Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@maminaAJ ten balonix med je super, před každým krmením a máme klid (klepu ) ![]()
Budu dávat 90 a kdyžtak 30 vždycky dodělám
![]()
Druha dcera, plne kojena, se narodila 39 + 0 s 3480 g. V 19 dnech vazila 4020 g a v 5,5 tydnech 4910 g. No a v 5,5 letech 16 kg na 116 cm, za par dni ji bude 8 let a ma miry 22 kg a 130 cm. Je sportovni, ma velkou silu.
Jeji doktor jeji miry nikdy neresil. Jen kdyz byla ve 4 tydnech hospitalizovana s horeckou, tak doktorka v nemocnici mi nechtela verit jeji porodni hmotnost. Dokonce do lekarske zpravy napsala: “Pribrala pekne.”
No a jeji nova pediatricka zase resi, ze je moc hubena. To ten predchozi pediatr byl prave spokojeny, jak je vysportovana.
@Market875 píše: Více
Miminko se nedokáže přejíst, tak se neboj. To že ublinkne, to je v pořádku. To je tím vytlacenim vzduchu. Jestli tedy máte prdi pod kontrolou, tak to je super. Jestli nemá tuhou stolici, tak bych asi neřešila. Ale to množství, co vypije za noc, je mazec.
A dáváš probiotika? Příp. jaká?
No a jak píše maminaAj, všechno je každou chvíli jinak.
Mě přišlo, že syn dodrzoval rezim hlavní jídlo/svačina (pres den pil 5× denně). Ke snídani, obědu a na noc toho vypil vždy hodně a v čase svačiny vypil méně.