Kopie 34. týden těhotenství

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1731
30.7.13 18:55

@MarieOVMUC s tou vahou souhlas :)

• načítám...
anna187
30.7.13 20:50

Mě teda váha po porodu šla hned dolů, tím jak jsem kojila a lítala 2× denně s kočárem hoodně dlouhé procházky, tak jsem měla lepší postavu než předtím…a to jsem do sebe valila sladké, protože mi chyběla nějak energie z nočního buzení na kojení…Horší to bylo po roce, kdy jsem přestala kojit, pak jsem začala teda cvičit, ale za měsíc jsem otěhotněla, takže to taky nějak neřeším…říkám si, že druhé dítě bude poslední, tak kdy jindy si to užít než teď :lol: :D ;)

• Upravit
anna187
31.7.13 13:42

Holky nemáte někdo problém s tvrdnutím břicha? už jsem o tom dost četla, ale vzhledem k tomu, že mám 2leté batole, tak nevím jak udržet klidový režim??? to přece ani nejde a mám docela strach. i doktor mi ted na kontrole potvrdil, že bych měla co nejvíc odpočívat a NIC NETAHAT, jinak že můžu skončit v nemocnici. ale jak to mám udělat to mi neřekl, navíc jsem týden sama doma…manžel je celý týden v kuse v práci :zed:

• Upravit
1731
31.7.13 15:19

Juj, ja musim zaklepat, ze s tvrdnutim bricha problemy nemam…tak ti neporadim :-(

• načítám...
anna187
31.7.13 15:43

Mysii nevadí, není to nic příjemného, nikomu to nepřeju… asi to budu muset nějak vydržet :nevim:

• Upravit
11626
31.7.13 15:45

Bereš magnesium? To prej by na to mělo pomáhat :nevim:

• načítám...
anna187
31.7.13 20:50

To magnesko mi poradila dnes taky kámoška a už ho mám, tak jsem zvědavá, jestli to nějak pomůže, snad jo

• Upravit
4872
5.8.13 14:06
@anna187 píše:
Holky nemáte někdo problém s tvrdnutím břicha? už jsem o tom dost četla, ale vzhledem k tomu, že mám 2leté batole, tak nevím jak udržet klidový režim??? to přece ani nejde a mám docela strach. i doktor mi ted na kontrole potvrdil, že bych měla co nejvíc odpočívat a NIC NETAHAT, jinak že můžu skončit v nemocnici. ale jak to mám udělat to mi neřekl, navíc jsem týden sama doma…manžel je celý týden v kuse v práci :zed:

Ahoj, můžu se přidat? Jsem ale teprve teď ve 34. týdnu. O tvrdnutí břicha vím své - rekord kolem 20× / den, 7× / hodina, 10 týdnů mi hrozí předčasným porodem, ani nevíte, jak jsem ráda, že se stále držím 2 v 1!!! Magnézka jsem brala až 8 tablet denně, teď 6 a ve 31. týdnu jsem měla CS 6 (i když prý to nehraje roli). Chtěli mě taky hospitalizovat, nakonec jsem ležela doma, ale protože mám tříletou dcerku, fakt to stále nejde. Takže vlastně ležím, jen když malá odpo spí, občas je u babičky, ale spíš neležím než ležím :(, nedá se to, aspoň ne s dítětem, které opravdu se mnou ležet nemůže. Teď už to tvrdnutí je lepší, není to tak často. Prý má magnézko vliv na hyperaktivitu dětí, doufám tedy, že je to blud, protože to bych asi nezvládala :). Tak se holky všechny držte a vydržte ještě co nejdýl.

• načítám...
anna187
5.8.13 14:21

Mě to magnesko pomáhá jak kdy, ale v sobotu jsem si nevzala a odjela na koupák, tak hrůza, břicho jak šutr a tlačilo to hrozně…vždycky to povolí až přes noc, ale tím jak si člověk nelehne přes den, tak to asi nejde zlepšit. Já mám dvouletou, takže zastavit se nejde, jen přes to spaní po obědě…
A Marciandy : jakože po magnesku jsou děti hyperaktivní??? No snad nééééééé?
Ale já beru jen 3denně zatím, max. 4, když už mám břicho moc tvrdé.
No ted je nejhorší to vedro, mě už jeden den na zvracení, točení hlavy, pomohly až mokré ručníky na břicho, krk a hlavu :| :| :| a dnes už je zas tak hrozné dusno. Už mi i dochází nápady, kam s malou chodit ven, když se nedá jít ani na hřiště, protože tam celý den pere slunko :zed: :zed: :zed:

• Upravit
4872
6.8.13 06:48

No mně to o té hyperaktivitě řekla paní v lékárně :(, taky doufám, že je to pouze její názor, jinak bych druhé dítko měla asi šílené. Já jezdím jen k mamce s malou, kde ona může být v menším bazénu, jinak se nikam nedá jít. Tak se drž a ať je břicho lepší!!!

• načítám...
801
6.8.13 08:44

Při prvním těhotenství mi břicho tvrdlo hodně, myslím, že magnesia jsem snědla kila… a pozor syn je zatraceně živej :mrgreen:
Ale berte to spíš jako srandu, za hyperaktivního bych ho rozhodně neoznačila a přiznám se, že lékárnicím moc nevěřím, bývají papežštější než papež. Když jsem trpěla nesnesitelnejma bolestma hlavy doporučila mi neuroložka Panadol s přídavkem kofeinu a když viděla lékarnice, že to chci pro sebe - těhotnou, málem přede mnou klečela, abych proboha myslela na zdraví toho drobka co nosím pod srdcem a nebrala to :roll:

@Marciandy píše:
No mně to o té hyperaktivitě řekla paní v lékárně :(, taky doufám, že je to pouze její názor, jinak bych druhé dítko měla asi šílené. Já jezdím jen k mamce s malou, kde ona může být v menším bazénu, jinak se nikam nedá jít. Tak se drž a ať je břicho lepší!!!
  • načítám...
7376
6.8.13 08:50

Lol, mi taky dětská dr kolikrát něco pro dceru napsala nebo doporučila a lékárníci malém volali národní gardu, jestli to myslím vážně… Jinak kofejn.. piju kafe, jedno dvě denně, při zkouskovem i 4 a k tomu colu.. takže neresim:-D

• načítám...
801
6.8.13 09:43

@MarieOVMUC
Jojo, taky si dám kafe, musím fungovat s mládětem a potřebuju nakopnout :-). Co se ještě týká lékárnic tak jsem slyšela příhodu (nevím jestli je to urban legend nebo pravda) jak lékárnice těhotné odmítla prodat kapky do nosu typu Nasivin, takže ta neštastnice musela poslat manžela :mrgreen:

• načítám...
anna187
6.8.13 13:28

Já si myslím, že v lékárně mají strach prodat cokoliv :) Když mě bolely záda, tak mi přímo v nemocnici doporučili mast a v lékárně::: né proboha to nemůžete těhotná, na to žádnou mast nemůžete…a tak se vším. Když jsem tam šla koupit manželovi migralgin, tak se uplně paní zhrozila, že to jako v žádném případě, a když jsem ji řekla, že to snad vím, že je to PRO MANŽELA, tak ani nevypadala, že by mi věřila…Oni snad mají strach, aby se něco nestalo a nebyli za to zodpovědní, jinak nevím, proč by se tak chovali :roll:
To kafe, já piju 2denně, abych fungovala a taky mám nízký tlak. Ale první 3měs. mi vůbec nechutnalo.
Zvláštní je, u prvního těhu jsem kafe nepila vůbec, dokonce ani rok co jsem kojila a ted u druhého těhu to vůbec neřeším. Jako samozřejmě bych nevzala nic, co by uškodilo mimi, ale u prvního jsem byla vystrašená ze všeho. Ted si dám i pivo, vinný střik… prostě je to jiné.
A Marciandy : díky, taky se drž, musíme to vydržet co nejdýl i v tomto počasí.. :zed: :zed: :zed:

• Upravit
4872
6.8.13 13:45

Ono asi co člověk, to názor, mně zas kolikrát přijde, že v lékárně mi nedokážou poradit, jakoby byli absolutně mimo obor. Ach jo, to je zas vedro tohleto, co děláte? Skočila bych hned do vody, ale to bych taky hned bohužel mohla skončit na porodním sále :(. první dítko jsem rodila 38+0, kéž by tomu v nejhorším případě bylo i teď, dříve bych nerada, i když můžeme to ovlivnit :(? Tak se všechny držte a doufejme, že ta vedra brzy skončí.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100