33 tyden a otevřená pro prst

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.11.20 17:16

@loudofka je děkuji 😊 tak budu držet palečky ať vše dobře dopadne 😊 ja teda mám teď nastupovat 3.12 do nemocnice a do 27.12 mam prý porodit :/ kazí se mi prý plodova voda rychle. Takže uvidime no :/ docela se toho bojím ale to asi každá 😊 no a přítel to hold bude muset vše zvládnout sám jen doufám ze teda třeba nevyhoříme 😁 přeci jen je to chlap 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
29.11.20 17:50
@Petulinka1999 píše:
@loudofka je děkuji 😊 tak budu držet palečky ať vše dobře dopadne 😊 ja teda mám teď nastupovat 3.12 do nemocnice a do 27.12 mam prý porodit :/ kazí se mi prý plodova voda rychle. Takže uvidime no :/ docela se toho bojím ale to asi každá 😊 no a přítel to hold bude muset vše zvládnout sám jen doufám ze teda třeba nevyhoříme 😁 přeci jen je to chlap 🤷🏻‍♀️

To já na tebe budu též myslet a držet palce co to půjde, to ti řekla tvá doktorka nebo přímo v nemocnici? Mě třeba v nemocnici poradili daleko líp, ptali se a celkově se více zajímají, jen aby tě zbytečně nějak nestresovala a nenapínala jako ta moje 🙈
Jinak taky si někdy říkám že bez mý kontroly to doma sotva zvládnou 😁 😁 🙈 ale proto přeji moc moc štěstíčka a spoustu kladný energie kolem tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí