35. těhotenský týden - umřelo nám miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1736
15.4.16 20:42

@Pracovitá tez mam takoveho muze :srdce: U nas to bylo taky tak, kdyz jsem byla c nemocnici. Prisla jsem dom a nikde ani pamatka.Bylo to vse schovane ve sklepe.Bylo to otresny, kdyz jsem tam pro neco musela. :,( Rozbrecela jsem se. A chlap byl se mnou i u porodu, i kdyz jsem nechtela.Bylo to strasne smutny. Chtelo se mi umrit :( ja rikam, kdo to nezazije nevi co to je. A vysvetlovat lidem, co se stalo, kdyz me vidavali s briskem. Jeste ze je ten fcb, tak spoustu lidi to vedelo tak, tak spousta zvedavců drzelo hubu Ale i par se naslo a zeptali se co mimi.No strasny. Bud statecna :hug: Spolu s manzelem to dokazete stejne jako mi :hug: I kdyz cesta byka dlouha, ale dockali jsme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
16.4.16 08:34

Tak to já na nic nenarazim, manžel poslal věci k příbuzným. Také byl u porodu. Oba se navzájem obdivujeme, jak to ten druhý dokázal zvládnout.
Už jsem potkala pár známých. Jedna mi hned šáhla na břicho. Brečela jsem. Když někoho potkáme, tak manžel vše říká. I u doktorech. Je to pro mě neskutečně těžký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
18.4.16 12:48

Pracovitá : můj přítel to samí byl tam semou celou dobu asi třetí den po porodu ho nechali i přespat na pokoji semou zařidil abych byla sama na pokoji pak vše vyklidil…i pro urničku musel zajed on taky bych to nedala…my se chcem znovu začít snažit tak v létě srpen září ještě nejsem moc psychicky v pořádku a nechci ublížit miminku navíc beru ještě AD ale ty v dalším tehu tak nevadí beru ještě rivotril a ten tedy vadi takže až ho vysadím…budu mit celé tehu strach jak blazen :-/ ale snad na podruhé se zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
18.4.16 15:22

@nikola 22 Také budu mít celou dobu strach. Ale touha po miminku je silnější. Ještě ani nevíme, proč umřel :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
19.4.16 10:52

Pracovitá :je to strasny celou dobu si říkám proč já mám takovou smulu..minulý léto málem umřel přítel (srdeční zastava ) ve 23 letech :( to jsem byla v 8tt a ted umřelo miminko za co tohle všechno :( ja jsem tedy skocila i na v nemocnici na psychiatrii :( je toho na me uz docela dost :( doufám verim v to že uz to bude dobry rikam si jestli jsem zvladla tohle všechno tak snad uz zvladnu všechno…ted mam ještě šílený strach z doktorů jsem tak trochu hypochondr mam ted panickou poruchu takze bomba kazdej den se probouzet se strachem a nevim vlastne proc skoro cely den strach z ničeho :( ještě ze mam rodinu ta me hodne pomaha jinak bych to asi nedala :(hlavne u nas to dost zadnebal muj gynekolog :( mohlo byt všechno jinak :/ chcem na nej podat trestni oznamení :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
19.4.16 12:04

@nikola 22 u nas to taky zanedbal doktor :cert: Meli jsme to na soudnim znalstvi, ale doktori se kryji.Tak by to bylo na dlouhy lokte. A co si z doktora vemes :cert: U nas spoustu lidi od neho odeslo, po tom co se nam to stalo.Hned jsem si nasla jineho gyn. a tam naprosta spokojenost. A byla jsem v tehu hlidana jak ostris. Jinak jsem 2×potra. v 8.tyd.a pak v tom 37t.Tak jsem si sahla az ba dno :,( Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
19.4.16 12:10

@nikola 22 Musela sis toho prožít strašně moc. Znáš to, co tě nezabije, to tě posílí. Snadno se to říká, já vím. Ber to tak, že to nejhnusnější sis už vybrala. Podle toho se řídíme my

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
19.4.16 19:55

Faldi :jo ještě když ten doktor říka že si za to muzu sama :cert: to bych pak vraždila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.4.16 21:23

Přeji hodně sil! Snad se vše v dobré obrátí a bude líp!! :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty