3letý syn vypil Vigantol

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1603
13.8.14 17:15

Teda četla jsem příbalový leták…je i na netu…koukej ho hlídat a nebo jeď rovnou k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
13.8.14 17:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12587

@TýnkaK jo, je mi dobře, prosím tebe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miselinek

No jo

Sorry za chyby ale ja sem tak nervní že a to seru… ja právě nevím jestli to vypil nebo viplivnul ja tam skusím zavolat děkuji

• Citovat
  • Upravit
15404
13.8.14 17:17
@Bibi239 píše:
@bjetuschka :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

jééé, zas nepřehánějte :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
13.8.14 17:18
@Bibi239 píše:
tak tohle je fakt ubožárna, místo rady na akutní problém výsměch kvůli gramatické chybě :poblion:

Pokud matka radši hledá na netu, než by zavolala na pohotovost, pak nevidím problém v tom, že ji někdo upozorní na chybu. Zřejmě má času dost, tak co.

Příspěvek upraven 13.08.14 v 17:25

• Citovat
  • Upravit
2597
13.8.14 17:19

Já bych spíš řekla, že s tím hodně třepal a vykapal ti to někde na koberec… Nestihnul by to vypit během koupání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
13.8.14 17:22
@Luca10 píše:
Pokud matka radši hledá na netu, než by zavolala na pohotovost, pak nevidím problém v tom, že jí někdo upozorní na chybu. Zřejmě má času dost, tak co.
:pankac:
  • Citovat
  • Upravit
720
13.8.14 17:23

Mně se libí, kolik neproduktivních a naprosto zbytečných příspěvků jde napsat, místo faktických informací.

Lidé co soudí ostatní, mají většinou problém s vlastním sebehodnocením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.8.14 17:25
@Patejl1 píše:
Mně se libí, kolik neproduktivních a naprosto zbytečných příspěvků jde napsat, místo faktických informací.Lidé co soudí ostatní, mají většinou problém s vlastním sebehodnocením.

hlavně holky už poradily, co chceš víc poradit? zavolat na infolinku, do nemocnice, co se dá dělat jiného???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
13.8.14 17:25
@miselinek píše:
Sorry za chyby ale ja sem tak nervní že a to seru… ja právě nevím jestli to vypil nebo viplivnul ja tam skusím zavolat děkuji

Vyplivnul je také tvrdé a zkusit je se z ;) Já vím, že teď řešíš něco jiného, ale to můžeš být nervní jak chceš, ale učivo 3. třídy ZŠ by jsi měla zvládat i o půlnoci z hlubokého spánku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
13.8.14 17:28
@dani24687 píše:
hlavně holky už poradily, co chceš víc poradit? zavolat na infolinku, do nemocnice, co se dá dělat jiného???

Nic. Buď mám k tématu co říct nebo mlčím. Plevelit co měla, má nebo nemá pisatelka dělat, a jestli člověk ve stresu nezvládá psaní je tak maximálně na masírovaní vlastního ega na úkor člověka, který prožívá stresovou situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.8.14 17:30
@Patejl1 píše:
Nic. Buď mám k tématu co říct nebo mlčím. .
:mrgreen: jo, souhlas, ale to tu nejde :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
@Patejl1 píše:
Nic. Buď mám k tématu co říct nebo mlčím. Plevelit co měla, má nebo nemá pisatelka dělat, a jestli člověk ve stresu nezvládá psaní je tak maximálně na masírovaní vlastního ega na úkor člověka, který prožívá stresovou situaci.

Zato těmito mravokárnými poučkami tuto diskusi vůbec neplevelíš.

• Citovat
  • Upravit
550
@bjetuschka píše:
Vi, visoký, vít, vipil, vigantol… :-)
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...