Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No já zase ve 24tt cca měla šílené křeče v levém boku
nakonec to byla zácpa a po čípku se mi ulevilo
ale brečela jsem bolestí, až tak to bylo hrozný
tak snad to zvládnu ![]()
MOhu se zeptat jak to dopadlo, zda ten průjem byl něčeho náznak?
Jsem 33+6 a magnezko i železo už beru delší dobu, takže reakce na to asi těžko a od dnešního dne průjem a strašně mě tlačí spodek a bolí, že nemůžu ani chodit.
Dobrý den, chci se zeptat.Sem 35+1 tt a už druhý den mám hrozný nevelnosti. Bolesti břicha žádné. Co to může znamenat? ![]()
@Liduska8 píše:žes něco špatného snědla? To Ti tu nikdo nepoví, pro sichr si dojdi k dr.. ale pokud nebolí břicho, tak se to těhotenství nejspíš netýká
Dobrý den, chci se zeptat.Sem 35+1 tt a už druhý den mám hrozný nevelnosti. Bolesti břicha žádné. Co to může znamenat?
@martina.se No to doufám, protože co sem četla tak je to většinou i příprava těla na porod a to se bojim aby nebylo moc brzy. K doktorovi mam jit 20teho tak nechci zbytečně vyšilovat proto sem se zeptala tu. ![]()
Zavolej si do poradny a reknou ti ze mas bud prijit nebo co to muze znamenat atd
@Liduska8 ja mela cca v 36tt průjem a bylo mi blivno…taky jsem cetla, ze se to muze blížit…nakonec jsem porodila 39+0.
@Liduska8 možná střevní chřipka
, ale pro jistotu bych skočila k dr ![]()
@Liduska8 píše:
@martina.se No to doufám, protože co sem četla tak je to většinou i příprava těla na porod a to se bojim aby nebylo moc brzy. K doktorovi mam jit 20teho tak nechci zbytečně vyšilovat proto sem se zeptala tu.
vždycky je lepší vyšilovat předem a letět do špitálu, než se doma trápit. POkud máš pochybnosti, rozhodně se projeď do porodky. ![]()