Jakým UM nahradit MM v jednom roce?

163
30.7.24 13:46

Jakým UM nahradit MM v jednom roce?

Ahoj, syn bude mít za chvíli 1 rok a chtěla bych pomalu přestat kojit. Ale předpokládám, že mléko stále bude vyžadovat, navíc kojením uspávám, takže bych chtěla zkusit nějaké UM a přemýšlím jaké zkusit, aby mu to chutnalo? Máte tip? Případně třeba i tip na flašku (značku)? Dudlík nikdy nechtěl. Vodu pije, ale z flašky, ze které nemusí sát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36017
30.7.24 13:48

Já zkusila asi 6 značek a dítě to nechtělo vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
30.7.24 13:51

Prestala jsem kojit v 13 mesicich. Uz predtim jsem obcas dokrmovala Kendamillem a s nim pak pokracovala. Jine nemelo uspech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
30.7.24 13:56

Poptej se po kamaradkach, co pouzivaji a popros je, aby ti davku odsypaly. Tak jsem to udelala ja. Dite zadne UM nevzalo, zkusili jsme snad vsechny, takze kojim dal.. (ale netlacila jsem na to, ze musim nutne skoncit. Jeste ji davam cas a pak asi prejdeme rovnou na kravske.. UM proste neproslo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.24 13:59

V roce už čerstvé plnotučné mléko

• Citovat
  • Upravit
3053
30.7.24 14:30

Koncila jsem druhatko ve 13m a nedavala jsem zadne, ono uspavat u lahve stejne neni dobre pro zuby, takze to bude chtit jine reseni, a jedl mi pestrou stravu…mleko kdyz chtel, dostal kravske plnotucne do kelimku. V roce bych ma flasku neucila urcite, ma se spis odbouravat.
Nicmene pokud bys sla do UM, tak nejlepe fakt sehnat vzorky nejake…co vim, byva to u tech deti ruzne. A davat do hrnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6039
30.7.24 17:23

Já bych po roce už UM nezačínala, pokud budeš dávat dost mléčných potravin.
Dcera měla od 18m plnotučné kravské mléko, měla to jako zvyk po koupání…
A někde jsem slyšela, že HIPP je nejvíce podobné MM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
30.7.24 21:29

Jedno dítě mi vyrostlo na Nutrilon Profuruta, jedno na DM Bio. Musíš si prostě ozkoušet, jaké bude chutnat a vyhovovat. Lahvičky jsme měli na oba Phillips Avent.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová