Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jeďte rovnou na dětské oddělení, při tak vysokých teplotách může mít i fibrilní křeče, což je něco hrozného hlavně pro rodiče a zaručena hospitalizace na několik dnů. Držím palce, ať to dobře dopadne.
P. S. Napište stížnost na tu dr., dokud budou všichni mlčet, tak ta tam zůstane.
Nebyla ožralá?
asi byhc šla až ráno k dětský. ale v klidu bych taky nebyla ![]()
Teď má 38,3.. Spí, ale strašně mu buší srdíčko
bude to asi tou teplotou, že? Asi ho vemu fakt přímo na dětské, strašně jsem se chtěla vyhnout hospitalizaci ![]()
@werousek píše:
Teď má 38,3.. Spí, ale strašně mu buší srdíčko![]()
bude to asi tou teplotou, že? Asi ho vemu fakt přímo na dětské, strašně jsem se chtěla vyhnout hospitalizaci
Kdy jsi naposledy dávala něco na teplotu???
@slavuska1 nebyla, je už fakt dost stará a opravdu úplně zmatená… Neví co mluví.. Je tam vždycky, už jednou jsme kvůli ní skončili v nemocnici úplně zbytečně… Každý ji tady zná, nikdo ji nebere vážně… Jenže problém je, že dělá na mistě, kde každý jezdí v největší krizi… Tam prostě patří člověk který poradí a je schopný se rychle rozhodovat a né taková babina, co už by měla jít raději do důchodu
chova se moc mile, klidně, ale je pomalá a úplně mimo ![]()
@werousek píše:
@carambol o půl píše: Více
tak v půl 11 můžeš dát další. Já většinou střídám paralen a nurofen.
Počkala bych do zítra, na pohotovosti bude ta samá a moc ti nepomůže
Ať je malý brzy zdraví
![]()
@werousek rano bych s nim ihned jela k jinemu doktorovi a na tu babu podala pisemnou stiznost!!!
@werousek píše:
@carambol já už jsem z toho na vývrat![]()
![]()
tak se o něho bojím…
Věřím, ale vydrž, do rána to zvládnete. Dokud bude spát, nechala bych spát. Spala bych u něj, kontrolovala teplotu, kdyby moc vyskočila, dala bych nurofen nebo něco…a ráno k dr
Asi bych zajela jeste nekam, aby malyho videl nekdo „normalni“… Dcera 20m mela pred 2tydny taky horecky i pres 40,ktere trvaly 4-5 dni…vsechny testy v norme az pak sem si u doktorky dupla, ze teploty takhle dlouho prece nejsou normalni a poslala nas na ORL, kde dceri zjistili zanet stredniho ucha, takze ji ho pichli a za par dni bylo po teplote…ale taky mela crp i moc ok, jen trochu rymu…drzim palce at jste brzo v poradku!!
Do ordinační doby máš cca 8 hodin, to už zvládnete doma, pokud by nezačal kolabovat nebo tak…ale věřím, že to bude ok.