3letý syn vypil Vigantol

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2528
14.8.14 00:14
@TýnkaK píše: Čím víc se hov.no rozmazává, tím víc smrdí… :pankac:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miselinek
14.8.14 15:50

..

O co vám jde no tak dělám chyby a co to je naposled co jsem tady něco dávala…Vy mě neznáte tak si laskavě ty připomínky nechte nechce se mi to tady rozebírat co mi je ani proč takhle píšu ale kdyby jste se narodily v Anglii a vÁš mateřský jazyk byla angličtina a pak najednou se učili češtinu prostě s tím mám problém do ted a je mi jedno co si myslíte těm kteří mi poradily děkuji těm co ne prosím nekomentujte díky

• Citovat
  • Upravit
725
14.8.14 15:54

Nedá mi nekomentovat - i v angličtině se na konci věty píše tečka, tvoje texty bez interpunkce jsou pro čtenáře velmi těžko srozumitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
14.8.14 15:59
@miselinek píše:
O co vám jde no tak dělám chyby a co to je naposled co jsem tady něco dávala…Vy mě neznáte tak si laskavě ty připomínky nechte nechce se mi to tady rozebírat co mi je ani proč takhle píšu ale kdyby jste se narodily v Anglii a vÁš mateřský jazyk byla angličtina a pak najednou se učili češtinu prostě s tím mám problém do ted a je mi jedno co si myslíte těm kteří mi poradily děkuji těm co ne prosím nekomentujte díky

No a co prcek? Nečetla jsem diskuzi, tak jestli už to padlo, omlouvám se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miselinek
14.8.14 16:07

!!!!

Tak když tomu nerozumíš tak to nečti!!! A jinak ano vše je o. k. včera jsem volala na pohotovost paní doktorka řekla že se mu stát nic nemůže dnes jsem šla tady k naší doktorce a ta to potvrdila :-).

• Citovat
  • Upravit
1917
15.8.14 14:40

J se musím zastat zakladatelky sama píši s chybami a ne každý to může ovlivnit jesttli píše dobře či ne někdo třeba nevidí na to co píše ( jako já) aa píše po paměti a někdo třeba může psát i z mobilu tak tam jsou překlepy více než jasné nechápu o co vám tady jde zakladatelka se ptala co se může stát jejímu dítku a ne jestli píše správně a neprosila vás o to aby jste ji opravovaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
15.8.14 14:47
@katula9 píše:
J se musím zastat zakladatelky sama píši s chybami a ne každý to může ovlivnit jesttli píše dobře či ne někdo třeba nevidí na to co píše ( jako já) aa píše po paměti a někdo třeba může psát i z mobilu tak tam jsou překlepy více než jasné nechápu o co vám tady jde zakladatelka se ptala co se může stát jejímu dítku a ne jestli píše správně a neprosila vás o to aby jste ji opravovaly

Já to zas tak extra neřešila, ale na tvůj příspěvek prostě reagovat musím. Prosím tě, udělej si pořádek v tom, co je překlep a co gramatická chyba. „Po paměti“, jak zmiňuješ, to snad nemá nic společného s gramatickými chybami, nebo to, že nevidíš na display, taky není moc dobrá výmluva. Snad víš, co mačkáš, ne? Nebo že by na mobilu přes noc vyměnili měkké I za tvrdé? :think:

Jinak @miselinek jsem ráda, že jste dobře dopadli a nemuseli do nemocnice, snad to bude OK i dál:) :hug: Ale také se musím vyjádřit k tvému „tak to nečti, když je to nesrozumitelné“, my to číst nemusíme, naše chyby to nejsou;) je to pro tebe a ty pak budeš vypadat blbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miselinek
15.8.14 15:06

no jo

Dobře už skončete laskavě je čistě moje věc jak píšu co píšu kolik chyb udělám blbě vypadat nebudu a jestli tak vypadám před některýma z vás to je mi úplně jedno takže končím :mavam:!!!

• Citovat
  • Upravit
10351
15.8.14 21:25
@Lejaa píše:
Já to zas tak extra neřešila, ale na tvůj příspěvek prostě reagovat musím. Prosím tě, udělej si pořádek v tom, co je překlep a co gramatická chyba. „Po paměti“, jak zmiňuješ, to snad nemá nic společného s gramatickými chybami, nebo to, že nevidíš na display, taky není moc dobrá výmluva. Snad víš, co mačkáš, ne? Nebo že by na mobilu přes noc vyměnili měkké I za tvrdé? :think:Jinak @miselinek jsem ráda, že jste dobře dopadli a nemuseli do nemocnice, snad to bude OK i dál:) :hug: Ale také se musím vyjádřit k tvému „tak to nečti, když je to nesrozumitelné“, my to číst nemusíme, naše chyby to nejsou;) je to pro tebe a ty pak budeš vypadat blbě

To není výmluva, pokud si dobře vzpomínám, katula9 je na tom se zrakem špatně, na jejím místě bych byla ráda, že najdu tlačítko enter.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
15.8.14 21:42
@zuzouš píše:
To není výmluva, pokud si dobře vzpomínám, katula9 je na tom se zrakem špatně, na jejím místě bych byla ráda, že najdu tlačítko enter.

njn, to je dost možné, každopádně o katula9 tu ale vůbec nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
15.8.14 21:43
@miselinek píše:
Dobře už skončete laskavě je čistě moje věc jak píšu co píšu kolik chyb udělám blbě vypadat nebudu a jestli tak vypadám před některýma z vás to je mi úplně jedno takže končím :mavam:!!!

nevím, proč jsi tak napružená.
Hlavně právě proto, že je to jen tvoje věc (a ostuda) :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
16.8.14 10:10

@Lejaa však já s tebou souhlasím, taky mi skřípou zuby při čtení hrubek :palec: Jen se ve mně, jak bych to řekla, zvedla vlna rozhořčení proti bezpráví, když paní nemůže za to, že špatně vidí. Blbnou mi hormony, dojímá mě naprosto všechno, včetně včely, co zrovna leze po květu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
16.8.14 10:25
@zuzouš píše:
@Lejaa však já s tebou souhlasím, taky mi skřípou zuby při čtení hrubek :palec: Jen se ve mně, jak bych to řekla, zvedla vlna rozhořčení proti bezpráví, když paní nemůže za to, že špatně vidí. Blbnou mi hormony, dojímá mě naprosto všechno, včetně včely, co zrovna leze po květu :zed:

Tak řeč byla především o zakladatelce, která podle všeho vidí velice dobře, jen na ti prdí, jak sama napsala:)
Katula9 možná špatně vidí, ale její příspěvek je mimo, jelikož zakladatelka vidí dobře. Katule je mi líto.

Hormony se upraví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
16.8.14 10:27

Tak co, jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...