Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hele, ja ted zalozila novou skupinku miminka na prelomu cervence a srpna, treba se jeste nekdo prida, tady je to mrtvy ![]()
@Smajlina_2012 Ahoj moc ráda se přidám ale s uzavřenýma skupinama zkušenosti nemám… :-/ Jsem 7+3 tt. Termín 3.8.2014 Ale dr. mě už teď řekla ať se připravým na předčasný. Jinak s přítelem jsme se snažili moooc dlouho… U dr. se lečím cca 3 roky. V říjnu jsem přešla do CAR. Zdravím Vás a budu ráda když mě mezi sebe přijmete. Jinak přeju ať nám ty mímísci dobře rostou a jsou zdraví a my s nimi ![]()
Ahoj, ráda bych se přidala. Termín podle ultrazvuku je 1.8., podle PM 5.8. S manželem jsme se snažili od května 2013. Je mi 21 a jsem z Prahy ráda bych rodila u Apolináře. Je tu taky taková těhulka?
@nick8 Ahoj vítám tě tu ale je to tu opravdu nějaké mrtvé… Moc gratuluji mladá mamčo
Z Prahy sice nejsem, ale čtu v ruzných diskuzích ledacos a u Apolináře bych neváhala. Myslím, že bys následně litovat určitě neměla. ![]()
Ahoj, já jsem z Prahy a čekám první
máme uzavřenou skupinu, řeknu aby Vám poslaly pozvánku, tam to jede, že nebudete stíhat ![]()
@nick8 posílala jsem ti to, podívej se do svého profilu, měla bys to mít vpravo nahoře. Pokud to tam nenajdeš. Zkus kliknout sem.
Příspěvek upraven 16.02.14 v 20:01
Ahojte holky, muzu se taky pridat? TP mam 20.7., cekame prvni, celý víkend pricitam diskuze a nekam bych se taky rada pridala, diky!
@plamenka Ahoj je to tu mrtvé, ale můžem to tu trochu oživit
, v té druhé diskuzi také přelom července a srpna se člověk lehko ztratí. Stačí den dva nepozornosti
Tak nám o sobě něco povězte…
jak ti je? je vše s mimi v pořádku? bylo ti v prvním trimestru špatně? a jak si na tom s věcičkama? už něco sháníš?