Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny
Jsem tu nová a chci se Vás zeptat. Nemám pravidelnou ms ale už 3 měsíce mi to vycházelo na den. Nyní už mám 5 dni zpoždění v podstatě dnes měla ms končit. První den ms jsem špinila hnědým výtokem ale opravdu malinko asi za hodinu to přestalo. Druhy den také trošičku. Ale od te doby nic. V den te ms mě začaly i dost bolet bradavky což před ms nemám většinou ani o prsech nevím. Bolesti v podbrisku, zvýšena teplota veliká chuť k sexu. Co je divnejsi je ze jsem měla bílkový hlen je to možné? Dělala jsem teď asi 3 testy poslední dneska a všechny negativní zkoušela jsem mamatest a dr. Max proužky. Ovulaci mám různě ale podle doktorky minule jaem měla ovulaci cca5 dni před ms. Je možné ze mohu být těhotná a přesto ten “plodný” hlen plus Týn negativní testy? Děkuji všem
![]()
Tak možné to je
buď bych počkala a test udělala třeba za 4 dny ![]()
Ahojky. Přidám se a opravdu je to možné. Sama jsem před půl rokem otěhotněla a test jsem měla pozitivní až 10 dní po vynechané MS. V den, kdy jsem to měla dostat jsem jen lehce jednorázově špinila (prý uhnízdění), bolest v břiše a prsa také bolela. Mudra mi řekla, že ovulace proběhla chvíli před očekávanou MS. Bohužel to tedy skončilo ZT, ale držím palce, aby to tobě vyšlo a vše bylo v pořádku
![]()
Já měla taky po vynechané MS test nejprve negativní. řekla bych že to nebylo ani pět dní po, ale i tak, jsem koukala, že je to možné.. a je.
přitom nakonec je těhu o dva dny starší, než dle poslední MS.
Ahoj, já měla dva dny zpoždění, negativní test, pak MS došla a týden po skončení jsem testovala znovu (bolela mě prsa, špinila jsem a bylo mi divně
a čekali jsme návštěvu a nechtěla jsem ukazovat testy na záchodě) a //, ale jasné…
Podle mě by už na testu byl alespon duch, podle mě spíš těhotná nebudeš, mluvím i z vlastní zkušenosti
Ahoj holky ![]()
Mam velky dotaz zda se s tim nekdo nesetkal. Lezim v nemocnici a mam uz 5 den zpozdeni /1 den zpozdeni mi delali test z moci a pry je negativni/ je mozna ze to nejde tak brzo poznat ani u dr?
Lezim s tim ze jsem mela nesnesitelne bolesti bricha s tim, ze je to spis gynekologickeho puvodu ale na gynde jsem v poradku. Dekuju za rady pokud se s tim nekdo jiz setkal ![]()
@Luluua možné to je, u některých žen se duch nebo čárka objeví až třeba 4 den zpoždění nebo později. Klidně zkus test znovu a uvidíš. Když jsi v nemocnici tak ti rovnou místo těhotenského testu z moči mohli vzít krev a věděli by to jistě ![]()