Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pipet píše:
Pokud poslední možnost otěhotnět byla 2.3. tak každý test už ti to ukáže.
Takže ráno do lékárny a bude jasno.
@kooko píše:
NeeOtěhotněly i v době mimo ovulaci, nevím, jak je to možný
, ale je to tak…teda jak jsem se dočetla v různých diskusích a tak.
@terinka4444 píše:
Nikdo na světě nemůže přirozeně otěhotnět mimo ovulaci, nikdo na světě
Jo ták, Jonáš…
A nějaký sex potom ještě byl? Třeba někdy kolem 17.3.?
Protože mě u druhýho brněli bradavky už 5 dnů po ovu, k tomu nidační špinění a mám z toho prostřední dítko, takže takhle ranné příznaky fakt být mohou…
Priznaky uz mit muzes, ale je otazka, kdy u tebe probiha ovulace…ja otehotnela kolem 10.3. a priznaky uz mam slusne
zkus test. @kooko
Otehotnet mimo ovu nejde…bud mely ovu v nezvykly den cyklu nebo si spermosi dyl pockali…jinak to nejde
@kooko
@kooko píše:
Tak nevěděly, kdy tu ovulaci mají. Rozhodně to nemusí být v půlce cyklu, nebo 14. den nebo cokoliv jiného „vypočítaného“.
Ovulace je okamžik uvolnění vajíčka z vaječníku. A bez vajíčka se prostě neotěhotní.
Pokud teda po tom 2.3. ještě menstruace přišla, tak bych s testem počkala na vynechání té, co má přijít…
@kooko píše:
Holka tak to je dobra kravina! Mozna si neco o reprodukci zjisti. Ovulace je uvolneni vajicka, pokud nedojde k uvolneni neni co oplodnovat. Kdyz neni co oplodnovat nemuze vzniknout tehotenstvi.
@Pipet píše:
@kooko A Jonáš ti tam nějak poslal to vajco, ze kterého by mimino vzniklo? Protože jindy než při ovulaci to prostě nejde.
Vajíčko a spermie.
Tak z tohohle prispevku nemuzu:-) Mlatim tu hlavou do klavesnice:-) No…rika se, ze Jonas umi leccos, ale ja tomu taky neverim:-)
Holky pravda že bez ovulace se otehotnet neda, ale nikdo nerika ze ovu musi byt tak jak se vsude pise. My naseho broucka udelali v pondeli 3. prosince a já to mela ve ctvrtek 6.12. dostat. Takze pro ty, ktere pisou ze je to blbost, tak blbost to neni a
![]()
Nikdo nepíše, že nemůže být posunutá ovulace, o tom tady nikdo nediskutuje, ale tvrzení, že se dá otěhotnět mimo ovulaci je nesmysl, ještě když to podle Jonáše, za těžký prachy, co?, někdo vypočítal
@terinka4444 já bych se vsadila, že to bude asi o dost jinak než píše zakladatelka…