5tt-volna tekutina a cysta

746
6.5.17 18:04

5tt-volna tekutina a cysta

Chtela jsem se zeptat jestli jste nektera zazila neco podoneho. V 5+4tt jsem byla na utz ale jeste v deloze dr. nic nevidel. Jen mi rekl ze kdyz byla posledni ms.2.4 tak od ovulace kterou mam potvrzenou ovu testy je to 16dpo. Ze se neco ukaze vetsinou az 3 tydny po ovulaci. A rekl mi ze tam vidi malou cystu a trochu volne tekutiny. Moc se bojim mimodelozniho tehu. Holky mely jste neco podobneho? Nekrvacim ani me nic zvlastne neboli. 17Dpo jsem mela t.test obe carky stejne silne. Predem dekuji za odpovedi. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4611
6.5.17 18:17

Já hlavně nechápu, proč všechny chodíte tak brzo k dr. Pak se jenom všechny stresujete, že tam nic není a dr. nic nevidí. Ideální je tak 7. týden, kdy už je něco vidět a ve většině případů už bývá i srdeční akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
6.5.17 18:39

@Bananas tak volala jsem k dr. a sestra mi sama rekla at dojdu…mam za sebou (potrat v 24tt) a jeste samovolny potrat 4mesice na to a kyretaz. Dobrovolne jsem tam tak brzo nesla!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
6.5.17 18:44

@kesikk s tekutinou zkušenost nemám, ale cysta je docela běžná na začátku těhotenství. Měla jsem jí pokaždé, do 3m se sama vstřebala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
6.5.17 18:52

@katrih dekuji…doktor mi k tomu nic nerekl jen ze je brzo a kontrola 15.5. Ale tady v ruznych diskuzi jsem se zacala obavat z mimodel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
6.5.17 18:58

@kesikk V tom případě to chápu. Ale poslední dobou je to trend chodit tak brzo k dr. a pak se všechny diví, že tam ještě nic není a jsou z toho na nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
6.5.17 19:05

@Bananas ja ale nejsem na nervy z toho ze tam nic nebylo videt, ale z te cysty a volne tekutiny :,( nevim co to znamena doktor mi k tomu nic nerekl…ani na krev me neposlal. Rekl at dojdu za 10 dnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
6.5.17 19:32

@kesikk No někteří dr. jsou zvláštní. ten můj jenom vždycky koukne, jestli tam je a bije srdce a víc neřeší. Ani neměřil, ani mi neřekl předběžný TP a ani, který jsem týden. To mi řekli až na genetice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
6.5.17 19:33

@Bananas hrozne moc doufam ze bude vse v poradku…so tretice uz musi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie