3. 10. 2011 testujeme!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
646
4.10.11 08:46

Ahoj holky, poslední MS jsem měla 2.9., dnes na testu slaboučká také fialová druhá čárečka, ale je tak strašně slabě vidět a navíc je i slabší, než ta kontrolní, tak nevím.. nevypadá to moc dobře… nemám pravidlenou MS, tak nevím, kdy byla OV. Tohle bude spíš asi nekvalitním testem. Teplotu jsem měřila jen 2× a to včera a předvčerejšky a měla jsem 36,6. Což je asi také málo, ale nevím, protože si BT jinak neměřím, takže neznám ty své „normální“ teploty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
4.10.11 08:51

ahojky, tak já testovala ráno, malej dušík tam je v limitu, ale to neberu jako uspěch. Zatim jsem to nedostala, ale o to víc pořád doufám a pak budu třeba o to víc zklamaná. Manžel mi s usmevem vynadal, proč jsem ho práskla s tim testem. :mrgreen: ale řekla jserm mu, že dokud na nej neodebírá svou moč, že je v limitu normálního jednání :think: , myslim. A co vy ostatní snažilky, vůbec tady nepadlo kolik z vás teda včera slavila úspěch zářijového snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
4.10.11 08:53

jo a testila jsem gs mamatest 10 druhá světloučká čárka je tlustá jako ta kontrolní, ale …někde jsem už četla, že dělá mamatest dušíky planě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
4.10.11 09:00

Já jsem si GS mamatest dělala min. měsíc a byla tam slabá čárka, stejně silná ale slabě vidět a měla jsem i pozitivní krev na hcg. Takže u mě to žádný planý duch nebyl. TAk to vypadá nadějně. Ale chápu, že se nechceš radovat, abys to nezakřikla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
4.10.11 09:09
vandamara píše:
jo a testila jsem gs mamatest 10 druhá světloučká čárka je tlustá jako ta kontrolní, ale …někde jsem už četla, že dělá mamatest dušíky planě

Ahoj zkus udělat test za 2 dny, čárka už bude silnější :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
4.10.11 09:10

Peti díky, mám sto chutí zkusit i ten co mám nachystanej na zítřek, ale to by bylo k ničemu, ranní moč je spáchnutá :-) A dala jsem si kavčo, takže by :nevim: asi nic vidět už nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
4.10.11 09:12
vandamara píše:
Peti díky, mám sto chutí zkusit i ten co mám nachystanej na zítřek, ale to by bylo k ničemu, ranní moč je spáchnutá :-) A dala jsem si kavčo, takže by :nevim: asi nic vidět už nebylo

To opravdu nemá smysl, vím že se blbě radí vydržet, sama to znám. Opravdu to zkus až zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
4.10.11 09:16

celý dva dny? uf, to je doba :-D to nedám. Ty už to máš jistý vid? Doktora máš na kdy? Jsem lenivá číst znovu příspěvky. Konečně mám po týdnu chvíli volno a tak se válim v posteli a piju kavičku. je to bájo holky. Můžu se zeptat, kolik Vám které je a jestli už máte nějaké dítko? Já má dvě holčičky, je mi 30 let. 7.9. jsem vysadila prášky a doufáme v mimiska.Nechci vyzvídat, jen doufám, že těhu budeme všechny a projdem si to krásný společně. Tak at Vás poznám. Nechci lítat z blogu do blogu, kde nikoho neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
4.10.11 09:19

Jé, dvě holčičky, to bych si tak přála. Já mám klučíka, 6 let. A je mi také 30. Když jsem čekala chlapečka, otěhotněla jsem naprosto hned. Teď se zadařilo také hned, ale kvůli nízké sliznici to nevyšlo. HA jsem vysadila v červnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.11 09:19

VANDAMARA-tak ted nevim, zda mam gratulovat.ja mela vzdy mamtes 25 ne tu desitku a ten kdyz mi ukazal dusika tak jsem opravdu tehotna byla.ale co jsem zde vycetla,tak s tou citlivosti 10je to na prd,ze to fakt muze blbe ukazovat,ja bych na tvem miste nevydrzela a ten druhy test udelala,jakou ma citlivost?je to taky mamatest?

PETI-gratuluji.snad carky budou silit,

ja psala na predesle strance ze jsem to dostala…
ANONYM E

• Citovat
  • Upravit
2158
4.10.11 09:24

Peti, ted to nechápu, jsi těhotná nebo ne? Psala jsi o pozitivních testech z krve, ale pak, v duhé zprávě to vyznělo, že se teprve snažíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
4.10.11 09:25

Anonyme, děkuji, jsi hodná, ale radovat se nechci, nejsem si tím vůbec jistá, je to tak slaboučká čárečka… až bude silná, tak tomu uvěřím.. dřív ne.
Snad brzy budeme mít všechny //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
4.10.11 09:27

Minulý měsíc jsem měla pozitivní TT asi 7 dní, tak nějak a pak jsem šla k dr, protože čárka nesílila. Udělal mi test krve na hcg a také byla pozitivní, ale pak jsem dostala hodně silnou MS. Prý se na nízké sliznici těhotenství neudrželo. Tak teď se snažíme znovu. A dnes jsem měla slouboučkou čárečku zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.11 09:28

HOLKY a nemuzte hodit foto?

PETI.jestli to dobre chapu tak jsi minuly mesic potratila'?

VANDAMARO-nechces zkusit ten druhy?:-))a jdete do tretiho to je krasne.

• Citovat
  • Upravit
2158
4.10.11 09:29

Neboj Any (anonymko) vyjde to příští měsíc, sama vim, že je to zklamání jako bejk. Dvě děti mi umřeli ještě než se narodili, takže se těším a doufám taky. Proto i chci min. 3 děti. Kluka bych si přála moc. Ale holky jsou mazlivější a hodnější, takže holčičky třeba 4 :-)
nevíte jak je to s tim plodnějším měsícem po vysazení antikoncepce… cilest?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí