4 dítě, nebo potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1389
5.12.22 19:09

Komentovat Tvoji inteligenci a odpovednost nebudu.
Interrupce mozna je. „Interrupce na žádost ženy je úkonem hrazeným. Může být provedena pouze tehdy, pokud od posledního ukončení těhotenství uplynulo nejméně šest měsíců. Výjimkou je pouze situace, kdy žena alespoň dvakrát rodila, nebo dovršila 35 let, nebo je důvodné podezření, že otěhotněla v důsledku trestné činnosti, která na ni byla spáchána.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
5.12.22 19:09
@Anonymní píše:
Zdravím,
jdu na dobrovolný linč, prosím anonym, choulostivé téma.
Abych to vzala od začátku, byla jsem 3× na UPT, byly to těhotenství brzy po porodu. Mám teď 3 děti 12let,10let, a 5let. V říjnu jsem byla na dalším UPT, byly problémy doma, a já v opilosti spala s někým jiným,
než s přítelem, a nešlo to, prostě. S přítelem jsme si to vše vyříkaly a začly od začátku, měla jsem pocit, že jsme zas na začátku
našeho vztahu, zamilovanost, hezká slůvka, psaní. Pro přehled jsme spolu 11let.Po upt jsem po 3 týdnech volala na gyndu, abych se objednala a předepsal mi prášky, ale dnes se nedostavila Ms,
před 3 dny jsem měla pocit, že jsem těhotná, test to dnes potvrdil, jsem psychicky v koncích. Přítel dítě nechce i když mi říká, že rozhodnutí je na mě. Důvody má, že má vyšší věk 48, že si další dítě nepřeje, že se celej život točil kolem dětí a chce klid, pak že zas peníze, auto, bydlení, ale já bych se nebránila, jsem poměrně mladá, sama jsem ze 4 sourozenců, ale kdyžpřítel nesouhlasí, nemohu ho hodit před hotovou věc, a doufat, že ho dítě pak obměkčí, nebo po něm chtít více přesčasů, aby se vyrovnal můj fin. výpadek kvůli řidičáku, nebo aby byl se mnou s odporem, nebo dokonce se semnou kvůli tomu rozešel? A hlavně, obávám se, ze ani UPT po tak krátké době není možný :nevim:

jestli chápu správně, tak jsi pár týdnů po posledním potratu
pokud nemáš zdravotní důvod krom kromobyčejné nezodpovědnosti, tak na potrat nemůžeš, mezi potraty musí být alespoň 6 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
5.12.22 19:10
@annlady píše:
jestli chápu správně, tak jsi pár týdnů po posledním potratu
pokud nemáš zdravotní důvod krom kromobyčejné nezodpovědnosti, tak na potrat nemůžeš, mezi potraty musí být alespoň 6 měsíců

Uz ma 3 deti, muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
5.12.22 19:11

To je mazec. Ja chápu, že se někomu stane jedna nehoda, ale čtyřikrát, promiň, fakt ne.
Já jsem zastáncem práva na potrat, byť bych na něj sama šla jen dost těžko. Ale muset jít jednou jedinkrát, tak ti garantuju, že se nadále jistím minimálně dvojitou formou antikoncepce. Jak se třemi dětmi stíháš ještě hledat sex a těhotnět mimo mi budiž asi navždy záhadou.
Jen nechápu, ta tři těhotenství (chce se mi říct děti) jsi v pohodě přerušila a teď teda řešíš, ze čtvrté jo primarně proto, že další tak brzo ti nikdo legálně neudělá?
Co na to říct a být slušná…domluv si císaře a nech se sterilizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
5.12.22 19:11

Ty budeš zřejmě " jednodušší" viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
5.12.22 19:12

Měli by tě zbavit svéprávnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
5.12.22 19:14

Podvázat a nazdar. Tohle je tady snad jenom na rozdmýchání diskuze, protože nevěřím, že někdo je tak nablblý, že se na tohle ptá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
5.12.22 19:15

Další potrat Ti dříve než po 6 měsících od toho posledního v ČR nikdo neudělá, neb je to zakázáno.

Buď si dítě necháš nebo se budeš muset poohlédnout po klinice v zahraničí.

Každopádně jsi hustá. Mít 3 potraty za sebou a stále se nepoučit o tom, že je X lepších variant, kterými nechtěnému těhotenství předejdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
5.12.22 19:16

Proč musíte skočit každému trollovi na provokaci? Pak se jim tu nemá tak dařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
5.12.22 19:17
@Birdonawire píše:
Uz ma 3 deti, muze.

v zásadě asi naštěstí, dítě by za trest být nemělo
ale používat potrat jako antikoncepci je zvrhlé a takový člověk je odpad společnosti

zakladatelko, místo placení dalších a dalších potratů, které nejsou levné, pouvažuj o sterilizaci, tak to budeš mít jednou pro vždy vyřešené
a partnera nauč používat gumičku, kterej ji nechce, tomu ukaž dveře, protože je to sobecké sebestředné hovado

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
5.12.22 19:24

@hospodki Lynčovat je v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41151
5.12.22 19:26
@Anonymní píše:
Zdravím,
jdu na dobrovolný lynč, prosím anonym, choulostivé téma.
Abych to vzala od začátku, byla jsem 3× na UPT, byly to těhotenství brzy po porodu. Mám teď 3 děti 12let,10let, a 5let. V říjnu jsem byla na dalším UPT, byly problémy doma, a já v opilosti spala s někým jiným,
než s přítelem, a nešlo to, prostě. S přítelem jsme si to vše vyříkali a začly od začátku, měla jsem pocit, že jsme zas na začátku
našeho vztahu, zamilovanost, hezká slůvka, psaní. Pro přehled jsme spolu 11let.Po upt jsem po 3 týdnech volala na gyndu, abych se objednala a předepsal mi prášky, ale dnes se nedostavila Ms,
před 3 dny jsem měla pocit, že jsem těhotná, test to dnes potvrdil, jsem psychicky v koncích. Přítel dítě nechce i když mi říká, že rozhodnutí je na mě. Důvody má, že má vyšší věk 48, že si další dítě nepřeje, že se celej život točil kolem dětí a chce klid, pak že zas peníze, auto, bydlení, ale já bych se nebránila, jsem poměrně mladá, sama jsem ze 4 sourozenců, ale když přítel nesouhlasí, nemohu ho hodit před hotovou věc, a doufat, že ho dítě pak obměkčí, nebo po něm chtít více přesčasů, aby se vyrovnal můj fin. výpadek kvůli rodičáku, nebo aby byl se mnou s odporem, nebo dokonce se semnou kvůli tomu rozešel? A hlavně, obávám se, ž
e ani UPT po tak krátké době není možný :nevim:Příspěvek upraven 05.12.22 v 19:20

a co adopce, ať z toho vzejde něco dobrého a hned sterilizace? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
5.12.22 19:26

To bude trolling jak vyšitý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
5.12.22 19:28

Pokud ti povolí potrat ( jako tě jo) tak na něj jdi. Máš ba potrst= máš ba podvázáni. To ti doporučuji. Těch potratu už bylo fakt dost… a jednou dodržet aspoň to sestinedeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
5.12.22 19:30

To se obavas správně. Potrat ti neudělají. Takže volba je asi dítě nebo babybox, adopce atd. A hlavně se nechte pak sterilizovat oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí