300 jednotek Puregonu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14367
4.8.11 23:21

Ahoj Rozárková.Neklesej na mysli.Byla jsem na tom podobně a nakonec moje 1.IVF bylo úspěšné.Je mi už 38,měla jsem puregon 175 jednotek.Taky jsem pomalu reagovala,už jsem to vzdávala,že jsem stará a mám stará vajíčka a budu muset mít darovaný…a takový bláboly.Všichni měli 2 kontroly UTZ a šly na OPU a já měla UTZ 4.Na OPU jsem šla až 18tý den od začátku stimulace.Dávku Puregonu mi nezvyšoval,ale prodlužoval dobu k OPU.Nakonec jsem měla 10 folikulů,z toho 7 vajíček,metodou ICSI se jich oplodnilo 6. 2 mi zavedli a 2 mám v mrazáčku.No a 1 mimi se narodí v únoru :dance: Pčeji hodně štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
5.8.11 10:56

Kolik dní to bude ve středu od začátku stimulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
5.8.11 22:01
maraida píše:
Ahoj Rozárková.Neklesej na mysli.Byla jsem na tom podobně a nakonec moje 1.IVF bylo úspěšné.Je mi už 38,měla jsem puregon 175 jednotek.Taky jsem pomalu reagovala,už jsem to vzdávala,že jsem stará a mám stará vajíčka a budu muset mít darovaný…a takový bláboly.Všichni měli 2 kontroly UTZ a šly na OPU a já měla UTZ 4.Na OPU jsem šla až 18tý den od začátku stimulace.Dávku Puregonu mi nezvyšoval,ale prodlužoval dobu k OPU.Nakonec jsem měla 10 folikulů,z toho 7 vajíček,metodou ICSI se jich oplodnilo 6. 2 mi zavedli a 2 mám v mrazáčku.No a 1 mimi se narodí v únoru :dance: Pčeji hodně štěstí :palec:

Tak to je pozitivní zpráva,moc gratuluji!!!!! Břicho mě bolí pěkně,čím dál víc,tak myslím,že rostou. Už aby bylo pondělí. :think:

• Citovat
  • Upravit
Rozárková
5.8.11 22:02
mirkaaa456 píše:

Ve středu to bude 14 dní od začátku.

• Citovat
  • Upravit
1268
5.8.11 23:10
Rozárková píše:
mirkaaa456 píše:
Ve středu to bude 14 dní od začátku.

No vidíš tak to ani není tak dlouho. Hezky uprostřed cyklu. Aspoň to nebudeš mít urychlené. Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
13.8.11 11:08

Tak těch 300 jednotek bylo opravdu moc. Reagovala jsem příliš. Měla jsem 36 folikulů z toho 19 vajíček.Teď,3. den po OPU je mi pořád mizerně,břicho mám nafouklé,vpravo nějakou příšernou bouli,no hrůza. Zavedou mi jen jedno embryo kvůli hyperstimulačnímu syndromu. Což zase takový problém není,jedny dvojky už mám. V pondělí si pro něho jedeme,tak se budeme modlit. Odpočívaly jste dlouho po ET?

• Citovat
  • Upravit
1268
13.8.11 19:09

Já odpočívala jen 30 minut na pokoji a potom jsem měla čtyřhodinovou cestu domů a embryjko se chytilo. :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
13.8.11 20:13
mirkaaa456 píše:
Já odpočívala jen 30 minut na pokoji a potom jsem měla čtyřhodinovou cestu domů a embryjko se chytilo. :huban: :huban: :huban:

Tedáááááá!!!! V dobrém závidím!!!!! Já chci taky takový štěstíčko.

• Citovat
  • Upravit
Nika Shams
18.11.11 13:15

Ahoj holky, už tady dlouho nikdo nebyl, ale zkusím to :-) Stimulovala jsem Synarelem a od 3.dne GONAL 225. 10. den na UTZ doktorka viděla jen jeden mini folikul, takže mi řekla, že už nemám šanci, že jsem stará a další stimulace nemá cenu… :-( Je mi 38, takže se to může stát, ale nějak se mi nechce věřit, že nemá smysl to ještě zkusit…Hormonální profil nebyl úplně super, ale ani ne k ničemu, tak nevím.

• Citovat
  • Upravit
408
18.11.11 13:23

Změnila bych CAR, protože tohle ti přeci nemůže dr říct. Třeba by to jen chtělo změnit léky :think:. Na každého přeci působí jinak. Já měla Gonal a dobrý, ale určitě se najde někdo - třeba ty, komu nevyhovuje. Nebo by to chtělo dlouhý protokol.. Určitě existuje řešení, když je jinak hormonální profil dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
18.11.11 13:27
JJ :-) V úterý jdu do GENNETU a věřím, že za pokus to stojí. Bylo mi již divné to, že mě pozvala na kontrolní UTZ až 10.den stimulace…
jusinka píše:
Změnila bych CAR, protože tohle ti přeci nemůže dr říct. Třeba by to jen chtělo změnit léky :think:. Na každého přeci působí jinak. Já měla Gonal a dobrý, ale určitě se najde někdo - třeba ty, komu nevyhovuje. Nebo by to chtělo dlouhý protokol.. Určitě existuje řešení, když je jinak hormonální profil dobrý :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Rozárková
18.11.11 14:02

No tedaaaa,od toho jsou přece tady… Mě bude za moment 37-to není zase takový rozdíl a naopak mě ujišťují,že ještě nějaký čas máme!!!!
Také radím,změň CAR,nebo alespoň lékaře.

• Citovat
  • Upravit
Nika Shams
18.11.11 14:05
Už měním CAR :-) Byla jsem v Podolí a tam jsou v podstatě jen dva lékaři, takže šance, že se dostanu opět k této je veliká a to nechci riskovat :jazyk:
Díky holky za podporu :-)
Rozárková píše:
No tedaaaa,od toho jsou přece tady… Mě bude za moment 37-to není zase takový rozdíl a naopak mě ujišťují,že ještě nějaký čas máme!!!!
Také radím,změň CAR,nebo alespoň lékaře.
  • Citovat
  • Upravit
Nika Shams
8.12.11 16:05

Ahoj holky :-)
Mám hodnotu AMH 0,48. Asi dost blbý, co? Povedlo se někomu s tímto otěhotnět?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.