Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@krtek7489 píše:
Vyplivnul je také tvrdé a zkusit je se zJá vím, že teď řešíš něco jiného, ale to můžeš být nervní jak chceš, ale učivo 3. třídy ZŠ by jsi měla zvládat i o půlnoci z hlubokého spánku
krtku, ty už zase perlíš!
Příspěvek upraven 13.08.14 v 18:21
pipinkov ![]()
Jinak půlka lahvičky Vigantolu není sranda. Jak tu pár normálních a nezakomplexovaných žen podotklo.
Pěkně ho to prožene
SYn vypil nedávno tak 1/4 a pak se asi 6× po…
Doufám, že už zakladatelka volala na tu toxikoloxii. Taky se nám stalo něco podobného, z toxikologie nás okamžitě hnali se zbalenou taškou do nemocnice, že vyžadují příjem, naštěstí v nemocnici udělali výplach a pustili nás domů - vyčítám si to dodneška
@kikibibi píše:
Malá jednou dostala místo jedné kapky 10 a dr. to docela řešil, prý může být až poškození ledvin. Male bylo tehdy cca 8 měsíců, tvůj je o dost starší tak to snad nebude nic hrozného.
nerejpu, jen se chci zeptat - jak se to stane, že najednou v osmi měsících dostane místo jedné kapky deset?
Tak jsem volala do nemocnice paní doktorce ta mi řekla že se mu nic stát nemůže tak děkuji všem za radu hlavně těm co opravovali chyby doufám že ted žádnou nenajdete
![]()
@miselinek píše:
Holky nemate někdo zkušenost muj syn 3 roky vypil asy pulku te malé lahvičky vigantolu koupala sem mimčo a on mi zdrhl do zadu a ja si nevšimla že jsem to nechala na stole co se mu muže stat děkuju
Okamzite pohotovost..
@miselinek píše:
Tak jsem volala do nemocnice paní doktorce , ta mi řekla , že se mu nic stát nemůže , tak děkuji všem za radu , hlavně těm , co opravovali (budu předpokládat, že chyby opravovali i muži) chyby , doufám , že te ď žádnou nenajdete
Za pět, sednout.
edit- nechci se přít se študovanou dr, ale jako spoustě z ostatních tady mi bylo řečeno, že Vigantolem se dá předávkovat snadno, proto je mj. na předpis. Takže ze závěru dr bych úplně klidná nebyla ![]()
@tiffany píše:krtku, ty už zase perlíš!Příspěvek upraven 13.08.14 v 18:21
@zuzouš píše:edit- nechci se přít se študovanou dr, ale jako spoustě z ostatních tady mi bylo řečeno, že Vigantolem se dá předávkovat snadno, proto je mj. na předpis. Takže ze závěru dr bych úplně klidná nebyla
souhlas. Nicméně já fakt nevěřím, že to vypil…jednak to prostě jen kapičkuje a je věčnost, než vykápne jedna kapka, takže by to ani nestihl a druhak si myslím, že kdyby tříleťák vypil půl flaštičky oleje, musel by od toho být opatlaný. Podle mě to tam prostě jen někde vybryndal…tohle není sranda a řekla bych, že kdyby nic, tak by ho to minimálně pořádně prohnalo a možná by se i parádně pozvracel. A to by byla vcelku rychlá reakce, zakladatelka zatím nic takovýho nepsala, tak to bude snad ok.
@krtek7489 píše:tak nejsem jediná, naštěstí nás je zde mnoho. Pravopis zakladatelky není ani na úrovni prvního stupně základní školy. Jestli tobě je jedno, jaká je gramotnost národa českého
Nejdřív bys se měla naučit gramatiku sama a pak druhé napomínat.
@tiffany píše:
Nejdřív bys se měla naučit gramatiku sama a pak druhé napomínat.