34+1 otevřená na špičku prstu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
18.2.18 23:26

@lentilka248 38mm jsem měla pred měsícem ted jsem mela 35mm, ja teda budu rodit po 4 :lol: :lol: nikdy jsme otevřená nebyla takhle brzo :lol: :D :lol: hele dneska jsem zjistila že mi začalo tvrdnout bricho 8o.. tak nevim nevim :lol: :D :lol: :D kazdopadne kdyz mam delsi prochazku nebo dyl stojim, tak mam ostre pichlave bolesti v brise, takže to jistí vzdy aulin či algifen ktery mi doporucila gyndarka, ktera v nemocnici dela uz a rizikovou poradnu :D :lol: ;) a ja ji mam u gyndare na porodny. ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
19.2.18 00:02

@Marketa 93 známá tam ba a prej už je to v pohodě ne jak dřív a že se to dá v klidi vypít :) jo zak z krve to jde taky na vyžadaní, no tak máš dana ten by to určite určitě s Nikym zvládli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
19.2.18 00:36

@Marketa 93 klidový režim se precenuje, aneb klidový režim není myšleno lezení, ale prostě se vyhnout extrémní zátěži, než vědět extratezke věci, nebehat apod..
Test na cukrovku - zátěžový test a test z krve jsou dvě rozdílne věci (jsem lékařka).. Je to neprijemne ale lze to „přežít“
Z mé zkušenosti, prvni dítě tvrdnuti břicha od cca 18tt, druhé už od 15tt, nyní břicho skoro netvrdne, až po velké námaze, syna nosím do 2 patra skoro pořád, zvedám X krát za den, nějak pravidelněji mi tvrdne až teď ke konci, hořčík neberu.. U předchozích těhotenství jsem brala hořčíku 8tbl/den, ale u obou jsem do 30tt chodila do práce, u prvního na fulltime, u druhého na částečný úvazek, nyní jsem doma.. Za mě na to tvrdnuti měl vliv stres větší, než fyzická námaha..
Akorát.. S tím aulinem bych byla v těhotenství opatrná, já jsem s ním opatrná teda i mimo něj, na křeče spíš No-spa nebo hořčík..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
19.2.18 08:36

@lentilka248 můžu se zeptat jako lekařka se zabíváte čím. zajímala by mě jedna věc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
19.2.18 09:31

@Martiinka napište do SZ, dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.2.18 19:36

@lentilka248
Dle gyndařky, pit magnezko, že by to bylo lepší rozhodně ne. Takze v pondělí mam volat co a jak a kdyztak mam hned prijit. Me byl aulin doporucenej mam teda granulovanej.. a nesmi se posledni tri mesice pred porodem, rekla bych spis ze je to ze stresu. Pediatricka nam oznamila dneska ze u syna to vypada na ADHD takze budeme podstupovat dalsi vysetreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
23.2.18 19:40

@Marketa 93 jj, ale u Aulinu bylo už tak 10?let zpět vydáno doporučení, že se nemá používat jako lék první volby a sama jsem v praxi zažila komplikace, o kterých tady raději nebudu psát.. V těhotenství bych rozhodně nebrala..
ADHD mám doma, když víš, jak na něj, tak je to „k žití“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.2.18 19:47

@lentilka248 fakt jo? Hlavně že v přibalovém letáku je že neni znamo ze by se nemohl uzivat v těhotenství. Je pravda že ja si vezmu aulin jen jednou za 2 max tri mesice kdyz mě chytne migrena. Muzes mi kdyztak popsat jak se zjistilo ze dite ma ADHD me osobne neprijde ze by syn ho mel mit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí