Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Nina Filipi píše:
Myslím, že se maximálně po*ere![]()
![]()
nebo visere ![]()
@bjetuschka No třeba tak, že tam maminka dala to skleněné kapátko s balonkem jako to mám já. Nemám trpělivost na to čekat, než vykape potřebný počet. Já týdně dávám 5 kapek dceři a 20 sobě. Celoročně.
Bud v klidu. Nemelo by mu to nic udelat. Problem by byl, kdyby dostaval tak vysokou davku delsi dobu. Ale pro jistotu si radeji nekam zavolej.
@Patejl1 píše:
Nic. Buď mám k tématu co říct nebo mlčím. Plevelit co měla, má nebo nemá pisatelka dělat, a jestli člověk ve stresu nezvládá psaní je tak maximálně na masírovaní vlastního ega na úkor člověka, který prožívá stresovou situaci.
Tak třeba se @miselinek z toho poučí a doplní si vzdělání základní školy. Mám obavy, že ona si ani neuvědomuje, že to má samou hrubku ![]()
Malá jednou dostala místo jedné kapky 10 a dr. to docela řešil, prý může být až poškození ledvin. Male bylo tehdy cca 8 měsíců, tvůj je o dost starší tak to snad nebude nic hrozného.
@dani24687 píše:
nebo visere
@Bibi239 píše:
tak tohle je fakt ubožárna, místo rady na akutní problém výsměch kvůli gramatické chybě
No, ono když si přečteš celý ten úvodní příspěvek, tak je to jedna perla za druhou;) Toho blijícího smajlíka si můžeš nechat na příště;)
Už jsi volala to toxikologické centrum? Viděla bych to raději na výplach žaludku, pokud si nejste jisti, jestli to vypil, vitamíny rozpustné v tucích mohou být při předávkování nebezpečné.
Krasavice inteligentní, které se zde rýpou v pravopisných chybách, tentokrát opravdu předvádějí svůj ostrovtip na nepravém místě.
@krtek7489 píše:
Vyplivnul je také tvrdé a zkusit je se zJá vím, že teď řešíš něco jiného, ale to můžeš být nervní jak chceš, ale učivo 3. třídy ZŠ by jsi měla zvládat i o půlnoci z hlubokého spánku
Nás dokonce ve škole učili, že se píše BYS a ne by jsi ![]()
Pamatuji případ před pár lety, kdy maminka špatně pochopila návod a novorozenci dala během jednoho týdne postupně celou lahvičku. Tam to byl skutečně boj o život a několik měsíců léčení…
S Vigantolem není legrace a není to jako vitamin C. Jde tam hlavně o ledviny.
Dítě je tedy starší než novorozenec, otázka je, kolik tak mohl vypít? Jak osobně toho moc neřeším, tak zrovna Vigantol bych řešila rychle.
@nesssinka píše:
Nás dokonce ve škole učili, že se píše BYS a ne by jsi
Kdykoliv je podezření na předávkování, je logicky nejsnazší první pomoc vyvolat zvracení. Pak ta toxikologická linka. Ne emimino.