Jak zacházet s tříměsíčním? :-)

2345
13.11.14 08:10

Jak s ním zacházet? :-)

Maminky, chodím na cvičení, kde věšíme mimča hlavou dolů, zvedáme je za ručičky do sedu, masírujeme a tak. Vede to ale nějaká sestra od gynekologa a já si vůbec nejsem jista, jestli správně. Já zase četla, že zvedat za ruce dosedu se nesmí apod. Existuje nějaký web, kde je popsáno, jak miminka správně držet, nosit, co se smí a co naopak ne? Malému jsou 3 měsíce. Nosím ho nejčastěji na tygříka, nebo opřeného zády o sebe, nebo normálně na ruce břichem ke mě. Díky klidně i za odkazy na užitečné weby :-)
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1342
13.11.14 08:12

Ty koksu veset tříměsíční hlavou dolu??? To by me nikdo nedonutil… A to použiji jen svůj rozum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.11.14 08:13

Něžná náruč rodičů, Kiedroňová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
13.11.14 08:17
@Macice13 píše:
Maminky, chodím na cvičení, kde věšíme mimča hlavou dolů, zvedáme je za ručičky do sedu, masírujeme a tak. Vede to ale nějaká sestra od gynekologa a já si vůbec nejsem jista, jestli správně. Já zase četla, že zvedat za ruce dosedu se nesmí apod. Existuje nějaký web, kde je popsáno, jak miminka správně držet, nosit, co se smí a co naopak ne? Malému jsou 3 měsíce. Nosím ho nejčastěji na tygříka, nebo opřeného zády o sebe, nebo normálně na ruce břichem ke mě. Díky klidně i za odkazy na užitečné weby :-)
Díky

No potěš koště. Jestli chceš chodit na cvičení miminek, tak pod vedením rehabilitační/fyzioterapeutky-
Jinak kniha Něžná náruč rodičů, dá se stáhnout na webu i v pdf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
13.11.14 08:18

Kup si něžnou náruč rodičů (kniha) nebo zajdi do kennyho klubu na kurs. Autorka knihy to dost žere, ale myslím, že lepší než to, co ty popisuješ!!!

Ani dospělí by neměli mít při cvičení hlavu níž než srdce - u 3 měsíčních miminek mi to přijde příšerné!

Máš pravdu, děti se nemají posazovat, učit přitahovat, nic takového. Zakládají si tím na problémy se zádama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.11.14 08:36
@lllucie píše:
Ty koksu veset tříměsíční hlavou dolu??? To by me nikdo nedonutil… A to použiji jen svůj rozum…

Mazec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
13.11.14 08:42
@Macice13 píše:
Díky

Doufam, ze to neni zas nejaky letani miminek :roll:

• Citovat
  • Upravit
9819
13.11.14 08:50

@Macice13
prosím Tě, proč na to cvičení chodíš? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
13.11.14 08:57

Holky, párkrát se to na cvíču nedělalo, jen když to teď naposled po nás chtěli, tak sem tam byla naposledy. Taky se mi to nezdálo, proto se ptám. Díky za potvrzení, že nejsem paranoidní a fakt to není v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
13.11.14 10:57

Taková video jsem viděla u rusáků jak házej s miminama :mrgreen: divné cviky zkoušela doktorka, když jsme šli na Vojtovku. Ale to dělala, aby věděla jak je na tom pohybově :cert: a dělat to běžně není asi zrovna ok 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
13.11.14 11:02

To snad ne, hlavou dolů? Mám 3měsíční holčičku a tohle bych jí teda neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
13.11.14 11:07
@merde píše:
Doufam, ze to neni zas nejaky letani miminek :roll:

taky mě něco takového napadlo…asi nikdo by mě nedonutil zvedat dítko za nohy hlavou dolů a podobné šílenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.11.14 12:33
@Macice13 píše:
Díky

twl.. mám jen o chlup mladší, ale takový brutus bych s nim neprováděla.. nám i dr říkala, že za ruce do sedu může zkoušet jen ona (zkouší svaly a cosi), ale ať nás ani nenapadne to dělat.. a věšet hlavou dolu? Bych si poklepala na čelo a už by mi neviděli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí