3. trimestr, pálení žáhy, Ranisan, Helicid atd.?

202
18.4.13 17:31

3 trimestr,pálení žáhy,ranisan,helicid atd..?

Dva dny mě šílené pálí záhy až v krku a neustále říhání a brkání, až to bolí :-(,zkusila sem jedlou sodu, rennie a nic..neměl někdo vyloženě léky typu Ranisan, helicid či něco podobného???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
18.4.13 17:34

A zkoušela jsi studené mléko? mě jen to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
18.4.13 17:35

Me nejvic pomohlo mliko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
18.4.13 17:37

@banánice @Nelliss holky zkoušela už mám podrážděnj celej jícen..:-((…hrůza,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
18.4.13 17:39

Tak to bych asi řešila u doktora bohužel zajdi tam hned zítra a t máš o víkendu klid štávy žaludeční jsou hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
18.4.13 17:59

@banánice noo budu muset právě helicid je třeba bez receptu tak sem se chtěla poradit,,no zkusím ještě to rennie do zítra.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
18.4.13 18:03

@mysule87
tak helicid je dobrý aole poradila bych se stejně s nějakým doktorem jestli ho mlžeš všeobecně v těhu se může po poradě s lékařem jde oto jestli tě palí žáha z důvodů těhu nebo je tam něco jiného
pálela tě třeba i dříve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.4.13 18:11

Já když jsem u prvního řešila pálení žáhy s dr v porodnici, tak vtipně doporučil porodit :twisted:

Hlídáš si, co jíš a kolik? Pomáhá vynechat naprosto sacharidy, které kvasí v žaludku a pálení žáhy podporují, pak také jíst po malých porcích častěji a i po malých částech pít, ono to člověka nutí pít, ale tímje to horší a horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
18.4.13 18:16

@banánice Nene dřív ne byla sem ted na hospital. v nemocnici 4 dny a jedla a ležela,,, nohy noře hlavu dole..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
18.4.13 18:17

@Gladys no disku sem nasadila snad bude lip je to šílenej pocit jak to vztahuje hrdlo a všechno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
18.4.13 18:18

@Gladys dietku :-)) překlep…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
18.4.13 18:19

Pokud je to lekarsky indikovano (napr. gastritida), tak leky typu Omeprazol se mohou. Tedy nebyly dostatecne testovany, ale doktor je v nalehavych pripadech napise, prece jen lepsi jeden prasek nez tehule s zaludecnim vredem ;) Pokud mas jen „lehke“ obtize, budes bohuzel muset vystacit bud s antacidy nebo necim typu Gaviscon, ten se muze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jania - nepřihlášená
18.4.13 18:20

Ahoj, helicid beru už dva měsíce a budu ho brát než porodím…na gastru mi ho doporučili, že je to lepší než rennie pořád…a od té doby mám klid…a i moje obvodačka říkala že se to může v klidu…

• Citovat
  • Upravit
6842
18.4.13 18:22

Zkus Gaviscon, ten jediný mi ke koncii těhotenství dokázal pomoci.
Ze začátku stačilo mlíko, pak to bylo málo a jedla jsem rennie, pak bylo i toto málo a přešla jsem na Gaviscon, ten vydržel až do konce (chuťově je to docela hnus :poblion: ale pomohl)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
18.4.13 18:37

Pokud nic nepomáhá, tak ti nezbývá nic jiného, než vydržet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí