Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem také ve třetím trimestru a dávám si pozor, co do sebe dávám, třeba u bylinkových čajů apod. Ale koření používám úplně normálně jak doma, tak ho neřeším v restauracích, a (ťuk ťuk), je to v pohodě. Jen teda na hodně ostrá jídla typu indická kuchyně bych už nešla.
A pozor, zase téma Těhotenství a baňkova masáž. Jak já jsem ráda, že jsem byla těhotná v době neinternetove. Zákazy byly dva - alkohol a kouření. Tečka. A doporučení snížit množství kávy, ale ne u mne. Já mohla Kvůli tlaku.
Teď mohou těhotné maximálně dýchat vzduch prohnaný čističkou a pít destilovanou vodu a brát umělé vitamíny.
@miichaellaa píše: Více
a co takto se trochu uklidnit a necist na netu, co vsechno smis a nesmis delat? Predstav si, ze to tehotenstvi pujde i samo od sebe.
@inkakřivák píše: Více
S těmi vitamíny je to taky vtipné: když jsem doktorce řekla, že si nedávám vitamíny pro těhotné, protože z doplňků stravy mě bolí žaludek, ale že mám plno zeleniny a ovoce z vlastní zahrádky, tak to s ní malém seklo a dívala se na mě jako na vraha. ![]()
A proč jí to říkáš? A že se dívala, no tak co? Moje holky nebraly nic, jedlý všechno a těhotenství prosperovala. Prostě používej hlavu a to, co v ní máš.
@miichaellaa v tom pripade moc nechapu zalozeni zdejsi diskuze, kdybys byla v pohode s tim co jis tak neresis oregano na pizze
Někdy mi přijde, že dotazy tady, od dospělých žen, jsou horší jak kdysi v Bravicku od 13tek, fakt.