Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Briza5 A vlastne Te nemusi ani vylekat, pokud Dr nic nenajde 😀 viz moje diskuze. Ale stejne si myslim, ze najde ☺️ 👍
@Anonymní píše: Více
Snad máš pravdu, děkuju moc. Dopoledne dám vědět
![]()
@Briza5 Neni zac
verim, ze jo! Jinak ja jdu zitra jeste na krev, je to po 3 dnech, tak by melo byt cca necelych 6000, tak uvidime
myslim, ze to by me uz definitivne uklidnilo. Takze tez budu doufat, ze to vyjde 🙂
Mě bylo řečeno, že dokud nejsou obě čárky stejně silné, může to být považováno za negativní test. Ano, mám svéráznějšího doktora, ale je Io fakt profík v oboru. Objednal mne na první utz až někde okolo 8-9tt. A pak už bylo vidět vše, co vidět být mělo. ![]()
@Kyselý červík ty jo..tak to jsem neměla snad nikdy a to mám 5 dětí ![]()
@kralicinka19 já nemyslím nohy, pohlaví atd… Ale to, co má být v 8-9 týdnu vidět. Což znamená černou fazoli ![]()
@Kyselý červík já chodím vždycky brzo kvůli stitce, dneska bylo velmi brzké potvrzení těhotenství a už mi zvyšoval dávku. Jinak bych šla taky až v 8tt ![]()
Tak podle ovu bych měla být 5+4, na UZ 5+5. Další kontrola za dva týdny. Jsem trochu klidnější, ale pořád je to tak křehké. Jak u tebe? ![]()
@Briza5 Ahoj
tak vyborne!
jsem moc rada
ja stale cekam na vysledek, tak pak se ozvu ![]()
Staci, ze ma doktor nekvalitni ultrazvuk…
Hmmm…tak to vypada, ze to dneska uz neprijde. ![]()
Vlastne se to melo uz vic nez zdvojnasobit…je to po 3 dnech…
@Briza5 Ahoj. Ja pevne verim, ze pokud je tehotenstvi zalozeno v poradku, pad mu neublizi, a to ani vetsi
I kdyz rozumim, ze te to muselo znejistet. Verim, ze to ale bude vse naprosto ok
zitra na Tebe budu myslet