Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, poslední MS jsem měla 2.9., dnes na testu slaboučká také fialová druhá čárečka, ale je tak strašně slabě vidět a navíc je i slabší, než ta kontrolní, tak nevím.. nevypadá to moc dobře… nemám pravidlenou MS, tak nevím, kdy byla OV. Tohle bude spíš asi nekvalitním testem. Teplotu jsem měřila jen 2× a to včera a předvčerejšky a měla jsem 36,6. Což je asi také málo, ale nevím, protože si BT jinak neměřím, takže neznám ty své „normální“ teploty.
ahojky, tak já testovala ráno, malej dušík tam je v limitu, ale to neberu jako uspěch. Zatim jsem to nedostala, ale o to víc pořád doufám a pak budu třeba o to víc zklamaná. Manžel mi s usmevem vynadal, proč jsem ho práskla s tim testem.
ale řekla jserm mu, že dokud na nej neodebírá svou moč, že je v limitu normálního jednání
, myslim. A co vy ostatní snažilky, vůbec tady nepadlo kolik z vás teda včera slavila úspěch zářijového snažení.
jo a testila jsem gs mamatest 10 druhá světloučká čárka je tlustá jako ta kontrolní, ale …někde jsem už četla, že dělá mamatest dušíky planě
Já jsem si GS mamatest dělala min. měsíc a byla tam slabá čárka, stejně silná ale slabě vidět a měla jsem i pozitivní krev na hcg. Takže u mě to žádný planý duch nebyl. TAk to vypadá nadějně. Ale chápu, že se nechceš radovat, abys to nezakřikla.
vandamara píše:
jo a testila jsem gs mamatest 10 druhá světloučká čárka je tlustá jako ta kontrolní, ale …někde jsem už četla, že dělá mamatest dušíky planě
Ahoj zkus udělat test za 2 dny, čárka už bude silnější
.
Peti díky, mám sto chutí zkusit i ten co mám nachystanej na zítřek, ale to by bylo k ničemu, ranní moč je spáchnutá
A dala jsem si kavčo, takže by
asi nic vidět už nebylo
vandamara píše:
Peti díky, mám sto chutí zkusit i ten co mám nachystanej na zítřek, ale to by bylo k ničemu, ranní moč je spáchnutáA dala jsem si kavčo, takže by
asi nic vidět už nebylo
To opravdu nemá smysl, vím že se blbě radí vydržet, sama to znám. Opravdu to zkus až zítra.
celý dva dny? uf, to je doba
to nedám. Ty už to máš jistý vid? Doktora máš na kdy? Jsem lenivá číst znovu příspěvky. Konečně mám po týdnu chvíli volno a tak se válim v posteli a piju kavičku. je to bájo holky. Můžu se zeptat, kolik Vám které je a jestli už máte nějaké dítko? Já má dvě holčičky, je mi 30 let. 7.9. jsem vysadila prášky a doufáme v mimiska.Nechci vyzvídat, jen doufám, že těhu budeme všechny a projdem si to krásný společně. Tak at Vás poznám. Nechci lítat z blogu do blogu, kde nikoho neznám
Jé, dvě holčičky, to bych si tak přála. Já mám klučíka, 6 let. A je mi také 30. Když jsem čekala chlapečka, otěhotněla jsem naprosto hned. Teď se zadařilo také hned, ale kvůli nízké sliznici to nevyšlo. HA jsem vysadila v červnu.
VANDAMARA-tak ted nevim, zda mam gratulovat.ja mela vzdy mamtes 25 ne tu desitku a ten kdyz mi ukazal dusika tak jsem opravdu tehotna byla.ale co jsem zde vycetla,tak s tou citlivosti 10je to na prd,ze to fakt muze blbe ukazovat,ja bych na tvem miste nevydrzela a ten druhy test udelala,jakou ma citlivost?je to taky mamatest?
PETI-gratuluji.snad carky budou silit,
ja psala na predesle strance ze jsem to dostala…
ANONYM E
Peti, ted to nechápu, jsi těhotná nebo ne? Psala jsi o pozitivních testech z krve, ale pak, v duhé zprávě to vyznělo, že se teprve snažíte
Anonyme, děkuji, jsi hodná, ale radovat se nechci, nejsem si tím vůbec jistá, je to tak slaboučká čárečka… až bude silná, tak tomu uvěřím.. dřív ne.
Snad brzy budeme mít všechny //
Minulý měsíc jsem měla pozitivní TT asi 7 dní, tak nějak a pak jsem šla k dr, protože čárka nesílila. Udělal mi test krve na hcg a také byla pozitivní, ale pak jsem dostala hodně silnou MS. Prý se na nízké sliznici těhotenství neudrželo. Tak teď se snažíme znovu. A dnes jsem měla slouboučkou čárečku zase.
HOLKY a nemuzte hodit foto?
PETI.jestli to dobre chapu tak jsi minuly mesic potratila'?
VANDAMARO-nechces zkusit ten druhy?:-))a jdete do tretiho to je krasne.
Neboj Any (anonymko) vyjde to příští měsíc, sama vim, že je to zklamání jako bejk. Dvě děti mi umřeli ještě než se narodili, takže se těším a doufám taky. Proto i chci min. 3 děti. Kluka bych si přála moc. Ale holky jsou mazlivější a hodnější, takže holčičky třeba 4 ![]()
nevíte jak je to s tim plodnějším měsícem po vysazení antikoncepce… cilest?