35tt - prujem po hořčíku?

Anonymní
2.5.19 10:30

35tt prujem po hořčíku ?

Ahojky, chci se zeptat asi 3 den beru magnesium citrate šumivé tablety večer před spaním to má 375mg a ráno a odpoledne beru lacticii po 2 tabletach a pozoruji po ránu několikrát prujem… muže to být. Z toho hořčíku mě doktor říkal ze jakmile vezmu dvě tablety ráno tak do odpoledne to vyprcha to sami odpoledne do večera vyprcha, a večer to sami… ale přijde mi to divny dneska už sem ráno letěla víckrát na záchod se řídkou stolici… lacticii má v jedné tablete sice nějakých 51mg ale ty beru 4 a ten citrate to má 375mg preci jen je to dost…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3581
2.5.19 10:33

Může. Hořčík může projimat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
2.5.19 10:39

Ano, tohle dělají vyšší dávky hořčíku. Já trpěla na zácpy celé těhotenství, takže mi doktor dávkoval magnosolv na 2-3pytlíky denně právě kvůli těmhle účinkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
2.5.19 10:43

Jasne, ze to muze byt. Kazdy mame tu potrebu horciku jinou. Ja jako tehotna brala skoro gram, abych nemela krece a netvrdlo mi bricho, neco jako prujem, bych potrebovala jeste vic. :D Ale prujem je klasicka reakce, kdyz mas horciku vic nez potrebujes. Ono to ale nicemu nevadi. Kdyz tak uber :nevim: Ale porad lepsi jit za den nekolikrat nez tehotenska zacpa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
2.5.19 10:46
@Anonymní píše:
Ahojky, chci se zeptat asi 3 den beru magnesium citrate šumivé tablety večer před spaním to má 375mg a ráno a odpoledne beru lacticii po 2 tabletach a pozoruji po ránu několikrát prujem… muže to být. Z toho hořčíku mě doktor říkal ze jakmile vezmu dvě tablety ráno tak do odpoledne to vyprcha to sami odpoledne do večera vyprcha, a večer to sami… ale přijde mi to divny dneska už sem ráno letěla víckrát na záchod se řídkou stolici… lacticii má v jedné tablete sice nějakých 51mg ale ty beru 4 a ten citrate to má 375mg preci jen je to dost…

Magnosolv mi byl dopřán na začátku druhého trimestru na občasné tvrdnutí břicha. Třetí den už jsem s*ala jak Alík a břicho z těch unavených střev tvrdlo pořád, takže jsem vysadila a prakticky hned to ustalo. Semtam si sama loupnu ML, když je potřeba. Takže ano, horčík v nadměrném množství projímá a je úplně jedno kdy a jak ho bereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27708
2.5.19 10:53

Jasně ber míň ono to se to rychle upraví
já ho beru na tetanii a je těžký to vychytat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.19 13:39

Může. Ja beru Magnosolv a taky jsem to tak na začátku měla, ale fakt jen první dny až týdny braní. Teď už ne, teď už na průjem jen vzpomínám, a co bych za nej někdy dala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí