3.týden těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
24.3.13 22:16
Spíš myslím, že pokud menstruace má dorazit 1.4. tak 2.3. nebyl oplodňující sex, to by byla sakra náhoda.
@Pipet píše:
Pokud poslední možnost otěhotnět byla 2.3. tak každý test už ti to ukáže.
Takže ráno do lékárny a bude jasno.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.3.13 22:18
Nikdo na světě nemůže přirozeně otěhotnět mimo ovulaci, nikdo na světě
@kooko píše:
Nee :D Otěhotněly i v době mimo ovulaci, nevím, jak je to možný :nevim:, ale je to tak…teda jak jsem se dočetla v různých diskusích a tak. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.3.13 22:19
@terinka4444 píše:
Nikdo na světě nemůže přirozeně otěhotnět mimo ovulaci, nikdo na světě
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.3.13 22:19

Jo ták, Jonáš…

A nějaký sex potom ještě byl? Třeba někdy kolem 17.3.? :mrgreen: Protože mě u druhýho brněli bradavky už 5 dnů po ovu, k tomu nidační špinění a mám z toho prostřední dítko, takže takhle ranné příznaky fakt být mohou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
24.3.13 22:20

Priznaky uz mit muzes, ale je otazka, kdy u tebe probiha ovulace…ja otehotnela kolem 10.3. a priznaky uz mam slusne :) zkus test. @kooko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
24.3.13 22:26

Otehotnet mimo ovu nejde…bud mely ovu v nezvykly den cyklu nebo si spermosi dyl pockali…jinak to nejde :mrgreen: @kooko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.3.13 22:28
@kooko píše:
Nee :D Otěhotněly i v době mimo ovulaci, nevím, jak je to možný :nevim:, ale je to tak…teda jak jsem se dočetla v různých diskusích a tak. :-)

Tak nevěděly, kdy tu ovulaci mají. Rozhodně to nemusí být v půlce cyklu, nebo 14. den nebo cokoliv jiného „vypočítaného“.
Ovulace je okamžik uvolnění vajíčka z vaječníku. A bez vajíčka se prostě neotěhotní.
Pokud teda po tom 2.3. ještě menstruace přišla, tak bych s testem počkala na vynechání té, co má přijít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
24.3.13 22:38

A to ja uz bych test zkusila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.3.13 23:05
@kooko píše:

Holka tak to je dobra kravina! Mozna si neco o reprodukci zjisti. Ovulace je uvolneni vajicka, pokud nedojde k uvolneni neni co oplodnovat. Kdyz neni co oplodnovat nemuze vzniknout tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
25.3.13 00:30
@Pipet píše:
@kooko A Jonáš ti tam nějak poslal to vajco, ze kterého by mimino vzniklo? Protože jindy než při ovulaci to prostě nejde.
Vajíčko a spermie. :roll:

Tak z tohohle prispevku nemuzu:-) Mlatim tu hlavou do klavesnice:-) No…rika se, ze Jonas umi leccos, ale ja tomu taky neverim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
25.3.13 02:03

Holky pravda že bez ovulace se otehotnet neda, ale nikdo nerika ze ovu musi byt tak jak se vsude pise. My naseho broucka udelali v pondeli 3. prosince a já to mela ve ctvrtek 6.12. dostat. Takze pro ty, ktere pisou ze je to blbost, tak blbost to neni a :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.3.13 08:12

Nikdo nepíše, že nemůže být posunutá ovulace, o tom tady nikdo nediskutuje, ale tvrzení, že se dá otěhotnět mimo ovulaci je nesmysl, ještě když to podle Jonáše, za těžký prachy, co?, někdo vypočítal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.3.13 08:36

@terinka4444 já bych se vsadila, že to bude asi o dost jinak než píše zakladatelka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí