Jsem v 5+4 tt a není vidět ani gestační váček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
541
28.4.25 18:31

Třeba by to skočilo az zítra? Nevím, jakou má to HCG dynamiku.. ono asi nestoupá úplně lineárně ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
28.4.25 18:32

Třeba to nebude tak zlý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.25 18:36

@Briza5 Pry se to musi zdvojnasobit po 2 dnech, aby to bylo povazovano za prosperujici :,( pry to roste pravidelne…achjo :,(

• Citovat
  • Upravit
634
28.4.25 18:40
@Anonymní píše: Více

byla jsem prvně až v 9 tt a měla jsem klid. Vše krásně vidět a bez stresu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42564
28.4.25 18:49

Co proboha blbneš? Je to přibližně zdvojnásobit a každé 2-3 dny. Akorát se zbytečně ničíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.25 19:08

@Havlova Vazne? Vsude pisou, ze kdyz je narust min nez dvojnasobny za 2 dny, je neco zle… :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.25 19:36

https://www.babymed.com/…g-calculator

Dej si to do kalkulačky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.25 20:00

Nevim, co dat do tech dnu po ovulaci. Ale jinak asi blby (nizsi nez normalne, 53%)..ja uz vazne nemuzu, achjo :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
10925
28.4.25 20:02

Hele ja ti reknu, jak jsem to mela s posledni dcerou.

Po ivf jsem sla na krev, ta byla 1500 cca, protoze mame za sebou uz umrti ditete po narozeni, tak je ke me doktorka takova chapavejsi a protoze dalsi dny mela dovolenou, rekla, at prijedu, ze pri tyhle hodnote by melo bejt neco videt. A ejhle, ono nebylo, ja ve stresu, vsude vse nacteny, sance byla, ale samozrejme takova hodnota zacina byt zlomova k tomu, aby se fakt uz neco ukazalo. Poslala me ke svymu zastupu za 3 dny na dalsi kontrolu, ze tam uz musi bejt neco videt na tuty, to bylo pondeli a embryjko bylo uz hezky videt, vse vypadalo ok, ja se uklidnila. (A to jsem tam sla s brekem, ze je to v haji, ze je to urcite mimodelozni). 2 dny na to jsem zacala strasne krvacet, ikdyz vim, ze to nicemu nepomuze, jeli jsme na pohotovost, jen abych vedela, zda ta krev smetla embryo nebo tam stale je. A ono tam bylo, zaroven jsem tam chytla uplne s prominutim idiota, rekl mi, ze v 5+3 musi bejt srdecni akce a ona nebyla a ze on zadny prosperujici tehotenstvi nevidi. A ze tam je jeste jeden gestacni vacek a ten je jeste mensi. Ikdyz jsem vedela, ze na srdce je brzo, odesla jsem s brekem. Zaroven mi ten doktor rekl, ze mam za dva dny jit na krev na gyndu a na potvrzeni, ze je konec. Na gynde me ten zastup nevzal, ze je to zbytecny a je brzo. Tak jsem sla jako samoplatce na krev. Ja blba. Krev po tom cca tydnu, co jsem byla naposled, absolutne neodpovidala, ten narust byl strasne malej, ta hodnota byla mensi o tisice, ne jen par stovek. Takze kdyz mi hodnotu rekli, nejak jsem vedela, ze je konec. V hlave jeste ty slova z ty pohotovosti, ty jsem slysela hodne dlouho. Volala jsem do CAR, vzali me dalsi den, jen pro muj klid, ikdyz bylo brzo, ale ja bych se asi zblaznila. Jela jsem tam pro potvrzeni, ze je konec, ze to nedopadlo. A ono vse vypadalo jak ma, embryo odpovidalo 6+0, jak melo. Ja furt resila hcg, doktor mi rekl, at neblaznim, ze hcg neni vse a at na to zapomenu. Ja stejne zila v tom, ze ta hodnota byla strasne nizka a jen se ceka, az bude konec. Preci jen to resim par let, sleduju tu ruzny pribehy a vim jak to chodi. Za dalsich par dnu jsem jela na potvrzeni srdicka. A ono tam fakt bylo. Ja neverila vlastnik ocim. No, to, ze to snad klapne, jsem si pripustila az okolo 10tt, kdy vse vypadalo ok. To jsem si poprve rekla, ze by to uz nemuselo vzdat. A nevzdalo. Ted uz je na svete a ma pul roku.

Doufam, ze si z myho pribehu vezmes jen to nejlepsi a treba te to i trochu uklidni. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.25 20:06

Tak v pátek podle toho co píšeš cca 23 dpo. Když tam hodím v pátek 2000, dneska 3500, 72 hodin. Tak v grafu to vypadá úplně v pohodě

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.25 20:18

Ja tam dala od oka 26 🤷 jakoze po trech dnech od patku…nevim. a Dala jsem tam predny hodnoty a napsalo mi to nizsi nez normalne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.25 20:20

Ale to ma byt dpo v den toho prvního odběru ze dvou co porovnáváš. Ano, píše to nižší, ale v grafu to vypadá v pohodě

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.25 20:23

Dekuji Ti. V pohode myslis, ze je to jeste v norme?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.25 20:24

Ano

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.25 20:25

@DandátkoP Obdivuji Te za to, kolik jsi toho prozila. Ja jsem fakt nouma v tomhle 🥴 A dekuji za pozitivni zkusenost. Kez by to nakonec bylo vsechno v poradku…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky