Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Heivka píše:
@Čekatelka93 Dejte na intuici, mě manžel honil do porodnice už ten den, kdy se to dalo vydržet, ale hrozně se mi nechtělo. Druhý den jsem rozdýchávala kontrakce dokud to jakž takž šlo, jakmile jsem začala panikařit že to nedám jelo se do porodnice na epidurál (u mě nutnost, protože silné bolesti mi vyvolají panickou ataku)
To mně taky, na prosby o epidurál nikdo nereagoval, že prý se to „nestíhá“
a v závěru porodu jsem bolestí měla black out
@Icestar To byla moje veliká starost aby jsme to stihli včas a ten epidurál šel ještě dát. Já to měla i v porodním plánu, že pokud chtějí spolupracující a neagresivní rodičku,musí se tlumit bolest. Je fakt že u mě to i asi hodně urychlilo otevírání,byla jsem na 4prsty po 4 hodinách a po epidurální jsem si zdřímla a po asi 40 minutách se šlo na tlačení.
@Čekatelka93 Gratuluji, tak to bylo ještě rychlejší, než jsem předpovídala
Hodně štěstí do života ![]()
@Čekatelka93 Velika gratulace, hodne zdravi obema
krasna zprava ![]()
Jo myslela jsem si že je to planej poplach že jsou to jen poslíčky a ve 14.00 mi praskla voda a začali kontrakce a malej se narodil ve 21.15. ještě mi museli nakonec uspat protože jsem měla přirostlou placentu.
Dobrý den, už v noci jsem měla bolesti podbrisku, rano okolo 5h. odešla hlen. Zátka a od té doby nepřetržitá bolest v podbrisku a hrozny tlak na podbrisek.
Je to muj druhy porod… první porod byl také v tomto termínu ale hned začaly kontrakce, tak jsem věděla…
Muže se jednat o začátek porodu?
Děkuji ![]()