4 dny horečky 3,5letého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31.1.16 21:55

Jeďte rovnou na dětské oddělení, při tak vysokých teplotách může mít i fibrilní křeče, což je něco hrozného hlavně pro rodiče a zaručena hospitalizace na několik dnů. Držím palce, ať to dobře dopadne.
P. S. Napište stížnost na tu dr., dokud budou všichni mlčet, tak ta tam zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
31.1.16 21:56

Nebyla ožralá? 8o :zed: asi byhc šla až ráno k dětský. ale v klidu bych taky nebyla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
31.1.16 21:57

@marra2 ano… jsem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
31.1.16 22:01

Teď má 38,3.. Spí, ale strašně mu buší srdíčko :,( :,( bude to asi tou teplotou, že? Asi ho vemu fakt přímo na dětské, strašně jsem se chtěla vyhnout hospitalizaci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
31.1.16 22:02
@werousek píše:
Teď má 38,3.. Spí, ale strašně mu buší srdíčko :,( :,( bude to asi tou teplotou, že? Asi ho vemu fakt přímo na dětské, strašně jsem se chtěla vyhnout hospitalizaci :(

Kdy jsi naposledy dávala něco na teplotu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
31.1.16 22:05

@slavuska1 nebyla, je už fakt dost stará a opravdu úplně zmatená… Neví co mluví.. Je tam vždycky, už jednou jsme kvůli ní skončili v nemocnici úplně zbytečně… Každý ji tady zná, nikdo ji nebere vážně… Jenže problém je, že dělá na mistě, kde každý jezdí v největší krizi… Tam prostě patří člověk který poradí a je schopný se rychle rozhodovat a né taková babina, co už by měla jít raději do důchodu :zed: chova se moc mile, klidně, ale je pomalá a úplně mimo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
31.1.16 22:06

@carambol o půl 8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
31.1.16 22:08
@werousek píše:
@carambol o půl píše: Více

tak v půl 11 můžeš dát další. Já většinou střídám paralen a nurofen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
31.1.16 22:10

Počkala bych do zítra, na pohotovosti bude ta samá a moc ti nepomůže :roll: Ať je malý brzy zdraví :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85401
31.1.16 22:10

@werousek rano bych s nim ihned jela k jinemu doktorovi a na tu babu podala pisemnou stiznost!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
31.1.16 22:14

@carambol já už jsem z toho na vývrat :,( :,( :,( tak se o něho bojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
31.1.16 22:16
@werousek píše:
@carambol já už jsem z toho na vývrat :,( :,( :,( tak se o něho bojím…

Věřím, ale vydrž, do rána to zvládnete. Dokud bude spát, nechala bych spát. Spala bych u něj, kontrolovala teplotu, kdyby moc vyskočila, dala bych nurofen nebo něco…a ráno k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
31.1.16 22:16

Asi bych zajela jeste nekam, aby malyho videl nekdo „normalni“… Dcera 20m mela pred 2tydny taky horecky i pres 40,ktere trvaly 4-5 dni…vsechny testy v norme az pak sem si u doktorky dupla, ze teploty takhle dlouho prece nejsou normalni a poslala nas na ORL, kde dceri zjistili zanet stredniho ucha, takze ji ho pichli a za par dni bylo po teplote…ale taky mela crp i moc ok, jen trochu rymu…drzim palce at jste brzo v poradku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
31.1.16 22:17

Do ordinační doby máš cca 8 hodin, to už zvládnete doma, pokud by nezačal kolabovat nebo tak…ale věřím, že to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
31.1.16 22:18
@werousek píše:
@marra2 ano… jsem :roll:
věděla jsem to. V patek jsem tam byla taky…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí