3D tiskárna pro děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1436
29.10.18 13:47

A kolik mu je? V Česku vyrábí špičkovou 3D tiskárnu firma Průša Research, s tím si budou hrát děti i tatínek od rána do večera :-) Těm legračním vyloženě hračkovým bych se vyhnula, to se přece musí hned samo rozpadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.18 14:59

@Jar Jar na ně jsme taky koukali, ale má je všechny dost drahé..i když věřím, že kvalitní. Původně jsem doufala, že by mohla být nějaká kolem 5tis., 7tis. vidím jako max. Je mu 6let. Ty co jsem právě našla v zahraničí vyložené hračkové nejsou..

• Citovat
  • Upravit
1436
29.10.18 15:13

Já jsem se koukala a našla jen ty vyloženě hračkovité :-) Takhle asi nezbude než něco koupit trošku naslepo, protože těch typů je dost a u nás má „každý“ Průšu a s těmi ostatními asi není moc zkušeností. Schválně nedoporučuju kupovat něco staršího z druhé ruky, protože bývá problém se softwarem, není moc jednoduché to rozchodit. Nějaká tiskárna přímo určená pro děti to určitě bude mít vyřešené uživatelsky přívětivěji :-) A pravda je, že šestiletý by se kvůli Průšovi musel naučit pracovat třeba s Freecadem nebo něčím takovým, to je spíš až pro starší děcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2824
29.10.18 18:45

@Jar Jar v čem je Průša lepší?? :)

jako ta 3D tiskárna je super pro kutily, u toho malého dítěte si nejsem jistá… přemýšlím ještě, co by se mu mohlo líbit, ale když mi napíšeš za pár let, tak ti toho poradím přehršel, protože až bdue umět číst, psát a bude mít trochu málo vzdělání, tak se toho dá vymyslet.. :mrgreen: a co takhle mikroskop? já ho dostala někdy na prvním stupni a vím že bych ho užila i dřív a byl úplně super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
29.10.18 19:04

@Janee19 Šlo o ty pochybnosti se servisem a případnou reklamací nějaké dovozové tiskárny, Průša je česká firma, co vím tak funguje dobře a z nějaké reklamace bych strach neměla. Technicky je to taková vyšší hobby třída a co vím tak slušně funguje a dá se vybalit, zapnout a tisknout :-) Ale jako hračka pro šestiletého to nebude vhodné, protože k tomu (asi) nebude takový ten software kde si děcko klikne na obrázek a ono se to vytiskne. Tam se musí projít celá cesta: sehnat nebo vytvořit model - převést do stl - zorientovat ve sliceru a vygenerovat kód - nahrát na sd kartu - přenést do tiskárny - pak teprve tisknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2824
12.6.19 22:11

@Kadlecovka máme, klidně se ptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie