis a nesmis delat? Predstav si, ze to tehotenstvi pujde i samo od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.25 09:59
@inkakřivák píše: Více

S těmi vitamíny je to taky vtipné: když jsem doktorce řekla, že si nedávám vitamíny pro těhotné, protože z doplňků stravy mě bolí žaludek, ale že mám plno zeleniny a ovoce z vlastní zahrádky, tak to s ní malém seklo a dívala se na mě jako na vraha. :D

• Citovat
  • Upravit
80121
21.1.25 10:04

A proč jí to říkáš? A že se dívala, no tak co? Moje holky nebraly nic, jedlý všechno a těhotenství prosperovala. Prostě používej hlavu a to, co v ní máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
21.1.25 11:16

@miichaellaa v tom pripade moc nechapu zalozeni zdejsi diskuze, kdybys byla v pohode s tim co jis tak neresis oregano na pizze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
21.1.25 11:17

Přežila :lol: :lol: :lol:???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
21.1.25 13:07

Někdy mi přijde, že dotazy tady, od dospělých žen, jsou horší jak kdysi v Bravicku od 13tek, fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí