3D/4D ultrazvuk Genetika Plzeň s.r.o.

2242
16.12.12 17:01

3D/4D ultrazvuk Genetika Plzeň s.r.o.

Zdravím,
uvažuji nad vyšetřením 3D/4D ultrazvukem v centru Genetiky Plzeň, s. r. o. v Plzni-Černicích (v tom novém areálu za kruháčem). Byli jsme tam teď na velkém UTZ, kde jsme dostali 4 fotky, ale malej nám neukázal obličejík a my bychom rádi i DVD, tak se chci poptat maminek, které vyšetření podstoupily, zda jsou spokojené? Jak dlouho trvalo vyšetření (velký UTZ cca 30 minut), kolikaminutové DVD jste obdržely, jaký byl personál, jestli jsou v ceně i fotky apod.?
Přece jenom 1.000,– za vyšetření je docela velká částka, při velkém UTZ se nám věnovali docela dost, máme fotky, ale nemáme to DVD, tak chceme zvážit, zda to za to opravdu stojí či ne.

Prosím o recenze jen maminek, co byly přímo v Genetice Plzeň, ne z jiných koutů republiky. :) Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
16.12.12 17:10

@amille byla jsem tam na 3d ultrazvuku před čtyřmi lety, to byly ještě ve starém, 3d utz mi tam dělal můj plzeňský gyndař (nějak s nimi tehdy spolupracoval), byla jsem spokojená, mimčo prohlídl, dostala jsem asi tři nebo čtyři fotky. Celé to trvalo tak 20-30 min, celé to mám na dvd. Byl to docela hezký zážitek, ale počítej s tím, že ne vždycky mimčo úplně předpisově spolupracuje a ne vždy se dají pořídit krásný fotečky, jak tu někdy vidím. Syn byl zrovna zakuklený, viděla jsem ho jen z profilu a i když jsme vyšetření přerušili a zkoušela jsem se projít, jestli nezmění polohu, tak to nepomohlo :mrgreen: Ale je teda fakt, že dvd jsme si pustili jednou doma a teď ani nevím, kde je :oops:

U druhého jsme na genetiku docházeli od 12tt z jiných důvodů, už tam do té nové budovy ke kruháči. Mají tam kvalitní ultrazvuky, pro maminky velké obrazovky, takže myslím, že spokojení budete, taky samo záleží, na koho narazíte.

• Citovat
  • Upravit
3419
16.12.12 17:11

Tak my jsme tam s mužem byli (cca pře rokem a půl) a naprostá spokojenost. Video dlouhé asi 20min. Fotek jsme dostali snad 10 a pan doktor, co nám UTZ 3D/4D dělal, byl naprosto bezkonkurenční :palec: Do podrobna nám vše vysvětlil, sám od sebe nám udělal něco jako screening, ale velice důkladný i vše nám k tomu vysvětloval, snad každičký kousínek tělíčka miminka. S doktorem byla i legrace, vyprávěl nám o svých dětech a bylo to celkově hrozně uvolněné ;) Kdyby byli takový všichni doktoři, tak k nim snad začnu i chodit a ráda :palec:
Za mě můžu jen doporučit, určitě těch 1.000,– za to stojí a i s kým koliv jiným jsem o nich mluvila, tak jsem slyšela jen samou chválu a spokojenost.
Takže můžu jen doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
16.12.12 17:26

Děkuju moc :). My právě byli na tom velkém UTZ, kde se nám věnovali docela dlouho (půl hodinky), taky vše dopodrobna, ale prďolka prostě moc nespolupracoval. :( Nechci si pak jednou vyčítat, že jsem tam nešla, když jsem měla tu možnost.. Ráda bych to video měla.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
16.12.12 18:52
@amille píše:
Děkuju moc :). My právě byli na tom velkém UTZ, kde se nám věnovali docela dlouho (půl hodinky), taky vše dopodrobna, ale prďolka prostě moc nespolupracoval. :( Nechci si pak jednou vyčítat, že jsem tam nešla, když jsem měla tu možnost.. Ráda bych to video měla.. :)

Já myslím, že za zkoušku to určitě stojí :palec: Držim palce, ať jste spokojení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
17.12.12 13:37

Ahoj, já na genetice byla již po třetí. Pokaždé jiný doktor a pokaždé naprosto úžasný přístup. Vše vysvětlí, zkontrolují do podrobna všechny orgány, ukážou všechny části tělíčka. My jsme hledali pindíka, doktro nenechal hledání, dokud tam nebyl jasně vidět :-) Celé to hledání máme na dvd, cca 12 min plus 5 fotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
15.7.13 13:53

Ahoj taky se chystam na 3/4D ultrazvuk na geneticu v Plzni ale na plakate bylo psane ze video trva 3az5 minut za 1000kc + fotky.Tak nevim. Vy pisete ze to trvalo dyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
19.7.13 07:39

@nikynkaa Video asi 15 minut (to je asi individuální) + cca 10 fotek :), měli jsme fajn doktorku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
8.8.13 14:38

@amille Ahoj tak uz mam taky video 15minut a 7 fotecek. Prcek ukazal pindika, ale oblicej porad zakryvalo rucickama. Jinak bylo krasne videt jak mimi zivalo a usmalo se. Nakonec jsem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
8.8.13 22:21

@nikynkaa Tak to je dobře :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
28.5.15 19:19

Co myslite, v jakem tydnu nejlepsi tam jit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí