3 věci, co byste si vzaly s sebou na pustý ostrov?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vykladzkaret
11.8.14 03:18

Pusty ostrov v mori, predpokladam - neni tam pokryti mobilni siti. Takze 1) filtr na morskou vodu (abych mela co pit) 2) satelitni telefon (na zavolani pomoci) 3) spisy Sørena Kierkegaarda, abych se zabavila, nez pomoc prijede :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24797
11.8.14 06:38

Asi pistoli, abych se mohla zastřelit. :mrgreen: Pokud by tam byla nějaká havěť - velcí pavouci, hmyz, hadi - tak abych to ukončila, než bych zešílela. A dál bych si vzala Berodual a internet nebo počítač s mnoha, mnoha filmy a seriály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
11.8.14 07:06

To je skoda, ze nemuzu vzit syna, jinak jeste nevydrzim bez tv, ale ta mi tam nefungovala..Tak nevim, asi mobil, jidlo a piti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
11.8.14 08:39

@Natálka26 jedu s vámi, přibalím domácí slivovici ze Slovenska :pankac:
@terinka4444 ne neviděla, já si ho budu představovat hezkého a v plné síle jako za oněch starých Baywatch časů :mrgreen: nebo by mohl poslat mladého, ten taky nebyl k zahození :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
11.8.14 08:51

Tak koukám, děvčátka, jak se nám to tady hezky rozjelo :mrgreen: Z 90% s vámi souhlasím :lol: :lol: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
11.8.14 09:18

Hele baby ale když vememe chlapa ušetříme za vibrátor a ještě bude mít holení :jazyk: :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
11.8.14 09:19
@neila píše:
@Natálka26 jedu s vámi, přibalím domácí slivovici ze Slovenska :pankac:
@terinka4444 ne neviděla, já si ho budu představovat hezkého a v plné síle jako za oněch starých Baywatch časů :mrgreen: nebo by mohl poslat mladého, ten taky nebyl k zahození :P :lol:

slivovicu né.. tu jsem měla jen jednou a umírala jsem týden :zed: :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16186
11.8.14 09:21
@sissi79 píše:
slivovicu né.. tu jsem měla jen jednou a umírala jsem týden :zed: :zed: :mrgreen:

to musíš vědět pít :mrgreen: dáme lekce, neboj nic :pankac:

@sissi79 píše:
Hele baby ale když vememe chlapa ušetříme za vibrátor a ještě bude mít holení :jazyk: :jazyk: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
11.8.14 09:26

@neila No na to že jsem „u zdroje“ jsem si přála umřít rychle a né takhle pomalu :mrgreen: :mrgreen: 3 dny jsem nemohla jest, fuj aj s fašangem :cert: :cert: a budou dožínky :twisted: :mrgreen: :mrgreen: to mě zabije :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16186
11.8.14 09:31

@sissi79 asi málo trénuješ :pankac: :lol: musíš víc, slivovica je driják :pankac: hlavně se před tím pořádně najíst. Já to jednou taky přehnala a myslela jsem, že na druhý den umřu… :poblion: :zed: i služební cestu jsem musela zrušit a vzít si dovolenou, protože jsme se velice chytře odrovnaly se sousedkou v týdnu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
11.8.14 09:34
@neila píše:
@sissi79 asi málo trénuješ :pankac: :lol: musíš víc, slivovica je driják :pankac: hlavně se před tím pořádně najíst. Já to jednou taky přehnala a myslela jsem, že na druhý den umřu… :poblion: :zed: i služební cestu jsem musela zrušit a vzít si dovolenou, protože jsme se velice chytře odrovnaly se sousedkou v týdnu :pankac:

to bylo neplánované :mrgreen: :mrgreen: já panelákový odchov se zjevila v Kotěhůlkách a Fašank nikdy neznala.. A jen co jsem se vydrápala z auta už u mě stála sousedka se slívkou.. tož abych nepajdala apod.. NIKDY víc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
52
22.11.20 22:38
@Kočislava píše:
Ahoj všem :), téma je jasné, na odlehčení…
Dámy, slečny, paní, maminky, co byste si vzaly s sebou na pustý ostrov?
3 věci… :?: Co to bude? Ale opravdu věci, ne lidi… to by bylo moc jednoduché :)

Určitě KPZ, stan, spacák :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky