35. těhotenský týden - umřelo nám miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jjelena
29.2.16 22:54

@nikola 22 moc mě toto mrzí, posílám obejmutí. Nevím, co říct, posílám sílu. Jediné, co ti můžu říct,,že nikde není psáno, že se preeklampsie bude opakovat. U mě se taky neopakovala.
:hug:

• Citovat
  • Upravit
43035
1.3.16 05:44

Kamaradka prisla o ćhlapecka podobne, jeste nekolik tydnu sama bojovala o zivot…preskocim, ma ted zdravou holcicku. Hodne sil. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.3.16 07:47
@nikola 22 píše:
Právě proto bojím se že se druhé tehu budu sledovat, že kvůli každému píchnutí poletím k doktoroj…v péči psychiatra určitě zustanu je to strasná bolest :( nedovedu si představit, že bych za pár týdnu měla nastoupit z5 do práce

ono je to tak někdy lepší.. každopádně jsi prožila velkou ránu, drž se.. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
1.3.16 08:24

Miminka i tebe je mi moc líto, neuvěřitelné, že ani v 35. týdnu nic není jisté :,( jsem v šestém měsíci a vůbec si nedokážu ani vzdáleně představit, jak hrozně ti teď je :( další pokusy rozhodně nevzdávej, stojí to za to.. určitě ale pod dohledem jiného doktora, takový který kašle na bílkovinu v moči a na tlak, je nechci říct co :zed: preeklampsie není něco vzácného a nerozpoznatelného, prostě byl líný, zanedbal péči a v podstatě zavinil smrt tvého chlapečka (a ohrozil i tebe), to je absolutně neodpustitelné…
hrozně moc držím palce tobě i příteli, určitě je z toho taky hodně špatný, přeju oběma hodně sil a krásné zdravé děti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
1.3.16 09:03

@nikola 22 Vim, o cem pises :,( ja jsem to zazila 1.3.2012 :,( dnes to jsou 4roky, co nam zemrel chlapecek.Tam to byl infarkt placenty, doktor me zanedbal a vedek, ze jsem uz 2× potratila v 8.tt.Vysadil mi clexan, ktery jsem mela pichat cele tehu. V 37.t kontrola a tam mi sdelil, ze nevidi srd.akci.Chtelo se mi umrir, utekla jsem z ordinace s placem :,( a neverila jsem tomu. Sahli jsme si az na dno :,( vyvolani porodu hrůza, kdyz vis ze miminko nebudes drzet v naruci. Strasne nam pomohla psycholozka.Po tom vsem mimi neprichazelo, tak jsme navst.car,tam 2×ivf bez uspechu. Navstivila jsem lazne a rok po jsem 8.3.2015 spontane otehotnela :srdce: A mame 4mes. holcicku Karolinku. A jeste podotykam, ze chlapec byl zcela zdrav!!nebyl akorat vyzivovan tou placentou.
Preji ti, aby jste toto osklive obdobi zvladli bez ujmy na zdravi. A posilam silu do dalsiho snazeni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
1.3.16 09:12

@nikola 22 :hug: :,( :hug: zvládneš to holčičko bude líp :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
1.3.16 09:52

Nám řekli že sem na placentě měla 3 infarkty právě to nevím jestli to bylo z toho tlaku měla jsem zakalenou vodu ale nikdo nerekl proč a malý měl jen 1940g prej to je málo na ten týden můj gynekolog mi delal ut pokazdé když jsme tam byla tak mě neříkejte že z ut se nedá poznat že je menší placenta s váhou miminka říkal že je sice mensí ale ze to je jeste v normě no a nakonec me chybela plodová voda to se prece taky dá poznat z ut a on me furt tvrdil jak máme krásné zdraví miminko :( tak kde to jsme :(a když mě našel tu bílkovinu ++ tak me nevybral ani krev neudelal stěr nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
1.3.16 11:25

@nikola 22 to nemohlo byt z tlaku.Ja mela tlak ukazkovy.Je to starim placenty, coz he na ultrazvuku viditelne.Jak jsem se pak dozvedela.Je to i na te placente videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
1.3.16 11:34

Takže to dr totálně zanedbal :( achjo prootže ta placenta prý měla 3 infarkty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
1.3.16 11:51
@nikola 22 píše:
Takže to dr totálně zanedbal :( achjo prootže ta placenta prý měla 3 infarkty
:( :( přesně tak, tohle na utz prostě je vidět :?, mě to doktor v nemocnici taky zanedbal ale naštval mě jak se choval, udělal ze mě hysterickou k. rávu a proč to řešim. ano řešila jsme když u druhého porodu bylo tolik problémů a malej ač obr váha a nedonošenej tak byl týden na kyslíku takže u dcer jsme za pár dní tam šla znova, jiný lékař a jiný názor 8o Bohužel když se něco podělá tak miminku to život nevrátí a já hysterčila slušně, fakt psycho a i proto jsme tam pak došla v neděli a jako s rizikovou mě nemohli odbýt. Najdi si jiného lékaře a tim co se stalo si tě příště budou mnohem více hlídat, preeklapsii doktor měl poznat ihned, minimálně tě předat porodnici :hug: :hug:. Tohle bylo jedna z věcí z kterých jsem měla šílený strach že se něco stane na koncia často se to nedá ovlinit a od 30tt že už placenta je hodně zralá to teda pro mě nebyla hezká informace a i proto jsme měla hrůzu. pak jsem vždy trnula na utz co bude ale průtoky ok tak prý vše v pořádku. Byla jsem tam 2.5. a to od stolu ani na mě nekouknul a že at nepočítam že sekce bude v dohledné době, nejdřív za měsíc což jsem vnitřně věděla že je pozdě, měsíc to nejde. Tak jsem si tam došla 6.5 a už jsem jela na sál 8o, do kontroly co měla být hned po víkendu by malá nepřežila a to se malá hýbala furt hezky takže vlastně ani nebyl důvod cokoliv řešit. lepší jít 100 zbytečně, doktoři se nezlobí, spíš naopak ;) Na preeklmpsii ho měla varovat bílkovina v moči a vysoký tlak, proto ted zkouší říkat že za to nemůže, ví moc dobře že to podělal :jazyk: je mě to moc líto, takhle na konci když už je miminko hotové :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
1.3.16 12:08

@nikola 22 jj.My ho zkouseli udat, pac tech pripadů uz mek dost, ale bylo by to na dlouhou trat. A co mas z doktora? oni se vzajemne kryji.Hned jsem vymenila gynekologa. A pekne ho rozmazla, hajzla :cert: :cert: Nedavno jsem ho potkala, sklopil oci, moc dobre vedel!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
1.3.16 12:11

@faldi :palec: :palec: to je dobře, co taky jiného. Už jen to aby se to vědělo a třeba to zachránilo nějaké dítě :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
1.3.16 12:17

Ahojky, je mi moc líto čím procházíš, ale věř bude líp!!! Já sama jsem měla preeklampsii, není to nic zvláštního. Léčila jsem se na tlak, takže mě lékař hlídal hned od začátku. Určitě se neboj jít do druhého, už víš co hrozí a JINÝ lékař si tě určitě ohlídá. Drž se, posílám pozitivní energii!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
1.3.16 13:21

Jo změnila jsem gynekologa…on stejne má jít ted do důchodu jinak driv to byl fakt špičkový dr ale tohle proste podělal! jenže ja nemám sílu nekde lítat po sousech jeste kdyz tomu ubec ale ubec nerozumím :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6113
1.3.16 13:39

Zakladatelko, nevim, co na to rict, je to cele strasne nespravedlive a krute… tak snad jen: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty