4 dítě, nebo potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
902
6.12.22 20:51
@karkarka píše:
Spíš je to jedna z těch, co sice má 6 děti, ale tráví čas na dávkách. Viz její diskuze že mimina zaparkuje k televizi a má klid.

Tohle jsem napsala:

Mam 6 deti, do dvou let 2
Hm denne nachodim rano s malym 15 km, chodime ven, na krouzky do koutku… vsechny jsem kojila a kojim, i tandem jsem zvladla
Tv maji povolenou, maji sve tel i pocitac, ve skole atd vse super :think:, a to vse co na pocitaci umi👌 koukam cumim
Nejmladsi 2 roky jiz krasne zpiva angl pisnicky jasne svym stylem
Starsi sleduji filmy v angl
Kde je problem?

Takze kde ctete ze mimina zaparkuju k televizi a mam klid😉
Snazite se vedome pomlouvat a vubec se za to nestydite, vite ze kdo lze ten i krade

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.12.22 21:01
@Nenuta1 píše:
Ja si z toho opravdu nic nedelam a je mi jedno ze mi nejaka Betka na emiminu nerozumi
Mozna, ze jste skvela v gramatice a projevu v praci… tady ne, ale co z toho mate? Praci s asocialy dle Vas
Ja nejsem zdaleka tak perfektni jako Vy, ale praci i zivotni podminky mam lepsi
Nezivi nas gramatika, to opravdu nikoho nezajima😊
Za par let se stejne bude psat v heslech

Proč myslíš, že ty máš lepší práci a životní podmínky?

• Citovat
  • Upravit
902
6.12.22 21:06
@Janli píše:
Proč myslíš, že ty máš lepší práci a životní podmínky?

Uplne stejna dedukce… jako Vy mate u me, a treba se mylim jako Vy a muze nam to obema byt absolutne jedno
Nesnasim pokrytectvi a souzeni lidi dle gramatiky? Tfuj… s dcerou se ted pripravujeme na prijimacky a myslim ze 95 ze 100 po xxx letech mimo skolu, neni uplne spatne😉
A ta Karkulka co pise ze se nestaram o deti… to je naprosty vrchol… chci teda videt jeji kopii textu kde neco takoveho pisu
Jako vedela jsem ze emimino je plne zlych neprejicnych lidi… ale az takhle?
No nic… dale se hezky bavte na muj ucet, jdu se venovat malemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
6.12.22 21:12

Hodně děti má například jedna ekonomika píše hodně články na idnes. Patrně je to taky socka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
902
6.12.22 21:19

@ludmilaadamkova Šichtařová… jojo ta bude na UP a OSSZ jako doma😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
6.12.22 21:22
@Nenuta1 píše:
@ludmilaadamkova Šichtařová… jojo ta bude na UP a OSSZ jako doma😊

Má jich tuším 7 nedávno se jí narodilo poslední.

• Citovat
  • Upravit
56505
6.12.22 21:22
@ludmilaadamkova píše:
Hodně děti má například jedna ekonomika píše hodně články na idnes. Patrně je to taky socka :mrgreen:

Myslíš Šichtářovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
6.12.22 21:24

@ludmilaadamkova pravda, tu teda obdivuji maximalne
Uzasna zenska…. Skoda, ze jim to nedopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
6.12.22 21:26
@topazio píše:
Myslíš Šichtářovou?

Přesně tu.

Nebo Pollert. Ten má také velkou rodinu i když ten je teda švihlej a je mi krajně nesympaticky. Každopádně materiálně to bude těžký nadstart. Ostatně i jeho sestra Polertova která si vzala Trojana, tak mají tuším 4 děti, což taky není úplně málo. Asi se tedy budou rozvádět, ale to je vedlejší.

• Citovat
  • Upravit
56505
6.12.22 22:55
@ludmilaadamkova píše:
Přesně tu.Nebo Pollert. Ten má také velkou rodinu i když ten je teda švihlej a je mi krajně nesympaticky. Každopádně materiálně to bude těžký nadstart. Ostatně i jeho sestra Polertova která si vzala Trojana, tak mají tuším 4 děti, což taky není úplně málo. Asi se tedy budou rozvádět, ale to je vedlejší.
Šichtářová s Pikorou už není. Tito lidé mají peníze.

Dnes kolem půl osmé jsem přepínala programy a na Nově opět reportáž o rodině, která je na tom zle. Mají 9 dětí. Pán v inv. důchodu a paní nepracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
6.12.22 23:06
@topazio píše: Šichtářová s Pikorou už není. Tito lidé mají peníze.Dnes kolem půl osmé jsem přepínala programy a na Nově opět reportáž o rodině, která je na tom zle. Mají 9 dětí. Pán v inv. důchodu a paní nepracuje.

Tak samozřejmě jsou sociální vrstvy které mají děti jako formu obživy- a klidně je v třinácti pošlou šlapat.
Ale nějak mě přišlo že se tu jede dogma že moviti lidé nikdy nemají víc než 2 děti.

Spíše střední třída má ty standardní 2 deti max výjimečně tři. U hodně movitých lidi pokud jsou prorodine založení není vyjimkou model více děti kdy to ale samozřejmě vykrývaji napr. chůvy případně žena je v domácnosti. Atd

• Citovat
  • Upravit
65253
7.12.22 05:58
@topazio píše: Šichtářová s Pikorou už není. Tito lidé mají peníze.Dnes kolem půl osmé jsem přepínala programy a na Nově opět reportáž o rodině, která je na tom zle. Mají 9 dětí. Pán v inv. důchodu a paní nepracuje.

Tihle me teda fakt namichli. Proc maji tolik deti, nechapu. A loni pry dali na Vánoce 60 000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15170
7.12.22 06:07

@Nenuta1 dej si bacha, aby ti nepraskla cévka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15170
7.12.22 06:15
@Nenuta1 píše:
Tohle jsem napsala:

Mam 6 deti, do dvou let 2
Hm denne nachodim rano s malym 15 km, chodime ven, na krouzky do koutku… vsechny jsem kojila a kojim, i tandem jsem zvladla
Tv maji povolenou, maji sve tel i pocitac, ve skole atd vse super :think:, a to vse co na pocitaci umi👌 koukam cumim
Nejmladsi 2 roky jiz krasne zpiva angl pisnicky jasne svym stylem
Starsi sleduji filmy v angl
Kde je problem?

Takze kde ctete ze mimina zaparkuju k televizi a mam klid😉
Snazite se vedome pomlouvat a vubec se za to nestydite, vite ze kdo lze ten i krade

Třeba tady-2lete dítě sleduje televizi a počítač. No co taky u tebe. Hraješ si tady na něco, co nejsi. Jak píšeš, kdo lže ten krade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
7.12.22 06:27
@karkarka píše:
Třeba tady-2lete dítě sleduje televizi a počítač. No co taky u tebe. Hraješ si tady na něco, co nejsi. Jak píšeš, kdo lže ten krade.

Vy jste tak hloupa az to neni mozne… co jste z toho vydedukovala? Ze maly sedi u pocitace a televizi??? Nebo co?
Kdyz jsme 3/4 dne venku😀
Ulhana prolhana a zavistiva
To ze Vy se mate spatne, nikoho nemate, nemusite se ventilovat na jinych
A budte tak hodna a vratte se na zakladni skolu kde uci porozumneni psanemu textu
Propo 2 lete dite neni mimino, pokud to Vase ano… tak je teda extremne zaostale, a nedivim se… mit takovou mamu
A ano moje dite ve 2 letech krasne opskuje angl slova, zpiva, denne mu poustim 20 min v tv pisnicky, mluvime spolu angl a poslouchame pisnicky pri jizde v aute… pokud tohle je zbaveni se ditete🙃chci vedet Vas program a kolik toho spolu ujdete☺️️
Nejstarsi v 15 ma B2 a C1, jak jste na tom Vy, chytra horakyne☺️️maji online rodile mluvci… jezis ten pocitac😅 a filmy sleduji v anglictine a pomalu v nemcine
Takze sup sup do me abyste si zchladila zahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky