Porod přelom červenec-srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.2.14 10:43

Holky, pokud už sháníte věcičky a čekáte kluka, napište mi zprávu, mám tu spoustu krásných věcí po synovi /narozený vloni v červnu/ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.2.14 11:26

Ahoj holky, tohle je má první diskuze :-) dnes začínám 16t termín 8.8.2014.
Hledám nějakou spřízněnou duši pro debaty o tom jak jíst, cvičit, přibírat a hlavně
se ze všeho moc nestresovat a nevyšilovat. Mohla bych se k vám přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
16.2.14 01:45

Ahoj holky mám termín na konci července, mohla bych se přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
17.2.14 07:43

@dracek81 Ahoj určitě :-) a jak probíhá tvé těhu? Vše v pohodě nebo komplikace? čekáte také první? já se pořád strachuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
18.2.14 21:28

@versa ahoj,já myslím že je všechno zatim v pohode, zezacatku jsem slabe spinila, ale to nebylo krvacebimted jsem teda dostala zanet ale dostala jsem cipky, jinak nic vazneho snad zatim nic, byvalo mi rano zle, ale to strachovani, pritel mi chtela zakazat internet, protoze jsem furt hledala nejaky problem :D no za 14 dní pujdu na vysetreni 20 tt tak trochu nerviky, do toho stehovani, jak u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.3.14 13:44

Ahoj holky! Já mám termín 28.7. ale manžel by asi rád, kdyby to bylo na jeho narozky 6.8. :) Jak se cítíte? Chodíte cvičit? Jíte nějak „zdravěji“ nebo na co máte chuť? Co budete mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
10.3.14 12:11

Ahoj, my ještě nevíme co je to zač, myslíme si, že kluk, ale budeme to vědět až na konci března, termín máme 5 a 12.8. :-) jinak nic extra nedělám, i když jím i to, co mi normálně nechutná, třeba játra :-) Cvičit jsem byla 1× v bazénu, byla jsem na to hrozně zvědavá a byla jsem celkově zklamaná, jsme právě v procesu stěhování, takže když někam začnu chodit, tak jen přechodně, protože se nejdříve stěhujeme k máme jen po dobu, nez se byt zapíse do katastru aprotože už budeme platit hypotéku, tak abychom něco ještě našetřili.

Odkud jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
10.3.14 20:38

@Táňulle Ahoj :)já mám termín 23.7. a přítel má narozeniny 17.7.byla by to bomba kdyby to vyšlo :) ale přes den, ne večer až bude slavit, zákon schválnosti funguje :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.3.14 21:01

Ahoj. Já mám termín 29.7. podle UTZ a podle PM 4.8. Manžel má narozeniny jako manžel Táňulle taky 6.8. :mrgreen: a taky by byl rád, kdyby se to povedlo na jeho narozeniny :D Ve středu jdeme na UTZ, tak věříme, že prcek bude poslušný miminko a pořádně na pana doktora roztáhne nožičky, abychom věděli, na koho se těšit. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí