Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vrchni ovu test je ze vcerejska a dolni dnes v 11:00. Vecer s pritelem budem sexovat a tak se chci zeptat, co si o tom myslite? Ale je divne, ze pred 2 dny jsem mela ovu bolesti i hodne hlenu, dnes uz tolik ne. Bricho boli min. ![]()
@Petruna21: Ten spodný teda podľa mňa je, testovacia čiarka je silnejšia, než kontrolná ![]()
Pozitivní je ten spodní. Ideálně vám to vychází na milování večer ![]()
@lisma píše:
@Petruna21: Ten spodný teda podľa mňa je, testovacia čiarka je silnejšia, než kontrolná
Teď už to vidím já byla na mobilu a viděla jsem jen jednu proto bmi to bylo divné teď to vidím
tak že se omlouvám ten druhý pozitivní je ![]()
@Fredddyyy Myslím si o tom, že přítel si užije hezký večer.
Hodně štěstí!
@Fredddyyy píše:
Vrchni ovu test je ze vcerejska a dolni dnes v 11:00. Vecer s pritelem budem sexovat a tak se chci zeptat, co si o tom myslite? Ale je divne, ze pred 2 dny jsem mela ovu bolesti i hodne hlenu, dnes uz tolik ne. Bricho boli min.
Pozitivni je dole…carka je silnejsi jak ma byt..do 12 hodin by mela byt ovulace…spete spolu obden..a neni treba ovulacnich testu
@Petruna21 píše:
Teď už to vidím já byla na mobilu a viděla jsem jen jednu proto bmi to bylo divné teď to vidímtak že se omlouvám ten druhý pozitivní je
Stane se ![]()
Hm, dnes jsem 14 dni po styku a zase to nevyslo, sice jeste ms neprisla, dnes mela, boli me podbrisek a prsa zboku.
![]()
@Fredddyyy každý gyndar ti řekne, že ani správně načasovany styk nezaručuje těhotenství.
@Fredddyyy Je potřeba se smířit s tím, že úspěšnost početí, i když se pár trefí do období ovulace, je jen asi 30 %. Takže neklesat na mysli, zkoušet dál, ono to vyjde.