Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Teda četla jsem příbalový leták…je i na netu…koukej ho hlídat a nebo jeď rovnou k doktorovi.
Sorry za chyby ale ja sem tak nervní že a to seru… ja právě nevím jestli to vypil nebo viplivnul ja tam skusím zavolat děkuji
@Bibi239 píše:
tak tohle je fakt ubožárna, místo rady na akutní problém výsměch kvůli gramatické chybě
Pokud matka radši hledá na netu, než by zavolala na pohotovost, pak nevidím problém v tom, že ji někdo upozorní na chybu. Zřejmě má času dost, tak co.
Příspěvek upraven 13.08.14 v 17:25
Já bych spíš řekla, že s tím hodně třepal a vykapal ti to někde na koberec… Nestihnul by to vypit během koupání
@Luca10 píše:
Pokud matka radši hledá na netu, než by zavolala na pohotovost, pak nevidím problém v tom, že jí někdo upozorní na chybu. Zřejmě má času dost, tak co.
Mně se libí, kolik neproduktivních a naprosto zbytečných příspěvků jde napsat, místo faktických informací.
Lidé co soudí ostatní, mají většinou problém s vlastním sebehodnocením.
@Patejl1 píše:
Mně se libí, kolik neproduktivních a naprosto zbytečných příspěvků jde napsat, místo faktických informací.Lidé co soudí ostatní, mají většinou problém s vlastním sebehodnocením.
hlavně holky už poradily, co chceš víc poradit? zavolat na infolinku, do nemocnice, co se dá dělat jiného???
@miselinek píše:
Sorry za chyby ale ja sem tak nervní že a to seru… ja právě nevím jestli to vypil nebo viplivnul ja tam skusím zavolat děkuji
Vyplivnul je také tvrdé a zkusit je se z
Já vím, že teď řešíš něco jiného, ale to můžeš být nervní jak chceš, ale učivo 3. třídy ZŠ by jsi měla zvládat i o půlnoci z hlubokého spánku ![]()
@dani24687 píše:
hlavně holky už poradily, co chceš víc poradit? zavolat na infolinku, do nemocnice, co se dá dělat jiného???
Nic. Buď mám k tématu co říct nebo mlčím. Plevelit co měla, má nebo nemá pisatelka dělat, a jestli člověk ve stresu nezvládá psaní je tak maximálně na masírovaní vlastního ega na úkor člověka, který prožívá stresovou situaci.
@Patejl1 píše:
Nic. Buď mám k tématu co říct nebo mlčím. Plevelit co měla, má nebo nemá pisatelka dělat, a jestli člověk ve stresu nezvládá psaní je tak maximálně na masírovaní vlastního ega na úkor člověka, který prožívá stresovou situaci.
Zato těmito mravokárnými poučkami tuto diskusi vůbec neplevelíš.