3letý syn vypil Vigantol

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
13.8.14 21:45

@miselinek http://www. pribalovy-letak. cz/36-vigantol
v příbaláku nepíšou, že by to neměl být problém, ale že bys měla vyhledat lékaře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
13.8.14 21:51
@tiffany píše:
Nejdřív bys se měla naučit gramatiku sama a pak druhé napomínat.

To samé platí i pro Tebe.

• Citovat
  • Upravit
30408
13.8.14 21:58

To je strašně vtipné, jak tady po sobě házíte tou gramatikou a ne a ne se trefit do správného tvaru. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
13.8.14 21:59

Milé korektorky, sice je neznalost vyjmenovaných slov hrozná a slova jako „vipil“ přímo bijí do očí, ale výsměch a ponižování jsou daleko horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
13.8.14 22:03
@hanka.br. píše:
To je strašně vtipné, jak tady po sobě házíte tou gramatikou a ne a ne se trefit do správného tvaru. :mrgreen:

Tak nějak.

• Citovat
  • Upravit
12272
13.8.14 22:08
@Meha píše:
To samé platí i pro Tebe.

No to asi těžko, protože já nikoho za gramatiku nenapomínala. Takže tobě bych doporučovala, abys se naučila nejdřív číst, než začneš reagovat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
13.8.14 22:13
@tiffany píše:
No to asi těžko, protože já nikoho za gramatiku nenapomínala. Takže tobě bych doporučovala, abys se naučila nejdřív číst, než začneš reagovat. :mavam:

Možná jsi nikoho za gramatiku nenapomínala, nicméně jsi napsala jednu krátkou větu ve spojitosti s gramatikou a hned jsi v ní udělala chybu. Ale to je asi v pořádku, vždyť Ty přece nikoho nenapomínáš.
:hug:

• Citovat
  • Upravit
12272
13.8.14 22:20
@Meha píše:
Možná jsi nikoho za gramatiku nenapomínala, nicméně jsi napsala jednu krátkou větu ve spojitosti s gramatikou a hned jsi v ní udělala chybu. Ale to je asi v pořádku, vždyť Ty přece nikoho nenapomínáš. :hug:

Mě právě vadí uživatelé, co neustále upozorňují na chyby a u krtka mě navíc děsně pobavilo, že sám je dělá. Co je na tom tak nepochopitelného? No chytrému napověz a dál to určitě znáš, když jsi tak chytrá a umíš tu gramatiku a ták. :mavam: V té své větě žádnou chybu nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
13.8.14 22:23

@tiffany Děláte s krtkem stejnou chybu - neumíte používat podmiňovací způsob. Zanořte se do pravidel a už tady nespamujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
13.8.14 22:24

@tiffany Pokud to tady pojmeme jako gramatický kroužek, tak v posledních příspěvcích máš chyb hned několik.
Jestli Tě to zajímá, klidně Ti je vypíšu, v opačném případě se loučím.

• Citovat
  • Upravit
12272
13.8.14 22:29
@Meha píše:
@tiffany Pokud to tady pojmeme jako gramatický kroužek, tak v posledních příspěvcích máš chyb hned několik.
Jestli Tě to zajímá, klidně Ti je vypíšu, v opačném případě se loučím.

A proč jsi je nenapsala rovnou, když je pro tebe ta gramatika tak děsně důležitá? Někdy mám pocit, že když někomu dojdou argumenty, nebo nemá co říct, aspoň začne kvávat o gramatice. Sice to není k tématu, ale co už. A jestli máš na mysli hovorové tvary, tak ty používám běžně. Já v tom problém nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
13.8.14 22:30
@hanka.br. píše:
@tiffany Děláte s krtkem stejnou chybu - neumíte používat podmiňovací způsob. Zanořte se do pravidel a už tady nespamujte.

Jak jsi na to přišla? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
13.8.14 22:31
@tiffany píše:
Jak jsi na to přišla? :roll:

Protože mám oči? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
13.8.14 22:35

@tiffany Z Tvého příspěvku jsem pochopila, že Tě to zajímá.
O hovorové tvary nejde.

Takže konkrétně:
by ses měla naučit
aby ses naučila
mně právě vadí

Napsala jsem jen ty správné tvary, snad už budeš schopná si to dát dohromady.
Měj se :mavam:

• Citovat
  • Upravit
12272
13.8.14 22:39
@Meha píše:
@tiffany Z Tvého příspěvku jsem pochopila, že Tě to zajímá.
O hovorové tvary nejde.

Takže konkrétně:
by ses měla naučit
aby ses naučila
mně právě vadí

Napsala jsem jen ty správné tvary, snad už budeš schopná si to dát dohromady.
Měj se :mavam:

No vidíš, takže ty jsi si udělala dobře, protože ti zřejmě gramatika přijde důležitá i v tématu, kde hledá matka nějakou rychlou radu, mě to neublížilo, protože je mi gramatika fuk a je to. Teď už můžeš jít klidně spát a o to tady v tom tématu šlo, že ano. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák