Porod přelom červenec-srpen 2014

Anonymní
20.11.13 14:23

Porod přelom červenec-srpen 2014

Zdravím všechny čerstvé těhulky, které by rády sdílely své pocity v uzavřené skupině - už jsem jednu vytvořila, tak budu ráda, když se do ní budete chtít přidat. Sami jsme si na své vytoužené // museli počkat docela dlouhou dobu, tak budu ráda, když se tu najde někdo s podobným osudem, ale jsem samozřejmě otevřena každému, kdo bude chtít diskutovat.
 https://www.emimino.cz/…stvi-170996/

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.11.13 14:27

Předběhla jsi mě, právě jsem chtěla taky zakládat.

• Citovat
  • Upravit
14090
20.11.13 15:06

:mrgreen: takhle hlavně anonymně toto je hodně citlivé téma :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.13 15:12

@werunkaw123 pro mě třeba ano, protože sem chodí lidi, kteří to zatím vědět nemusí a ani by neměli ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.13 15:15

@werunkaw123 Pro mě také ano, protože jsme se snažili opravdu dlouho a nemám to ještě potvrzené a zatím to nechci veřejně roztrubovat do světa, jen mám potřebu s někým sdílet pocity. :nevim: (zakladatelka)

• Citovat
  • Upravit
1689
22.11.13 16:49

Ahoj, ja jsem taky cerstva, podle mych vypoctu 4+5 a termin porodu 28.7., jeste se uvidi jak mi to urci doktor, 28. 11. jdu na gyndu tak se uvidi, snad bude uz neco videt :-) taky si to zatim nechavame s manzelem pro sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
22.11.13 17:05

@Evvuli Tak přijď k nám - https://www.emimino.cz/…stvi-170996/
Povolím ti vstup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
4.12.13 20:01

Ahoj holky muzu se pridat? Nasla jsem na testu // :lol: a dle vypoctu to vidim právě na přelom 7/8-2014

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
4.12.13 20:09

@andatko Můžeš, ťukni si na ten odkaz na diskuzi a napiš mi žádost o vstup, schválím tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
10.12.13 11:39

Ahojky holky, mohla bych se taky pripojit? Podle posledni ms bych mela mit termin porodu kolem 21. 7. 2014, ale asi jsem otehotnela pozdeji podle velikosti, tak to bude nejak spis ke konci nebo zacatek srpna. My jsme se s manzelem snazili pul roku, ale celou tu dobu jsem neovulovala, navic syndrom PCO, cysta, tak jsme od zari jezdili do Sanusu v Pardubicich, tam nam bylo receno, ze to normalni cestou nepujde. Cekala jsem na ms kvuli odberum krve, ale neprisla. Tak jsme tam jeli, aby mi pichli injekci a manzelovi jsme zrovna zkontrolovali sperma. Dopadlo spatne, manzel mel jen 7 % schopnych. Ja sla na krev, jestli nahodou nejsem tehu. To jsem ale vyloucila, protoze jsem nemela ovulaci, milovali jsme se jen 3× v mesici a to mimo „ovulaci“. No a odpoledne mi rekli, ze jsem tehu :-)135 HCG, ale musela jsem byt jen kratce. Pred 14 dny jsem byla na utz a byl tam jen 4,5 mm gestacni vacek. Ted jdu zitra, tak snad uz bude videt :srdce: a bude vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
10.12.13 12:34

Ahoj holky, můžu se také přidat? Dneska mi p. doktor potvrdil, že jsem ve 4. týdnu, a napsal mi rovnou neschopenku, protože od minulého týdne mám nějakou chřipku pár dní horeček, ted už „dobrý“ mám to jenom na průduškách.. na odkaz jsem klikla a pak už nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
10.12.13 15:27

TAk pry uz je plno ve skupince, neprida se sem jeste nekdo? Zustala bych asi tady, jina skupinka pro muj termin neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
11.12.13 10:33

Ahoj, prosím, nemáte zkušnosti s nachlazením?? Mám trošku strach, doktor mi řekl, že to bude buď a nebo a mě je furt stejně. Nemáte někdo recept na odkašlávání?? teplotu už nemám, a rýmu - no hnus… mám ale citlivé sliznice, takže žádné kapky používat nemůžu, to mi ale ani nevadí, na to jsem už zvyklá.. spíš ten kašell mě trápí :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
11.12.13 13:05

Priessnicovy obklady, mokry hadr, pres nej neco sucheho a zavazat. Snad pomuze, jinak opravdu moc veci, co bys mohla neni. Zkus se poradit na gynde nebo s obvodakem :-) At je brzy lepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
11.12.13 13:18

Děkuju.. někde jsem se dočetla o cibuli, medu a vývaru z Majoránky, no vypadá to dost nechutně..ale jestli to pomůže, bude to super :-) to jsme tu asi jenom my 2 vid?? ostatní jsou ve skupině..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí