Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@subsomi děkuji,,, zkusim tedy ještě ten gaviscon samozřejmě se my do jiných léků nechce,,teď sem s nalila sklinku mlika ale protože je to už celý podrážděný asi nic už nenadělám..:-///…
@Kelly3 jo to bych ráda ale ještě tak 5 tejdnu
to my askk zhoří krk…ještě ten gaviscon uvidíme…
Mně pomohly tablety Apo-Ome, sice je v letáku napsáno, že to není pro těhotné, ale gyndr. mi to schválil. Je fajn, že se bere jedna tableta denně, někdy stačí i na dva dny, brala jsem to, jakmile mě to začalo znovu pálit.
@mysule87 ahoj take me strasne palila zaha, az jsem z toho mela podrazdeny jicen - no hnus…na Malox ci Rennie jsem se nemohla uz ani podivat
doktorka me pak poradila mineralni vodu ktera ma zasadite Ph
od te doby co piju BILINSKOU KYSELKU ( ma kazdy velky supermarket ), jsem OK - urcite to vyzkousej je to paradni!!! ![]()
@superandrysek děkuji ještě to mužů vyzkoušet.. sem z toho nešťastná pálí me celej krk, neustále brkám,,šílený pocit
málo bez efektu, mám i gaviscon ten tak na hodku a nic napomáhá..:-//// už sem si říkala jestli jet na pohotovost bo nemám chuť jist ale HLAd jo achjoooo…:-////
@superandrysek a to mám v bříšku dvojčatka tak si vem jak dvě tlačej na bráníci..:-///
@mysule87 tak co vyzkousela jsi to???
jestli to neprestane tak na pohotovost jed URCITE!!! take jsem tam uz jednou skoncila, daji ti aspon infuzi na nevolnost a zavodneni a ulevi se vam ![]()
drzim palce, hezky den ![]()
@superandrysek hoj,,vyzkoušela sem všchno ted má chvilkovej učinek rennie,,tak na dvě hodky,,dneska jdu na gynekol.tak se ho poptám co a jak..:-))))
@mysule87 urco to prober s doktorem…todle je hodne neprijemne
je to myslim take hodne o poloze mimca a kdyz tam jsou dve tak to je pak urco jeste vesti nasup…
@superandrysek jo to teda je nášup
,,,tak jsem se ptala včera a napsal my Cerucal ten působí tak aby jídlo šlo kam má a zpevňuje ten jicnovy svěrač,, slyšel včera jak mluvím, ze jsem mela hlasivky úplně v prd***, tak že toto casto píše tehulkam,,, pořád lepší abych mohla jist s dvojkama než každý den zvracet…:-/…
@mysule87 jsem rada ze se to snad vyresilo
rozhodne jist musis
preji uz klidne tehulkovani ![]()
Me lekarka, dnes napsala helicid, skrz skrabani v krku. Koukla nic tam nevidela..A jelikoz mi konci sestinedeli a trapilo me to v tehu, tak ho napsala.Take vas jen skrabalo pri refluxu v krku?