32. týden a tvrdé břicho

Napsat příspěvek
Velikost písma:
499
13.4.12 10:19

Ne, právě nikdo o 3. screeningu nic neříkal. Akorád jsem byla na odběrech. Doktorka mě akorát 1 za 14 dní vyšetří vaginálně a jdu domů, naposledy jsem byla na ultrazvuku na genetice ve 24tt a ve 30. týdnu u té své Dr. , udělala mi ho z milosti, abych taky mimčo viděla, že se hýbe, ale nemá takové vybavení, aby tam něco změřila nebo odhadla váhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
13.4.12 11:10

Aha, to je škoda :nevim: Tak to já ho vidím každé 3 týdny, teď ve 32 tt mi udělala právě i měření a odhad váhy, tak alespoň vím, do čeho jdu :-) ale neboj, určitě je vše OK. Jinak mě vaginálně vyšetřovala ve 24tt, jestli teoreticky se nezkracuje čípek a teď mi říkala, že se koukne za ty 3 týdny, ale že podle uzv je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
13.4.12 11:18

https://www.emimino.cz/…sny-p-88148/ Tady jsem rozjela diskuzi a já i holky jsme na tom byli dost podobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
16.4.12 16:46
@Dee29 píše:
Ahoj holky ,
prosím o radu. Jsem 32tt a druhý den mám tvrdší břicho je to tvrdé spíše podbříšek a tam kde se mimi vybouluje. Není to klasika tvrdnutí v intervalech , prostě je tvrdé pořád. Když zkusím prstem, promáčku tak na pár mm. Když sedím je to lepší, ale když stoupnu, tak je hodně tvrdé. Magnézko neberu, nemám žádné jiné problémy ani poslíčky. Pohyby mimi cítím i když ne pořád . Máte stím někdo zkušenost? Ke své Dr. jdu až za 14 dní. Děkuji

me tvrdlo brisko od 28tt, na zacatku moc ne, potom hodne i kdyz jsem brala magnezko… :roll: tedka uz jsem ho vysadila a kupodivu to ujde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí