3D Chilli stravovací systém - máte zkušenosti?

Ou
24138
8.12.18 13:33

Je to je nesmyslné placebo, cílem je vytáhnout z tebe prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5810
8.12.18 14:33

Měla jsem možnost na měsíc vyzkoušet, díky spolupráci s onou firmou. A je to k ničemu ;) další nesmyslné tabletky za neskutečný peníze… A ještě po těch červenejch tabletách pálí žáha jak svin :roll: :lol: rozhodně nebrat. Ani jiný podobný nesmysly jako spalovače, tabletky na odvodnění (stačí víc pít proboha 8o :zed: apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
8.12.18 17:28

@Lainaire8 tak to o těch spalovačích apod. Je jasné, i jsem to ps.
@Ou proto jsem se ptala na osobni zkušenosti

Oběma děkuji, šlo mi spíš o kombinace těch koření, protože je vesměs všechny mam rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.7.19 19:31

Kuchařka 3D chilli

Zdravím, přečetla jsem hodně článků o 3D chiili, dost bych se bála vedlejších účinků těch červených tablet (puchýřky v ústech, pálení žáhy). Nikde jsem ale nenašla odkaz nebo recenzi té jejich kuchařky, která má být ke stažení on-line. Kvůli kuchařce nechci ale zbytečně investovat do tablet, které stojí kolem 1000 Kč na 30 dní. Můj dotaz zní, zda by se někdo z vás byl ochoten o kuchařku podělit. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamilka0
9.2.24 15:04

Ahoj, jaký máte názor na chilli při hubnutí? snažím se dát pár kilo dolů a kamarádka mi doporucovala chilli, ze to ma dobrý vliv na metabolismus, máte s tím zkuš prosím?

• Citovat
  • Upravit
Vejnarka88
12.2.24 10:00

@Kamilka0 za mě je to dobrá podpora k nakopnutí metabolismu, dietě a pohybu.. já například kupuju sušene chilli a omáčky na hot chip, vím, že složením je to tam kvalitní a bez eček, tak zkus

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková