4měsíční propláče skoro celý den

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5010
6.1.15 13:23

@Rybička89 U nás ukazování taky moc nepomáhalo, málo pohybu, buď procházka venku, nebo blbinky. Ale malá mi v šesti měsících už lezla, takže to bylo trochu jiný, nevím, jak bych zabavila míň pohyblivé dítko… A hlavně nám tohle telecí období vyšlo na léto a podzim, často jsem byla celé odpoledne venku a byl klid.
U nočního uspávání prsem jsem taky selhala, jen jsem ho nahradila tím, že jsem malé dala možnost přelézt si ke mě do postele když chce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.1.15 13:28

Ahoj holky. kdyz to ctu, tak vidim nas pred casem…fuuuu. Znam to. Chci vam jenom napsat, ze se to zlepsi. U nas se to zlepsilo, kdyz se maly dokazal posadit a sam se dostat kam potreboval. Asi ho nebavilo porad koukat jenom pred sebe. taky jsem delala veci jako, ze jsem ho porad mela u sebe, ukazovala hracky, zabavala, cetla, spivala…to byl chvilku klid, ale jakmile byl chvilku sam…rev strasny. Nekdy jsem spivala cely den a pak jsem v noci nemohla spat, protoze mi v hlave porad znela ta pisnicka…desne. A jak rikam, zlepsilo se to, kdyz sedel, mel lepsi vyhled a kdyz se dokazal doplazit alespon nekam:)to uz bylo lepsi. Tak se drzte!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
6.1.15 13:37

Dneska se zacla plazit, sice pozpatku, ale aspon neco :mrgreen:. V noci nemame problem, i vecer usne sama v postylce. Ale pres den tu postylku asi nesnasi nebo co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
6.1.15 13:38

No prave, kdyby aspon bylo hezky a mohly jsme bejt na zahrade..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
6.1.15 16:34

@Foxisssss
Stejný problém, před chvílí jsem právě psala téměř stejný příspěvek a nevšimla si tvého. Mám 7 týdenní dcerku a máme úplně stejný problém, vůbec nic nezabírá. UbPrvní dcery jsem měla stejný problém. Teď jsou jí dva roky a taky na ni vůbec nemám čas díky tomu neutišitelnému pláči druhé dcery. Asi nezbývá až to období vydržet, bohužel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
6.1.15 16:54

Tak u nás ani lezení, sezení a stání nezabralo. Prostě si nechce hrát sama, když jsem s ní a hrajem si, tak dejme tomu, i když obvykle to končí tak, že se ze mě stane hračka a všechno ostatní malá ignoruje. Ale jak potřebuju něco udělat, visí mi na noze a vzteká se, že chce vzít na ruku. Že by třeba lozila kolem a objevovala, to ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.1.15 19:03

@Suzuveverka u nas na toto pomohla takova finta, rekla jsem, ze maminka musi ted neco navarit a nemuze se mu chvilicku venovat a polozila jsem ho na koberec dal od kuchynske linky a dala mu hracku. Samozrejme, ze za chvilku byl zas u mne a tahal za nohu, ze se chce se mnou hrat, tak znova…vysvetlit a vratit na mistecko s hrackami. Tak aby te mimi videlo, ale melo to od tebe trosku dal. nejdrive to bylo jen par minut a potom se to vzdy trosku natahlo. Nebylo to hned, ze by vydrzel za mnou neprijit. Dnes kdyz vidi, ze varim, tak se dokaze zabavit casto sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
6.1.15 19:23

@Katibald Tuhle fintu zkouším už tři měsíce a celkem marně :-( Teď jsem přitvrdila, nezvedám ji, nechávám jí ať si visí na noze a když potřebuju někam přejít, prostě ji vezmu a položím vedle, za strašnýho řevu pochopitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.1.15 19:24

@Suzuveverka neboj. jenom vytrvat a nenechat se zlomit. Ona to pochopi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10869
6.1.15 19:35

@Suzuveverka u nás na samozabavení trochu pomohla ohrádka - cestovní postýlka, nevím, jestli jsem to tu už nepsala. Cítil se v tom uzavřeném prostoru bezpečněji, viděl i na mě a vydržel tak 15 - 20 min.. To bylo okolo třičtvrtě roku. Jinak ti můžu říct, že vysvětlení, že musím uvařit, ať si chvilku hraje sám, včetně následného nasměrování k hračkám, zkouším už rok. Vzteká se pořád stejně, u něj je být sám úplně za trest. Chápe to, ví, že uvařit musím, že ho nezvednu (ani kolikrát nemůžu, když krájím maso, mám jídlo na plotně), ale stejně se po mě pořád sápe a prosí, ať si jdu s ním hrát. Takže vařím téměř pokaždý za doprovodu sirény :nevim:. Teď se to tedy výrazně zlepšilo tím, že vaří se mnou - ne jako, to ho nikdy nebralo, ale doopravdy. Má židli u linky, hrnce, míchadla, těstoviny, rýži, vodu, krájí bramboru příborovým nožem, nechám ho něco umixovat atd. a to vydrží i hodinu (i úplně sám).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.1.15 19:45

@verusak.berusak ano, podle me je to presne o tom zkouset co proste zabere. kazde dite je jine a bohuzel z porodnice neprichazeji s navodem na pouziti :mrgreen: takze pevne nervy, nevzdavat se a doufat, ze neco zabere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
6.1.15 20:16

@verusak.berusak Cestovní postýlku máme, ale musí mít otevřený vchod, jak ji tam zavřu, je hned řev. Otevřený prostor dcerce nevadí, máme doma velké místnosti, tak je zvyklá a když si s ní někdo hraje, je spokojená. Asi to bude lepší, až bude pomáhat, teď ji ještě na linku pustit nemůžu. Když to jde, beru si vaření k ní na zem, ale to můžu jen u věcí, které může sníst :-) Třeba přípravu jablek na štrůdl miluje, to smáknem rovnou se svačinou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
30.1.15 13:48

@Suzuveverka Cetla jsem dnes tvuj denicek a chci ti rict, ze u nas se taky stale nic nezlepsilo… 7 mesicu s furt rev… ted je to spis horsi, predtim spala aspon v noci, ted se budi :zed:. Ale musim rict, ze jsi na tom asi hur :(. Kdo nemel urvany dite, nevi co je peklo… drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí