5,5 mesice a caste nocni kojeni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1814
13.1.10 08:47

Drogrhedo - u Vojty večerní kašičky taky neměly žádný efekt… Není to o hladu, ale o psychické závislosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
13.1.10 09:53

No, to mam teda vyhlidky.:-( Nejhorsi je, ze kdyz pak takhle casto v noci pije, tak samozrejeme i kaka, takze ho prebalovat a tim se mi probudi totalne, zacne radostne hulakat a je zabava na dalsi hodinu.:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
13.1.10 10:39

Fialko, presne tak… Vojta sice v noci nekadi, ale o to vic cura, takze dneska jsem ho zas musela ve 4 prebalit, protoze byl zas total mokrej… chjo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
13.1.10 11:12

Hm, tak to já jsem Vojtu od nějakých 4 měsíců už v noci nepřebalovala. Používáme látkové plíny a na noc jsem dával hodně savé, noční. Od 4 měsíců už v noci nekakal, i když přes den kakal i 6×… Šárku teda v noci přebaluju, i když se budí jen 1-2×, ale ona je cíťa, v mokré plíně nechce být ani přes den :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
13.1.10 16:27

Tak jsem byla dnes na kontrole,a pribyl 600g za mesic, tzn. ze hlady teda fakt netrpi, mam davat ryzovou kasi, ale nedelam si iluze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
14.1.10 08:09

No Vojta pribyva taky 600 za mesic a ma pekny faldiky, takze taky myslim, ze vas bobes netrpi hladem… holky myslite, ze v 6.5 mesicich dite vydrzi v noci uplne nejist? To je asi jeste brzy, co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.1.10 22:17

Tak u nas se ukecavaci proces v kombinaci s odstehovanim do vlastniho pokojicku zda se zadaril, 3 noci se parkat vzbudil, ale stacilo dat cajik, naklepat perinku a zase usnul. Posledni 2 noci se budi az rano.(tuk, tuk, tuk, tuk, tuk, tuk, tuk, tuk, tuk, tuk, tuk, tuk, tuk, tuk, tuk, tuk, tuk, tuk :mrgreen: )

Ale kojeni jde do kopru, rano si jeste dal, v poledne usnul po obede, jakmile jsem ho polozila na postel a vecer nechtel, jen vyzahnul UM, ktere jsem mu pak pripravila. Tak uvidim rano a kdyztak to odpiskam, nerada bych na konec nejaky zanet.

Aspon budeme realne pracovat na druhym :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
15.1.10 15:24

No, tak u nas ryzova kase nezabrala- ze lzicky to davil a z lahve vubec nechapal,co po nem chci.:-)Jeste to zkusim, ale je to holt asi zavislak na prsu, dcera ta papala ze lzicky hned a krasne, ach jo.;-( Ted je mam nemocny oba, a kdyz se nebudi jeden, tak se budi druhy, fakt narocny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
16.1.10 21:05

Taky si myslím, že je to psychická závislost. Malej (teď 6,5 měsíců) spí v noci i po obědě i na dlouhých cestách v autosedačce mnohem líp, když je někdo vedle něho. Fakt mají ty spací cykly hrozně krátký. Každou hodinu otevře oči a když vidí, že vedle něho někdo spí (ležím tam a když vidím, že se vrtí, tak rychle přivřu oči :))), tak je zase zavře a spí dál. jakmile je tam sám, je vzhůru. Spí s náma i v noci a je to v pohodě. Akorát trochu zavazí :))) ale vyspím se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
19.1.10 13:19
Drogheda píše:
No Vojta pribyva taky 600 za mesic a ma pekny faldiky, takze taky myslim, ze vas bobes netrpi hladem… holky myslite, ze v 6.5 mesicich dite vydrzi v noci uplne nejist? To je asi jeste brzy, co…

ahoj,my mame 4mesice,spime od 21h-7rano,pribirame take 6oo za mesic,tak proc nedoprat spanek :-)…jinak fialko,poptavala jsem se,protoze je to docela caste tema,kamaradka nocni buzeni resila-proste nedat,ale je to tezke,kdyz mas deti dve,kojila po dvou hod.i v noci,prestala,Mates sice rval,poslala tatinka,pohladil,pokonejsil…,po tydnu se vyspali vsichni,pry to nekdy trva i mesic,nez si mimi zvykne,ale zrejme nejjistejsi metoda,ovsem ja osobne nevim,jestli bych to dala :-( ,hodne sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
20.1.10 21:12
ahoj,my mame 4mesice,spime od 21h-7rano,pribirame take 6oo za mesic,tak proc nedoprat spanek :-)…jinak fialko,poptavala jsem se,protoze je to docela caste tema,kamaradka nocni buzeni resila-proste nedat,ale je to tezke,kdyz mas deti dve,kojila po dvou hod.i v noci,prestala,Mates sice rval,poslala tatinka,pohladil,pokonejsil…,po tydnu se vyspali vsichni,pry to nekdy trva i mesic,nez si mimi zvykne,ale zrejme nejjistejsi metoda,ovsem ja osobne nevim,jestli bych to dala :-( ,hodne sil.

Ahoj,
no ja prave vaham, zda to zkusit mu v noci nedavat, podle me to takhle male mimi jeste nepochopi… nom ozna to ale zkusim, uz mi dochazi dech.:-)
Jinak kasi nechce, mrkev nechce, brambor nechce, nepolkne to, at je to ridke nebo huste, z flasky nebo lzickou, proste nechce a basta, ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
freja
28.2.11 16:16

casate buzeni v noci

Ma dcerka plne kojena do 6mes,ted obcas dam prso pres den a…v noci castokrat.Davam uz na spani sunar,ale ten na delsi spanek nepomaha,stale chce prso.

• Citovat
  • Upravit
19
28.2.11 18:21

Ahoj, našemu malýmu je pět měsíců a máme stejný problém se spaním. Dřív spával tak od těch 19:30 do 2 vtahu, pak do těch 5 a pak třeba i do 7. Ale už asi měsíc se začal budit snad po dvaceti minutách. Když nedostane prso, začne šíleně křičet a to nepomůže ani to, že ho tatínek chová a konejší. Snad kdybysme ho nechali nějákou dobu vyřvat, tak by usnul, ale v noci je to prostě strašný, do toho ticha. Malej má ještě k tomu neuvěřitelně ječivej hlásek, dost vysokej…Takže to vždycky dopadne tak, že mu dám prso. Málokdy se stane, že stačí pohladit nebo otočit na bok. Taky už nevíme co máme dělat, jsem úplně vyčerpaná, v podstatě jsem měsíc nespala, protože přes den malej spinká jen v kočárku, a jakmile přijdeme domů, tak se vzbudí. Už jsem i přemýšlela, že kvůli tomu přestanu kojit, protože si myslím, že to není hladem, ale čistou závislostí na prsu.Taky jsem přemýšlela o kaši na noc, ale spousta holek tady píše, že to nepomáhá tak opravdu nevím.Navíc poslední tři dny je malej nemocnej, má rýmu. Takže snad každou hodinu odsáváme soplíky, což se neobejde bez řevu. O podávání čaje nebo vody taky nemůže být řeč, malej se příšerně brání, lahev si nenechá strčit do pusinky, už když ji vidí z dálky tak řve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
freja
1.3.11 07:46

caste kojeni v noci

ja se nevyspalas malou 4 mes,kojila kazde 2 hod v noci.A to nekdo rika,ze pomuze pak prikrmy pres den…vubec ne!Doporucili davat sunar nebo kasi na noc,ale jak,kdyz na flasku nebyla zvykla,neumela,ona ji hryzla „na zadni zuby“,a o sunaru ci jinem UM ani rec.Kolik ja vyhodila porci kasi!!!ale pomalu,lzicka po lzicce pak zvykla.a sunar mi trochu pak zacala pit z hrnku jak dospela,tak pije vse,pres den.Tak ja vecer kdyz kojila-kapala trochu na prso z flasky sunaru,a zkousela dat pak flasku.Napred rvala,jen prso a konec!a pak nakonec se chytla a naucila se z flasky raz-dva!a vcas.Zacala jsem mit min mleka.ted je to v pohode.Vecer po koupani 200 ml zhruba,sunaru vypije a hned spi.ale nocni buzeni-to nas trapilo stale.v noci jsem ji kojila stale,a ozna ma chyba-ze jakmile zaplakala,hend ja prilozila,aby manzel se vyspal do prace a ona nebudila rvanim.a ani podat cajik nepomohlo,rvala jeste vic na lesy!ani konejseni.Na rukach se sklidnila,jakmile davam do postylky-plac!!!
Ale vcera jsem skusila dat na noc ridkou kasi Sunarka krupicova s medem-200ml vypila a spala5 hod,coz daaaavno nebylo.Sofinka totiz pred 1 ockovanim spala jak dudek asi 6 hod!!Pak se otocilo a po 2 hod,i po 30 min!!!se budila.Ale to mohli byt zoubky,treba,ze.Tak vcerejsek zopakujem dnes,zas tou kasi.A noc pak probihala hezky,ve srovnani,co jsme meli.Nebezela jsem k ni hend na zaplakani,a dala cajik,a par loku jen-a spala zas,samo bez dudliku to zatim nejde.tak skuste pomalu navyknout mimi na UM,jak to delal ja,treba.Ale ,myslim,neni to buzeni jen jidlem,duvody vzy jsou-zuby,horko,zima…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure