4 měsíce jsou za dveřmi - příkrmy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2182
18.3.12 00:36

datum je to krasny, nastesti jsme to jeste stihli do pulnoci, 23. 11 ma narozky tchynka takovy darek, to by bylo az moc!!! :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
26.3.12 18:28

Tak za pár dní máme konečně 4 měsíce a už nám doktorka dovolila papat kaši. Už jí jíme asi 3 den vždy večer a za 14 jí můžem papat 2× denně :think: :dance:

• Citovat
  • Upravit
13046
26.3.12 19:40

MaRKUL BÝT TEBOU TAK KAŠI DÁVÁM VEČER A DOPOLEDNE TŘEBA OVOCE, PŘESNÍDÁVKU A NEBO V POLEDNE ZELENINKU.. JÁ UŽ DÁVÁM 3KRÁT DENĚ VŽDY DOKOJÍM, DNESKA měl hovězí s brambůrkem a mrkví a byl by mi snědl i ruku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
26.3.12 22:51

markul a proč mu dávat kaši 2× denně?? já bych radši zavedla zeleninku a ovoce a mi jsme cvalíci tak nám kaši doporučila ještě nedávat vůbec, zeleninku a ovoce už dáváme..kaši jsem mu taky párkrát dala,ale spíš kvůli spaní jestli vydrží dýl a funkci nesplnila tak nemám potřebu mu ji dávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
27.3.12 13:09
@Lemonkas píše:
markul a proč mu dávat kaši 2× denně?? já bych radši zavedla zeleninku a ovoce a mi jsme cvalíci tak nám kaši doporučila ještě nedávat vůbec, zeleninku a ovoce už dáváme..kaši jsem mu taky párkrát dala,ale spíš kvůli spaní jestli vydrží dýl a funkci nesplnila tak nemám potřebu mu ji dávat

No tak nám zase řekla mudra, že s kaší máme začít a až pak zeleninku a ovoce kvůli tomu aby nedostal alergie tim, že mu budu dávat předčasně zeleninu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4157
27.3.12 13:49

markul ted právě se radí začít přikrmovat i kojené děti dříve než v 6.měsících právě kvůli alergiím, aby si děti zvykli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
27.3.12 14:05

jj a na zeleninu asi alergie ani nebude to spíš na ovoce, jablka atd.. kaše nejsou takový velký živinový přísun.. je lepší něco vitamínovějšího, ale je to jedno každá začneme jak si myslíme že je nejlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
28.3.12 09:20
@Lemonkas píše:
markul ted právě se radí začít přikrmovat i kojené děti dříve než v 6.měsících právě kvůli alergiím, aby si děti zvykli :nevim:

Já nevím tak snad má už naše mudra nějaké zkušenosti :nevim: jinak by nám to asi neporadila :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Dis
6
28.3.12 14:14

Tak my sme začaly s mrkví ve 4. měsíci.. Vařím ji v páře a 3 den už snědla 70ml, teď sem přidala brambor a taky super.. Na noc vařím kaši a spinká celou noc bez problémů.. Tak nám to poradila doktorka a dcerka je spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
28.3.12 17:03

Dáváš zvlášt bramborek nebo s tou mrkví dohromady ??

• Citovat
  • Upravit
4157
28.3.12 17:49

tak mi mrkev jíme hezky, ale bramboru nechce ani za nic, dnes dostal dýni a ta mu šmakovala..kolik je tak dávka po který se už nemusí dávat mléko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
29.3.12 15:15
@Lemonkas píše:
tak mi mrkev jíme hezky, ale bramboru nechce ani za nic, dnes dostal dýni a ta mu šmakovala..kolik je tak dávka po který se už nemusí dávat mléko??

Já s tím teda zkušenosti zatím nemám, protože my teprve s příkrmama začínáme. Ale řela bych, že pokud dáváš třeba tu mrkvičku a pak nakojíš nebo ho dokrmíš s UM, že bys měla dávat postupně více mrkvičky a méně mlíčka dokud nepřejdeš na pevnou stravu úplně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Dis
6
29.3.12 17:12

Brambor dávám dohromady s mrkví, ale více mrkve a rozmixuju to s kojeneckou vodou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
29.3.12 17:16

jj s vodou je to lepší.. já teď kupuju v DMku skleničky protože u nás se nedá koupit dobrá čerstvá zeleninka tak než začne sezona raději koupím skleničku, protože mrkev už nás nebaví :-) nejvíc mu chutná sklenička babylove hovězí s brambůrkem mrkví a máslíčkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dis
6
29.3.12 17:24

A ještě jsem si vzpoměla, že nám doktorka radila, k tomu bramboru a mrkvi po čase přidat kousek brokolice, tak uvidíme, jak to bude všechno naší malé chutnat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí