Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@karkarka píše:
@Nenuta1 dej si bacha, aby ti nepraskla cévka.
Klid Karkulko😜
Jste nemocna, uz jsem to pochopila… snad dostanete propustku na Vanoce
Mejte se hezky a budu rada, kdyz me svymi lzi nebudete obtezovat, kazdy kdo umi cist s porozumnenim pozna, ze se jen mstite a lzete s umyslem, a kradete fotky jinych lidi
Příspěvek upraven 07.12.22 v 06:35
@topazio píše: Šichtářová s Pikorou už není. Tito lidé mají peníze.Dnes kolem půl osmé jsem přepínala programy a na Nově opět reportáž o rodině, která je na tom zle. Mají 9 dětí. Pán v inv. důchodu a paní nepracuje.
To jsem viděla, tu rodinu s devíti dětmi. Koukala jsem takhle ![]()
Jako chápu, je těžká doba a ne každý má stejné možnosti. Taky nejsem žádný Rockefeller.Ale taky proto mám děti jen dvě a ne devět.
@Nenuta1 tak to jsem zvědavá, jestli si admini stihli přečíst tvůj původní příspěvek. Snad jo. ![]()
@truelly klidne a stojim si za tim, ale nemyslim si… ze je to vhodne zde psat
Je to zla zenska a takova mi nestoji za nic..
@Nenuta1
Chtela bych teda vedet kde jste v USA a v Nemecku studovala a co, pripadne jak dlouho.
Jestli jste tak otevrena jak pisete. Rada se poucim.
@Nenuta1 píše:
Klid Karkulko😜
Mejte se hezky a budu rada, kdyz me svymi lzi nebudete obtezovat, kazdy kdo umi cist s porozumnenim pozna, ze se jen mstite a lzete s umyslem, a kradete fotky jinych lidiPříspěvek upraven 07.12.22 v 06:35
Ty se nech vyšetřit. Prý kradu fotky jiných lidí
jsi usvedcena za lži tak kopeš kolem sebe. Ty budeš jedna z těch, co stojí frontu na dávky a tady si hraješ na honoraci. Holt internet snese všechno ![]()
@Anna766 píše:
To jsem viděla, tu rodinu s devíti dětmi. Koukala jsem takhle
Jako chápu, je těžká doba a ne každý má stejné možnosti. Taky nejsem žádný Rockefeller.Ale taky proto mám děti jen dvě a ne devět.
@Lubuch píše:
@Nenuta1
Chtela bych teda vedet kde jste v USA a v Nemecku studovala a co, pripadne jak dlouho.Jestli jste tak otevrena jak pisete. Rada se poucim.
Minnesotta, Blooming Prairie High School, samo jsem pak musela dodelat zde
Univerzita v Erfurtu, anglictina, nemcina
Slo mi pouze o to ukazat ze Karkulka nema pravdu, kdyz pise vice deti rodi pouze asocialove, nic vic v tom neni
@karkarka píše:
Ty se nech vyšetřit. Prý kradu fotky jiných lidíjsi usvedcena za lži tak kopeš kolem sebe. Ty budeš jedna z těch, co stojí frontu na dávky a tady si hraješ na honoraci. Holt internet snese všechno
Tak profilovka neni urcite Vase takze kradez.. nebo mate svoleni?
Mate rada ten film😉
Nestojim nebojte to byna Vas nezbylo😌
@Nenuta1 píše:
Tak profilovka neni urcite Vase takze kradez.. nebo mate svoleni?
Mate rada ten film😉
Nestojim nebojte to byna Vas nezbylo😌
Ty radši zvedni mimina od televize a jdi dělat něco užitečného.
@karkarka píše:
Ty radši zvedni mimina od televize a jdi dělat něco užitečného.
Nic lepsiho tam nemate😉 my byli venku… co Vy😀
@karkarka porad jen kopete kolem sebe, snazite shazovat a ztrapnovat… to je Vas styl?
Mate Vy vubec nekoho? Nebo jste sama osamela, chlap utekl, splin? Nespokojena sama se sebou? Jako davat si na profil fotku uzasne herecky, a tvarit se ze to je v poradku, skryvat se za nekoho jineho… chcete vypadat jako ona?
Mozna opravdu potrebujete odbornou pomoc
Treba potom budete mila osoba, kterou nekdo bude mit rad
Vsimla jsem si na vice diskuzich, ze tohle je Vas styl… musi Vam opravdu neco trcet v zadku
Chapu, ze plno lidi ma psychicke potize, ale neni potreba si je ventilovat na jinych, k tomu slouzi odbornici
A pokud nedokazete zkousnout, ze nekdo svych 6 deti luxusne uzivi a dopreje jim co potrebuji… to neni muj problem
Cas je drahy a neminim ho travit s osobou, ktera si ho nezaslouzi
Pekny den preji
@Nenuta1 píše:
Klid Karkulko😜
Mejte se hezky a budu rada, kdyz me svymi lzi nebudete obtezovat, kazdy kdo umi cist s porozumnenim pozna, ze se jen mstite a lzete s umyslem, a kradete fotky jinych lidiPříspěvek upraven 07.12.22 v 06:35
je to fakt nutný? ![]()
někdo kdo je spokojený a šťastný nemívá potřebu kopat kolem sebe a sklouzávat ke IV cenové. Takový bývá dost nad věcí ![]()
Neschopnost připustit i jinou pravdu než tu svou, v momentě kdy to vícero lidí potvrdí z vlastní zkušenosti, ale taky o něčem vypovídá. stejně jako určitá chlubivost a potřeba poplácat se po rameni ![]()
@Nenuta1 píše:
@karkarka porad jen kopete kolem sebe, snazite shazovat a ztrapnovat… to je Vas styl?
Mate Vy vubec nekoho? Nebo jste sama osamela, chlap utekl, splin? Nespokojena sama se sebou? Jako davat si na profil fotku uzasne herecky, a tvarit se ze to je v poradku, skryvat se za nekoho jineho… chcete vypadat jako ona?
Mozna opravdu potrebujete odbornou pomoc
Treba potom budete mila osoba, kterou nekdo bude mit rad
Vsimla jsem si na vice diskuzich, ze tohle je Vas styl… musi Vam opravdu neco trcet v zadku
Chapu, ze plno lidi ma psychicke potize, ale neni potreba si je ventilovat na jinych, k tomu slouzi odbornici
A pokud nedokazete zkousnout, ze nekdo svych 6 deti luxusne uzivi a dopreje jim co potrebuji… to neni muj problem
Cas je drahy a neminim ho travit s osobou, ktera si ho nezaslouzi
Pekny den preji
Ja ti zrovna vydělávám na dávky. Tak si můžeš jít stoupnout do fronty
a o mě starost neměj, já se mám skvěle. Víš, ten kdo má super život asvé děti skvěle uživí o tom nepotřebuje ostatní přesvědčovat na interneru. ![]()
Jako ne, ze by jsem se pri cteni vasi konverzace na zacatku nebavila, ale…
Uz to zbytecne zenete nekam, kde to prestava byt vtipne a unosne.
Pravda je nekde uprostred. Neni mozne pausalizovat. Myslim, ze drtiva vetsina mnohopocetnych rodin je bohuzel socialne slabych a deti (ac je to smutne) berou jako zdroj obzivy.
Na druhou stranu, ano, movite rodiny muzou mit vice deti, protoze maji jine moznosti. Chuva, uklizecka, pomocnice v domacnosti - davaji moznost matce, aby mela vice deti a nebyla zahlcena povinnostma, utahla to financne, sama se realizovala a pod.
Musim souhlasit s @karkarka, ze v mem okoli, ac se pohybuji spise ve vyssi vrstve spolecnosti (partner je IT reditel, ja pracuji v akademicke sfere na univerzite) jsem toto nepozorovala. Dve deti jsou povazovany za standart.