Dokument o vývoji dítěte, kde najít

Anonymní
20.11.13 15:09

Dokument o vývoji dítěte, kde najít

Ahoj, není to tak dávno, co jsem tu v nějaké diskusi od nějaké maminky našla odkaz na dokument co myslím běžel v TV o vývoji miminka v bříšku. Mělo to více dílů. Viděla jsem jen část prvního a pak se k tomu už nedostala. Už nevím kde to najít. Jsem ted těhotná tak bych se na to mrkla na celé. Nepamatujete si to někdo? Bylo to podrobné popisování a graficky znázorněné, jak když je kamera přímo v bříšku jak se den po dni vyvíjí miminko. Děkuju, prosím o anonym, těhot. je zatím na počátku, ještě to neoznamujeme.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2880
20.11.13 15:12
@Anonymní píše:
Ahoj, není to tak dávno, co jsem tu v nějaké diskusi od nějaké maminky našla odkaz na dokument co myslím běžel v TV o vývoji miminka v bříšku. Mělo to více dílů. Viděla jsem jen část prvního a pak se k tomu už nedostala. Už nevím kde to najít. Jsem ted těhotná tak bych se na to mrkla na celé. Nepamatujete si to někdo? Bylo to podrobné popisování a graficky znázorněné, jak když je kamera přímo v bříšku jak se den po dni vyvíjí miminko. Děkuju, prosím o anonym, těhot. je zatím na počátku, ještě to neoznamujeme.

To běželo myslím na Primě, jmenuje se to V lůně a má to 2 části, na ulozto.cz jsou myslím obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.13 15:20

Jo to bude ono, děkuju

• Citovat
  • Upravit
72725
20.11.13 15:53
@Anonymní píše:
Jo to bude ono, děkuju

můžeš je najít i online - na primaplay.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
20.11.13 16:53

Mam pocit ze jsem to snad videla i jinde možna na youtube…ale jista si tedy nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
20.11.13 18:42

Můžete sem prosím někdo hodit odkaz na tento dokument? na ulozto ani na iprima ho nemůžu najít :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
21.11.13 20:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
21.11.13 20:19

@sabusssa děkuju moc, jsi zlatá :)

• načítám...