4lete dítě mě dohání k šílenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3371
31.8.19 10:15
@Jenesis píše:
@wildcherry hm, teď jsi asi uhodila hrebicek na hlavicku… :(, Jsem unavena, tak se jí venuju jen jak to rict. prakticky a pak se jí talo snažím vynhradit přehnaně. Kdyz jsem byla s partnerem, taky postel byla nase. Ted jsem sama a zas jsem si říkala, že až si nekoho najdu, bude mi to chybět, tak si to snažím alespoň ted uzivat

Tak tohle je docela vtipné, zvláště ta poslední věta. Až si někoho najdeš, vyšoupneš dcerku z postele ve které teď s tebou spí a zase bude oheň na střeše, protože pocítí, žes ji vyměnila za chlapa, což ty to teď tak vyloženě i „máš“, takže to ani nebude lež. Na to bych si taky dala pozor, případně počítala s problémy, až ji kvůli příteli vrátíš do své postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
31.8.19 10:21

@Gituš v predchozim vztahu.jsem do toho chlapa- otce hodne investovala snažila jsem se mu venovat a pak jsem si rikala, stejne to bylo k nicemu, tak já si rekla, že se budu venovat holce. Jak pisu vyse planuju se stehovat a přesouvání z postele planuju až do toho. pokojicku. a jinak, kdyz se narodí sourozenec, taky se z jedinacka stava to " odstrčené"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
31.8.19 10:25
@Gituš píše:
Tak tohle je docela vtipné, zvláště ta poslední věta. Až si někoho najdeš, vyšoupneš dcerku z postele ve které teď s tebou spí a zase bude oheň na střeše, protože pocítí, žes ji vyměnila za chlapa, což ty to teď tak vyloženě i „máš“, takže to ani nebude lež. Na to bych si taky dala pozor, případně počítala s problémy, až ji kvůli příteli vrátíš do své postele.

To je pravda, pod to se podepisu. Vsechno je to mysleny dobre, o tom zadna.Ale v praxi to je tak, jak pises

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
31.8.19 10:31
@terien píše: :mrgreen: to víš že jo. Budeme ňuňat a vysvětlovat :lol:

Takže znáš jen dva extrémy a nic mezi tím. To mě taky nepřekvapuje, lidi tvého typu to tak mají.

• Citovat
  • Upravit
422
31.8.19 10:36

Blbí je že člověk sam nevidí, kdy je to ok a kdy.uz rozcapuje, nemá ten nadhled. Někdy by to fakt pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
31.8.19 10:37
@Jenesis píše:
@Gituš v predchozim vztahu.jsem do toho chlapa- otce hodne investovala snažila jsem se mu venovat a pak jsem si rikala, stejne to bylo k nicemu, tak já si rekla, že se budu venovat holce. Jak pisu vyse planuju se stehovat a přesouvání z postele planuju až do toho. pokojicku. a jinak, kdyz se narodí sourozenec, taky se z jedinacka stava to " odstrčené"

To mas pravdu, deje se to a ve velkem, ted si vem, kolik to musi rodin resit a je z toho ale v riti. Nestaci to jen rict a neresit.Ve finale tim trpi to dite prvni, tak druhe, tak rodice a dokonce i blizke okoli. Dulezity je najit nejakou zlatou stredni cestu, takze aby dite pochopilo, ze neni nekym nahrazeno, nebo vystvano, nebo ze mu to hrozi. A to jde jen tak, ze ma pravidla a pozornost stejnou i predtim i potom. U sourozence se to da zvladat o neco lip, vyhraji si i spolu atd. U partnera je to horsi v tom, ze dite ma zakodovano do urciteho veku, ze je na prvnim miste a rodic nema vlastni zivot-pokud je od mala jen s jednim rodicem.Ze je ve vsech ohledech vic jak partner(novy partner).Proto jsou potreba ty hranice, obzvlast u temperamentnejsich deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
31.8.19 10:40
@Jenesis píše:
Blbí je že člověk sam nevidí, kdy je to ok a kdy.uz rozcapuje, nemá ten nadhled. Někdy by to fakt pomohlo

Joooo to znam 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
31.8.19 10:42
@Janli píše:
Takže znáš jen dva extrémy a nic mezi tím. To mě taky nepřekvapuje, lidi tvého typu to tak mají.

Tak určitě :lol: záleží čemu říkáš extrém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
31.8.19 10:50
@terien píše:
Je nevychovaná, tohle si tedy dovolit nesmí. Už jí jsou 4, to by mě bouchla jednou a chytla by takovou, že by se jí kousavý otočilo 8o

Nesmysl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
31.8.19 10:59
@Janli píše:
Máš dvě práce, dítě je, předpokládám, ve školce a jinak ho hlídá matka. Prostě tomu dítěti chybíš, potřebuje mámu a neumí to dát jinak najevo. Pro dítě je negativní pozornost taky pozornost. Vybíjí si na tebe frustraci a dává ti sežrat, že s ní nejsi, když tě potřebuje. Potřebuje, aby se si jí víc věnovala. Zamysli se nad tím, jestli by nestálo za to omezit práci. Já chápu, že potřebuješ peníze, ale proto dítě je teď máma důležitější.
@terien mlátit dítě místo toho, aby člověk vyřešil problém, který poruchy chování způsobuje, může jen omezený primitiv. Což mě u tebe ovšem nepřekvapuje…

Nemám co dodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
31.8.19 11:00
@terien píše:
Je nevychovaná, tohle si tedy dovolit nesmí. Už jí jsou 4, to by mě bouchla jednou a chytla by takovou, že by se jí kousavý otočilo 8o

Prosimte, uklidni se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
31.8.19 11:03
@Jenesis píše:
@wildcherry hm, teď jsi asi uhodila hrebicek na hlavicku… :(, Jsem unavena, tak se jí venuju jen jak to rict. prakticky a pak se jí talo snažím vynhradit přehnaně. Kdyz jsem byla s partnerem, taky postel byla nase. Ted jsem sama a zas jsem si říkala, že až si nekoho najdu, bude mi to chybět, tak si to snažím alespoň ted uzivat
Edit: to s tím spaním jsem chtěla ukoncit, ale planuju se do nejdele do roka stehovat do vlastniho, tak jsem si rikala, že to necham na to až bude mit už novy a svuj pokojicek, než ji ted na pul roku ucit a vysvetlovat a pak znovu…Příspěvek upraven 31.08.19 v 10:16

Počkej až se zabydlíte v novém, to je rozumné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
31.8.19 11:07
@Tessa252 píše:
@Au_Lait Vážně? Někdy dítěti musíš říct jestli nepřestane tak mu taky plácneš ať ví, že se to nedělá.. :?

To je hloupost, říkat ani dělat se to nemusí. Dělají to jen ti co to nezvládají nebo byli sami biti. Jde to daleko lépe bez toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
31.8.19 11:16

@sonnys placnout.ne aby věděla, že se to nedělá, ale aby věděla, že mě to bolí. Pamatuju si partnerova syna, jak tvrdil, že kdyz trha kralikovi chlupy, a psa plácá, že ho to nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
31.8.19 11:21

Přitvrdit, nepovolit, na děcka nějaký moc tutu nunu neplatí, pak jsou čímdál horší a přerustají přes hlavu, na mě by toto zkusila jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí